Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Avīze: Urbanoviča vietā parakstās viltvārdis

Uzdodoties par politisko partiju apvienības Saskaņas centrs (SC) Saeimas frakcijas vadītāju Jāni Urbanoviču, kāds internetā aizpildījis un izplatījis anketu, kurā norāda uz nepieciešamību piešķirt pilsonību visiem Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, noteikt krievu valodai valsts valodas statusu, kā arī atcelt 2004.gadā pabeigto izglītības reformu. Par to raksta Latvijas Avīze.

Laikraksts saņēmis elektronisku aptaujas lapas kopiju, kurā kāds J.Urbanovičs informē par Saskaņas centra nostāju nacionālos jautājumos. Aptaujas lapas apakšā parakstījies it kā SC priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs.

J.Urbanovičs Latvijas Avīzei apgalvojis, ka anketu izplatījis kāds viltvārdis. "Tas paraksts tiešām ir ļoti līdzīgs manējam, bet es skaidri atceros, ko esmu darījis vismaz pēdējos desmit gadus, un neko tādu neesmu parakstījis," viņš uzsvēra.

Kopumā gan politiķis neesot bijis pārsteigts par šādu dokumentu, norādot, ka tuvojoties vēlēšanām, daudz enerģijas esot jāvelta dažādu apmelojumu atmaskošanai. Lūgts izvērtēt, vai viņa atbildes sakristu ar anonīmā anketas izpildītāja atbildēm, J.Urbanovičs atteicis, ka viņam nepatīk piedalīties šādās aptaujās. Viņš arī vēl neesot izlēmis, vai vērsties policijā ar iesniegumu par sava paraksta viltošanu.

Jau esam rakstījušu, ka twitter.com izveidoti politiķu viltus profili, savukārt šonedēļ kāds internetā radījis Pilsoniskā savienības viltus mājas lapu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas