Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Auto tehnisko apskati varētu veikt arī servisos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kanadas latvietis
K
Pie mums automasinas tehnisko apskati veic autoremonta garazas kuram ir sertifikats no valsts. Valsts ar automasinu parbaudi nenodarbojas. Gandriz katrai garazai sads sertifikats ir. Dazadas provinces ir dazadi noteikumi, es dzivoju Ontario un man nav masinas ikgadeja tex apskate bet ir ikgadeja izpludes gazu parbaude. Masinas tehnisko apskati pieprasa tikai kad perk masinu lai varetu registret. Pec tam brauc kaut 10 gadus bez apskates. Un viss ir kartiba nav dzirdets ka kads bez bremzem butu ielicies koka.
Āpsis no Pāķiem
Ā
Līdz šim maksāju uz ķepas 25 Ls TA inspektoram, par 50 Ls jebkurš jebkura servisa gurķis man jebko parakstīs, uzlīmēs! Ja CSDD KORUPCIJA tika nīdēta gadus 15, tad tagad cix gadu paies, kad to iznīdēs OFICIĀLO DĪLERU AUTORIZĒTAJOS SERVISOS???!!! Pie tam - pašu dīleru dzīvotspēja un kadru politika rada LIELAS šaubas par pasākuma izdošanos...CSDD un TA darbiniekus vismaz var izdr*^&%&^* kā amatpersonas, a ko no šlosera Koļas bez valsts valodas zināšanām pajautāsi..nenopietni tā...Bez tam - trijos gados vidējais noskrējiens DARBA autiņiem bus VISMAZ 100 tk km, pēc kura 75% no tiem TA VISMAZ ar PIRMO reizi neizies, bet atlikušie 25 % pa taisno būs nododami šrotā,,,
Yupiter
Y
Kā var iedomāties situāciju, ka paši remontē un paši arī veic tehnisko apskati!? Tad jau katram šoferim ar savu garāžu, kurš māk pieskrūvēt riteni, vajag dot tiesības veikt tehnisko apskati!
luteranis to wala
l
lai Dievs pasarg man ir toyota nu nekad neiesu skati pie dilera. es tak bez biksem paliksu ja pa krama ellas filtru man 18ls paprasa, nerunajot par orginalam dalam un darba izmaksam, bet gan jau bus daudzi cilveki kas iegrabsies ne pa jokam:))
luteranis to wala
l
Neviens jau neruna par tehnisko apskates punktu likvidesanu. Nu ar inspektoru skaita likvidesanu nez vai vajag steigties jo tie ir reala darba daritaji un treknajos gados viniem darbs bija pilnas rokas, gan jau atkal aizies krize un vinus vajadzes vairak tad atkal nemsim darba un apmacisim tada zina gudra zeme dzivojam kur vieglpratigi ko saisinam un pec tam atjaunojam
XXL
X
Pat pieņemot, ka ideja nav slikta, es ne mirkli nešaubos, ka valsts pārvalde, to realizējot, novedīs to līdz tādam ideotismam (auto servisu serticēšana), ka pat pašiem lielākiem šīs idejas piekritējiem nolaidīsies rokas. Atcerieties, piemēram, e-parakstu.
džordžs
d
Kā reiz servisi atradīs tādus defektus, kas pat sapņos nav rādījušies. Tāda sistēma, cik zinu, ir tikai Igaunijā un viņi paši nemaz nav laimīgi.
Sniper'sEye
S
Vakar tehniskajā apskatē Bauskas ielā Rīgā trāpījās tāds inženieris, kurš nemādcēja atrast šasijas numuru 12-gadus vecam auto, kurš nemaz nav Latvijā unikāls, izgāzās, skraidīdams pa citiem boksiem, zinātājus meklēdams, toties pēc tam sadomāja atspēlēties, cenšoties iestāstīt, ka -- !! -- stopsignāla stiklveidīgais atstarotājs būšot PAŠTONĒTS (!!!) ... Servisos tādu gudrinieku būs vēl vairāk... TA servisiem atdot -- ļoti apšaubāmi, izskatās, ka te tuiešām dīleru lobijs ar riekstiem jau putās! Samazināt apskašu skaitu, palielinot laika intervālus, vajadzētu, paralēli ieviešot obligāto veselības apdrošināšanu: CSDD jau aptaukojusies tiktāl, ka to nemaz neinteresē CP pārkāpumu izdomātāji, tīšie organizētāji, -- CSDD prieks skaitīt punktus un iekasēt sodus: laiks šiem piegriezt vieglo skābekli, ja nemāk izdomāt un piedāvāt, kurš kontrolēs Ceļu Policiju, -- nevis paši pākāpēji sevi kontrolē kā vārnas, kas neknābj acīs mazākām vārnām. Lukstiņš -- puikam līdzīgs smukulis, kam Subaru dzinējs tāds pavājs, TV zīmējoties, bet pārspīlēti aptaukojies -- garīgi!
Grads
G
Par apskati maksā automašīnas īpašnieks... nauda nonāk Valstij... Kur šeit iespēja ieekonomēt - samazinot apskati izejošās automašīnas ???
ululiņš
u
Automašīnu ražotāja akreditētie servisa centri būs baigi dārgi. Ir ar ko salīdzināt. Man daudz vienkāršāk ir padot mašīnas atslēgu pāri par sētu servisa zēniem un pateikt: " Čaļi ,apskatiet pirms TA kādā brīvā brīdī! " Un nekādu problēmu.
Imants Imants
I
Mūsējie CSDD sadomazohisti diemžēl nespēj dzīvot bez savas varas demonstrēšanas un krāniņa pagarināšanas uz šoferu rēķina. Gribētos domāt, ka akreditēts serviss, kurā es regulāri veicu visas apkopes un remontus, vismaz nečakarēs smadzenes ar izdomātiem un no pirksta izzīstiem defektiem. Starp citu, ASV, kuru daudziem patīk piesaukt kā paraugu, tehnisko apskašu neesot vispār. Mašīnas tehniskais stāvoklis ir katra paša atbildība. Vari braukt kaut vai ar aizpagājušā gadsimta Ford T. Visu regulē apdrošināšana - jo vecāka mašīna, jo vairāk jāmaksā.
Atbalstu
A
Sen jau vajadzēja likvidēt šo monopolu.
marfa
m
Arī auditus valsts iestādēs varētu veikt privātfirmas. Ieteikt ko var labāk darīt. Nu kam VK?
Janis
J
TA sitēma Latvijā vispār ir murga rītausma. Gandrīz katrs otrais netiek izlaists, atrodot jebkādu sikumu pat jaunam auto. Loši, ko vēl vairāk. Tas ir kārtējais Latvijas Bizness.
Fredis.
F
Nu tad beidzot !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas