Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Barčai būs saistošs Liepājas partijas lēmums par sabiedrotajiem

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča, kura Saeimas Tautas partijas frakcijā pārstāv Ulda Seska vadīto Liepājas partiju, _Dienai _atzina, ka jautājumā par politiskajiem sabiedrotajiem Saeimas vēlēšanās viņai būs saistošs partijas lēmums.

Deputāte esot informēta, ka piedāvājumu startēt kopā vēlēšanās, Liepājas partijai izteikuši vairāki politiskie spēki. Liepājas mērs un partijas vadītājs U.Sesks uzklausīšot visus piedāvājumus un tad partija pieņems lēmumu, kur izšķirīgs var būt katra politiskā spēka redzējums par reģionālo attīstību. Jau ziņots, ka sadarbību nākamajās vēlēšanās LP ir piedāvājusi apvienība Vienotība.

Uz jautājumu, vai A.Barča ir apmierināta ar līdzšinējo Tautas partijas darbību, deputāte atzina, ka viņai ir bijis atšķirīgs viedoklis, piemēram, pensiju jautājumā, iebilstot to samazināšanai, bet ne vienmēr viņas viedoklī kolēģi ir ieklausījušies. Deputāte arī ir izmantojusi iespēju dažos gadījumos balsot atšķirīgi. Pēc Māra Kučinska nomaiņas frakcijas vadītāja amatā, kad frakcijā iezīmējās divi spārni, arī A.Barča tika uzskatīta par tā dēvētā frakcijas demokrātiskā spārna pārstāvi.

Tagad M.Kučinskis Dienai ļoti atzinīgi vērtēja A.Barčas pienesumu partijā, jo viņa parādot augstu kompetenci sociālajos jautājumos. Viņaprāt, TP labprāt šo sadarbību turpinātu arī turpmāk. Sabiedrības citai politikai līderis Aigars Štokenbergs, kurš ir viens no Vienotības veidotājiem, Dienai savukārt apstiprināja, ka Vienotība cer uz sadarbību ar Liepājas partiju un viņš personīgi ļoti priecātos, ja A.Barča kandidētu apvienības sarakstā. Šajā Saeimā Liepājas partijai ir sadarbības līgums ar Tautas partiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas