Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Avīze: Krūmanei un Rimšēvičam milzīgas kredītsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
temida
t
Sita debila Krumane, kura ir alkatiga, nekaunig, ciniska maita ir japatriec no ienemama amata. Ka tik stulbs, aprobezots cilveks kada ir krumane vispar ir ielikts saja amata? Vai vinas draudzene Elita Kuzma (vestniece Zviedrija un liella, liela iztapona, pielideja un draugala M.Riekstinam) ir parupejusies, lai si alkatiga, krasota sminu vacele, kompleksu nomakta matite ienemtu tik naudigu amatu?
sacelsanas
s
Tautai jaiet ielas! Rimsevica, Krumanes, Flika utt algas butiski nemazinas, jo viniem tas nav izdevigi. Mainas tikai tautas grasi. Saja valsti nekas nemainisies, kamer tauta neizies ielas un nesados tiem svolaciem kartigi!
Politiskaa atbildiba
P
Krumane un Rimsevics tikai strada sava kredita labaa. Viss vinu darbs uz to ir virzits. Tapec ari lata koridors netiek paplasinats utt. Abi nav kompetenti cilveki taisot tik lielas paradsaistibas. r likumu jaaizliedz ienemt atbidigus amatus cilvekiem ar lieliem paradiem vai kreditsaistibam. Jo tadi nestrada valsts labaa, bet tikai savaa.
Lola
L
Nu, kā izskatās, neviens Latvijā neredzēja ne burbuli, ne arī prognozēja, cik smagas sekas būs tā plīšanas gadījumā. Protams, burbuļi plīsa arī citās valstīs, bet tik liels izaugsmes kritums ir reti kur. Latvija atkal šajā gadījumā ir čempione. Diemžēl atkal sliktā ziņā. ES ARĪ UZSKATU, KA ŠIEM CILVĒKIEM IR JĀATBILD PAR SEKĀM . vARBŪT RIMŠĒVIČS MAZĀK IR PELNĪJIS PĀRMETUMUS, JO LATVIJAS BANKA JAU NO 2004.GADA BĻAUJ, KA ATTĪSTAMIES PĀRĀK ĀTRI UN NESABALANSĒTI. TOTIES FKTK GAN IR PELNĪJIS ŽAGARUS PĒC PILNAS PROGRAMMAS, JO TĀ TAČU UZRAUGA BANKU SEKOTORU (LATVIJAS BANKA VAR KO DARĪT LIETAS LABĀ, VIEN MAINOT PTOCENTU LIKMES REZERVĒM) UN VAR ROSINĀT KĀDAS IZMAIŅAS NORMATĪVOS, JA KAUT KO VAJAG PIEBBREMZĒT VAI TURPRETĪM - PASTIMULĒT. iEPRIEKŠĒJAIS 'FKTK VADĪTĀJS LAIKUS NOTINĀS UZ ZVIEDRIJU (KAS ARĪ IR VISAI AIZDOMĪGI, ŅEMOT VĒRĀ, KA TIEŠI ZVIEDRU BANKĀM ŠEIT IR VISLIELĀKIE IEGULDĪJUMI), BET TAGADĒJĀ GALVA KRŪMANE DIEMŽĒL NEATSTĀJ NOPIETNA EKSPERTA PRIEKŠSTATU UN IZSKATĀS, KA IECELTA ŠAJĀ AMATĀ TĀPĒC, KA PAŠAI VAJADZĒJA (LIELĀKAS ALGAS DĒĻ) UN "DRAUGI" POLITIKĀ TO ARĪ IZKĀRTOJA
DD1
D
Tu mani saprati attieciibaa uz Rimšēviča, kā arī Finanšu un Krūmanes personiigu atbildiibu par Parex probleemu. Vai nu muljkji, ka neredzeeja, lai gan amats prasiija redzeet, vai korumpanti. Jebkuraa gadiijumaa tiesiski jaaizveertee vinju atbildiiba, it iipashi taadeelj, ka tieshi peec Rimšēviča pieprasiijuma veel peec tam, kad banku bija paarnjeemusi valsts, tika atljauts iznjemt noguldiijumus. Kam tas bija izdeviigi? Jebkuraa gadiijumaa vinji neder savos amatos, pat, ja nav ljaunpratiigi sabotieri, bet vienkaarshi nekompetenti. Nekaadu algu vinji nav pelniijushi, kur nu veel tik milziigas.
un vēl....
u
FKTK sanem milzīgus kukuļus no aprošinātājiem, konkrēti no Baltas - par to, lai netiktu kontrolēti un nereagetu uz iedzīvotāju sūdzībām par Baltas nelikumīgu rīcību.
Vai, vai...
V
Noteikti kaut kādas rebes abi taisa!
šausmas
š
Interesanti, ko tad tādu var pirkt , ja 6 tūkstoši jāmaksā mēnesī?
saldumins
s
tādiem rimševiciem vienalga kas un cik maksā, jo naudu viņi nevis sev nopelna, bet sev piešķir.
He he...
H
Cienkungs, kāpēc lamājies? Vai ar Tevi, jaunslauceni, esmu kopā cūkas ganījis?
Andris Rika
A
TU pats kretin gadijuma neesi muldona ???
kails
k
Man arī liekas ka šie kredīti ir kā šantāžas ierocis pret valsti.. Ja jūs gribēsiet mūs ņemt nost no amatiem vai samazināt algas, tad finansu sistēmā iestāsies valstij nelabvēlīga šupošanās.
viedoklis
v
Kad Krūmane bija valsts sekretāre Finanšu ministrijā, viņai bija otra lielākā alga aiz RAPLM valsts sekretāres Straujumas- vairāk kā 80 000ls/mēnesī . Par ko? Par to, ka neprata prognozēt burbuli? Par ko viņa tiek maksāts, ja "Parex"gadījumā pieļāva aizplūst uz ārzemēm no bankas simtiem milj.latu? Viņai un spēļu automātu karalieniei vajadzētu nevis samazināt algu, bet palūgt atbrīvot siltos krēslus.
He he...
H
Muldoņa ANTŪNS pazudis....
Droši vien
D
droši vien viņiem ir nauda matraci, jo par parex bankas aferu šitiem cilvekiem bija jazin iepriekš, bet viņi neko nedarija un atļāva parex izsaimiekošanu. tāpec ari varbut saņema kukuļos naudu lai pieklusētu ar gadiem jo cietādak nevar traktet bankas krišanu., ne jau vienā dienā tas notika, šitiem cilvēkiem ir bankas paraudzibas funkcija kuru viņi neizdarija... tatad izvaroja tautu. kāpec jus domājat ka skolotājiem, pensionariem bija jagriz naudu, atbilde, jo parex bija jaglab!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas