Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bārzdiņš: jau stājoties amatā nebija ilūziju, ka izvairīšos no konfliktiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Ja domā, ka rāvās melnās miesās, tad atļauj atgādināt, piemēram, to, ka tieši viņa radīja simtiem tūkstošus lielus zaudējumus paceļot līdzmaksājumus: nepadomāja sievišķis, ka, ja hronisks slimnieks zāles nopirkt nevarēs, tad nonāks slimnīcā smagā stāvoklī. Tiesa pašreizējais ministrs acīm redzot no tā nekā nav mācījies, ja jau ieviesa tos 50 santīmus par recepti! Vēl viena perversija ir ideja, ka palīdzēt tikt galā ar ārstēšanas izdevumiem vajag nevis, ņemot vērā slimības smagumu, bet veselam cilvēkam aprēķināto minimumu....Un tas ir perversi pirmkārt jau no valsts viedokļa, jo, ja cilvēks, kam ļoti vajag ārstēties, to nevar atļauties, tad viņš visticamāk smagā stāvoklī nonāks slimnīcā, jo nomirt nemaz nav tik vienkārši....
Ieva
I
Gribi teikt, ka kaut viens no veselības ministriem ir plānojis savu rīcību un domājis, ko dara? Jo, redz, neviens no viņiem, piemēram, nezina vai nevēlas zināt, ka slimības tāpat vien ne no kā nepazudīs, tāpēc, ja vienkārši piegriež finansējumu, tad kādu laiku vidēji vienā slimniekā nāksies ieguldīt arvien lielākas naudas summas, jo slimnieki, nespējot laikā nonākt pie ārsta, tikt pie izmeklējumiem, nopirkt zāles, slimnīcā parasti galu galā nonāk, tikai daudz sliktākā stāvoklī un izmaksā daudz vairāk!
J
Atkāpieties no amata, Bārzdiņ, Jūs nevarat darbu pavilkt. Jūs jau nekonsultējāties pat ar specialistu prezidentu Zatleru. Spēciņi par vājiem, smadzenes tukšas.
muris
m
Traumatoloģijas un Ortopēdijas slimnīcas vadītāju sauc Vitolds JURKEVIČS. Iesaku atcerēties!
krišs
k
Vajag stipri,sipri papūlēties, lai traumām noņemtu pienākumu , pildīt neatliekamo med. palīdzību. Vajag taču strādāt smadzenēm šādā virzienā. Ministra kungs! Izrevidējiet darbinieku skaitu savā ministrijā, arī citās ministrijās. Cik tur varētu ietaupīt līdzekļu!!!!!!!!! Papētiet, kas notiek laukos. Cilvēki negriežas pie ārstiem līdz pēdējam, nav naudas un braukt pie dakteriem-tālu. Izmisums.
Ieva
I
Varbūt vienkārši dienas stacionārs, kuram momentāni atņems kvotas...
ilze
i
Bārzdiņa plāns ir viennozīmīga maksas medicīna, lai attīstītu kāda drauga veidotu medicīnas iestādi kura par smuku naudu saliks mūsu lauztos locekļus. Kauns nav bijis un nebūs, ka tik pašam labi.
sviests
s
Nepietiekamā komunikācija ?Tad kāpēc pa galvu kaklu pieņem absurdus lēmumus?!Pat tiktāl ,ka stulbais ministrijas ierēdnis ,iedibinot izmaiņas jau ar 01.01.2011.,nav padomājis ,ka atlaižot darbiniekus tiem ,darbs jāuzsaka 1 mēnesi iepriekš un normāla iestāde savu darbu jau ir saplānojusi gan cilvēku resursu,gan naudas ziņā ! Varbūt ar 01.01.2011.g. uz sitienu atlaižam no darba Bunduli,Muciņu ??? Kāmēr ministrijā sēdēs jefiņi ,kas tālāk par A 4 formātu neko nav redzējuši,tikmēr šitāds stulbums plosīsies!!! AIZBRAUCIET UZ LAUKU SLIMNĪCĀM UN PASKATIETIES ,KAS NOTIEK LATVIJĀ !!!
Ieva
I
Es nevienu normālu veselības ministru neesmu redzējusi, jo vēl neviens nav sācis ar to, ka formulē situāciju, un pa punktiņiem izklāsta, kas tiks darīts, lai atrisinātu to, to un to..... Lai gan tie iepriekšējie pieļauju, ka vismaz zināja, kas ir līdzestība- tas nozīmē kārtīgi ārstēties, tai skaitā dzert zāles, nevis maksāt par tām vairāk, nekā var atļauties.
ekharts
e
Pilnīgs un galīgs muldoņa-kur tā koalīcija ņem šitādus idiotus!
Ieva
I
Nu pirmkārt, ja Rīgas monstri nelaistu nevienu no tiem, kas kaut vai tai pašā Daugavpilī mierīgi varētu ārstēties....Otrkārt slimo ir tik cik ir. Īpaši, ja dara visu iespējamo, lai cilvēki nevis mājās ārstētos, bet kļūtu par neatliekamās kandidāti.
He he...
H
VM valda jenotēnu MUKciņš, kurs vispār no veselības aprūpes nejēdz neko, bet tikai sausi ciparo... hi hi... un štais Liepājas pāķis mukciņam mutē skatās un tikai kaut ko nesakarīgu blēj... miņistrītis-analfabēts... he he...
jopciks
j
Bārzdiņa stulbums ir saprotams,jo nāk no liepājas slimnīcas, kuru ir vadījis līdzīgi kā Rīgas lielos monstrus- ietaisot parādus un nevis protot iztikt ar esošajiem līdzekļiem.Kā to tomēr prot Daugavpils un citas slimnīcas. Ja ar vienu slimnīcu netika galā, kā var tikt galā ar visu veselības nodrošināšanu. Tikt galā var, nu jau gandrīz, gandrīz, un veselības aizsardzības Latvijā nebūs.
Ieva
I
Bet vispār jautājums, kur tie pacienti palikuši? Vai tikvien mums to slimo, jā slimnīcu vadība? Un kāpēc par ieplānotajām izmaiņām tiek runāts ar pārliecību, nevis minot konkrētus skaitļus?
Ieva
I
Interesanti, kas tiks noņemts Austrumu slimnīcai?- jo neko par palielināšanu viņiem nerunā! Pilnībā atteiksies no roku operēšanas par valsts naudu? Piegriezīs skābekli onkoloģiskajiem, pie kuriem jau tā ir ķērušies klāt? Galu galā tā endoprotezēšanas rindas ir radušās tāpēc, ka cilvēkiem nav naudiņas protēzēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas