Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Balakleiskis: KNAB nav politiski neitrāla iestāde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Frenks
F
Ārprāc ! ES visu laiku domāju, ka ģimeniskas orģijas ar konkrētas partijas politiķiem neko neietekmē lēmumu pieņemšanā ??? Ārprpāc ! NETICU @! Šlesers atkal grib nomelnot godīgos KNAB vadītājus ??!!
Domeniks
D
Vienotības aferistiem redz savs drošības spilvens Knab,bet tas jau kopš Repša laikiem,vai tad esat piemirsuši kā REpsis Cīnījās par Jutočku,lai dabūtu par priekšnieci,kad tas viņam neizgāja cauri,tad personiski apstiprināja par vietnieci un viss gāja kā jau ir zināms, tikai nepārtrauktas cīņas visos līmeņos,tikai ,lai izdabātu pasūtījuma mūziku no Vienotības[ agrāk JL].
Vārds
V
Atgādinājums nepieklājīgiem http://www.diena.lv/blogi
Karogs
K
Dombrovska janičāri
kas tur ko Nesaprotu!
k
"Nodevējs ir paliek nodevējs" Ko tad viņš nodod- tautu? Manuprāt viņš atmasko nelikumības Dombrovska pārraudzībā nolaistu iestādi.Grāmatā "cits ķēķis zem likumīgā jumta",par to jau runāts entās reizes,tikai "jumtu" tas apmierina.
MIKS
M
ja tas ir nozelojams kantoris,tiek izmantots uznemejdarbiba konkurentu apkarosana.kretini,laikam jau pasi kukulus nem.
Nesaprotu
N
Nav šaubu par to, ka KNAB, tāpat ka visas valsts iestādes klibo. Taču kāpēc par to TV uzstājas tik "cienījams" bijušais darbinieks, kura paša "varoņdarbiem" ir krimināls raksturs. Ar tādiem darbiniekiem KNABam nav nākotnes, tā organizācija ir izkurtējusi no iekšpuses. Nodevējs ir paliek nodevējs un nav ko tādu nelieti popularizēt. Atmaskot iespējams arī ar civilizētiem paņēmieniem un žurnālistiem to vajadzētu ņemt vērā, pirms reklamēt šāda līmeņa cilvēciņu, kurš vēl lepojas ar padarito. "Atriebās" savai darbavietai, lai cīnītos pret netaisnību, nopludināja svarīgu informāciju. Kā var ticēt pasakām, ko stāsta cilvēks, kuram nevar uzticēties? Pasaka par Vienotības plakātu bija ar baltiem diegiem šūta. Cilvēks nesaprot valodu, kura iemanījies runāt. Nevis taisnības cīnītājs un soģis, bet iedomīgs Klačotājs.
Nauda pār Godu
N
Politkrimināla un neaizskaramo vareno parazītu režīmos tādas iestādes kā KNAB nedrīkst būt neitrālas. Tas tika Jumta (postpadomju politiski mafiozā oligarhija) izveidots kā viens no instrumentiem, lai palīdzētu Jumtam pilnībā koriģēt to bļodas (budžeta) "pareizo" sadali caur alkatības un izzagšanu orģijās iepītajiem , augstus finansu un varas amatus ieņemamajiem politiķiem-ielikteņiem.
baklažāns
b
Visu zemju, kretīnkampēji, savienojieties!
zagļu ne fane
z
Visiem KNAB nodevēja atbalstītājiem un AŠ faniem- ja tas, kam jāķer zagļi, palīdz tiem tikt sveikā cauri - tad skaidrs viens - tā domā pie siles netikušie un, jo labāk KNAB strādās, jo jums lielākajiem kretīniem izredzes, nulle!
Dainis
D
nu ko tu,nav pasaulē vienīgā "pareizā " viedokļa,tagad mēs redzam,kas knābītim vēderā,agrāk to varēja tikai nojaust,bet Zaķis ir vienkāršs valsts apzadzējs,kam nav vietas deputātos,viņs nedrīkst būt deputāts,tā var darīt parasts uzņemējs.
  • 2
  • 1
tur tā pentere gara un līkumota no
t
izcelšu vienu teikumu preses vīra runā_ vienā lietā prokuratura atcēlusi lēmumu par lietas izbeigšanu. tas itkā bija mājiens ka lietu izbeidza nepamatoti, taču tālākais teksts neliecina ka prokuraturai būtu bijuši panākumi šajā lietā. varbut tāpec ari izbeidza lietu ka nebija ko piesiet, par spīti prokurora vēlmei par katru cenu piesieties?:)
Jodo
J
Bet ko citu var gaidīt no ATLAISTA stukača???
Kas to būtu domājis?
K
Andis 15.06.2012 21:39 Andris Vitenburgs jau var muldēt līdz nelabumam, bet ta fakti, fakti, ka kāda liela zivs no vjenotiem tiek tiesāta nav līdz pat šai dienai. Es būtu ko Zaķa stilā sashēmojis būtu saplosīts gabalos, bet jenotu zaķis taču ir saudzējams, tāpat kā visi kampari, dombrovski un repsēni no tās pašas bandas, par mazām vjenotības zivtelēm nemaz nerunājot. Lai kādam jau laikus aiztaisītu bļaujamo, tad savulaik tikpat asi kritizēju TP un Šķēli, bet ar ko jūs Vienotība esat labāka par TP? Tie zaga un atbalstīja savējos, bet jūs nozogat valsti priekš ārzemniekiem un tēlojiet baltus pūkainus un nevainīgus jēriņus. Valdi Dombrovski, kādēļ jums uzkrājumi ir bankās ārzemēs? ... vai ne tādēļ, lai nevarētu noteikt tā izcelsmi?
buldozeriem jāstrādā lidostā.
b
Pīļknābim Šlesera banda bija lielākais ienaidnieks jau kopš Repšes laikiem. Viņš tos nolādēja vēl Briselē sēdēdams. Tad nāca "grīdā gāzēšana", Parex, Airbaltic skandāls, mēģinājums jau otro reizi nogāzt Jauno Laiku. Lai arī neesmu Pīļknābja fans, bet Šlesers viņam ir tik milzīgu skādi nodarījis, ka es gandrīz vai saprotu šo atriebības vēlmi.
@
@
Neredz Daimler Benz un Alstom lietu izmeklesanas rezultatus. Nav. Arzemes attiecigajas valstis viss jau izspriests. Ko gaida KNAB un Prokuratura? Noilgumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas