Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Bāliņa: Valsts pārvaldei būtu jāmainās un jākļūst cilvēkiem pieejamākai

Tajā brīdī, kad ministrijas sāks ieviest elektroniskos pakalpojumus, valsts pārvalde kļūs cilvēkiem draudzīgāka, caurspīdīgāka un pieejamāka, tā šodien intervijā Latvijas Radio izteicās Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) virzītā e-lietu ministra amata kandidāte Signe Bāliņa. Šādas izmaiņas valsts pārvaldē S.

Bāliņai šķiet kā liels izaicinājums, tādēļ viņa arī piekritusi kandidēt šim amatam. “Valsts pārvaldei būtu jāmainās un mēs visu laku runājam par e-pārvaldi, e-pakalpojumiem, par visu, kas ir saistīts ar e. Tas ir nepieciešams un tas ir vajadzīgs,» intervijā sacīja S.Bāliņa, kurai pašai pagaidām gan nav e-paraksts. To viņa skaidroja ar e-pakalpojumu trūkumu. “Jābūt šiem elektroniskajiem pakalpojumiem, lai būtu kur šo e-parakstu izmantot,” Viņa no ZZS jau ir saņēmusi uzaicinājumu iestāties partijā, bet pagaidām to darīt pati neplāno. “Es tieku virzīta kā bezpartejiska kandidāte un kā industrijas profesionāle,” sacīja S.Bāliņa, cerot, ka ZZS viņai sniegs darbā nepieciešamo atbalstu. Intervijā S.Bāliņa arī sacīja, ka viņa nav pazīstama ar smagos noziegumos apsūdzēti Ventspils mēru Aivaru Lembergu. Viņai arī neesot zināms, vai tikšanās ar A.Lembergu tiks organizēta: “Es neesmu tikusies ar Lemberga kungu un man tiešām nav šāda informācija par to, ka man šāda tikšanās ir plānota.”

Savā pirmajā intervijā kā ministra kandidātei S.Bāliņai bija jūtams uztraukums, viņa bieži atkārtojās un ieturēja ilgas klusuma pauzes pirms atbildēm.

Ja S.Bāliņa tiks apstiprināta amatā, viņa pametīs līdzšinējo darba vietu Datorzinību centra vadībā.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas