Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

BA nemācīs ontopsiholoģiju un veiks auditu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dainis
D
Bet kur tad galvenā sāls?Galvenais ir tas par ko neviens nerunā. Ka Menegeti noliedz sistēmu visās tās izpausmēs. Un sistēmai tas nepatīk. Tapēs SISTĒMA atrada Spriņģotāju Spriņģi un caur viņu vienu labu lietu noslāpēja. Sistēma mūsu planētai ir vajadzīga. Citādi viens divi Lielais Haoss klāt un atlikušie vai nu izmirs vai būs spiesti apvienoties Sistēmā , lai izdzīvotu un attīstītos. Bet sāls ir tur ,ka Sistēma jebkuru apdraudējumu uztver slimīgi.Arī mazais cilvēks drošāk jūtas sistēmā. Parūpējas, apčubina, atļauj vēlēt, vecumdienās vēl pabalstu piešķir.Un ja nu nāk Menegeti ar savām trakajām idejām. Vai cilvēks tad jutīsiess drošs. Sīkums par stāvēšanu pie konveijera. Būs vēl pašam jāsāk domāt. Pat saprotot ,ka civilizācijas progresam kaut kas jauns ir vajadzīgs, kamēr tas nebūs iesprausts sistēmas rāmjos viņa to bez kaujas oficiālajā apritē neizlaidīs. Varbūt Menegeti ir slikts, varbūt ļoti slikts, bet laiki mainās. Arī kristīgā baznīca tika pieņemta un neapšaubīta vairumam tikai ,kad pati kļuva sistēma.Nedod dievs apšaubīt baznīcu, kura pati kādreiz par sektu dēvēta. Šodien ir jāieklausās visā ,kas Tevi uzrunā. Bez fanātisma,bez galvas dauzīšanas, bet ar neitrālu izpratni. Ir jau 21.gs. un kur mēs esam.Vai vēl arvien 0001 gadā? Atkal savstarpēji rejamies, bez iecietības ,bez izpratnes. Jo lai noliegtu to pašu Menegeti ir vajadzīgs pētījums.150 cilvēki ar vēzi un līdzīgiem mainīgiem( vecums ,dzimums,izglītība u.t.t.) ir ārstējušies pie Menegeti un 150 mūsu sistēmas slimnīcās.150 vēl kaut kur. Salīdzināsim un izdarīsim secinājumus cienījamie LU mācību spēki un citi, kas seriālus skatās tikai tapēc ,ka fonā. Pārvariet šodien savu mazohistisko vēlmi kašķēties , aizdomājieties, ka citu viedoklis kaut ari ne vienmēr atbilst Tavai un kur nu vēl dabas realitātei un tad rīt apjautīsiet, ka bērns ir mazāk kašķīgs, dzīvesbiedrs uzsmaidīja un kolēģis darbā pateica laipnu vārdu vajadzīgajā brīdī.
simtkājis
s
Kad būs audits Regulatoram??? "Kāpēc aizmirsta vistipiskākā komjauniešu aktīviste - Valentīna Andrejeva?? Atkarīga no spēļu automātiem, kuros nospēlējusi prātam neaptveramas summas, kuras NAV pati nopelnījusi (līdz ar to ir vairāk kā skaidrs, ka viņu kāds sponsorē par milzīgām summām). Aktīvi darbojas izteikti destruktīvā sektā, kura ir aizliegta virknē valstu, tajā skaitā tās līdera izcelsmes valstī Itālijā, taču Latvijā šī sekta ir dabūjusi par ES fondu finansējumu ar tādu amatpersonu, kā Valentina Andrejeva, atbalstu. Atrodas ļoti augstā amatā, neraugoties uz acīmredzami neatbilstīgu kompetenci tam - tikai dēļ tipiski "komjaunieciskas" sakaru uzturēšanas Latvijas politiskajā vidē. Nu un, protams, iet uz VĻKJS 90 gadadienas svinēšanu "Maskavas namā", lai kopā ar KF vēstniecības darbiniekiem, t.sk. A.Hapilovu iedzertu par vissavienības ļeņiniskās komunistiskās jaunatnes savienības bijušo varenību un pasapņotu par tās atgriešanos. (Protams, lai VĻKJS tiktu atjaunota, būtu jāatjauno PSRS, bet vai tad Valentīnai Andrejevai ir kaut kas pretī tam?) Bet mēs visi maksāsim paaugstinātus komunālo pakalpojumu rēķinus, lai V.Andrejeva varētu aiziet atpūsties uz spēļu automātu zāli. " (C) Tvnet P.S. Hapilovs izraidīts no Gruzijas par atentāta organizēšanu "Žurnālistu uzmanības lokā nonākušais Krievijas diplomāts Aleksandrs Hapilovs tagad ir tā izgaismots, ka nekādu ļaunumu Latvijas valstij vairs nodarīt nevarētu, pat ja to gribētu. Apmēram tā spriež Ārlietu ministrijas galvenajos kabinetos. Tur neviens nenoliedz, ka Hapilovs Gruzijā patiešām figurē krimināllietā saistībā ar atentāta rīkošanu pret tagadējo Gruzijas prezidentu Mihailu Saakašvili. Tomēr nolemts, ka Latvijas valstij Hapilovs nav bīstams. "
Nu re!
N
Nabadzīte Ņina... Varbūt jāpievēršas mesiānismam? Tam piekritējus nebūs grūti salasīt ...
Kur
K
tatjanas ķoķes komentārs??
jūrmalniece
j
Nu ko, paldies žurnālistiem! Gaidām atbilstošu rīcību no IZM puses.
Viesulis
V
Vai sektante joprojām ieņems atbildīgu amatu IZM? Vai viņai nepienākas kriminālatbildība par meliem, kas izplatīti BA? Lai vācas pie sava Menegeti un kopā uzdzīvo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas