Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bārzdiņš: marihuānas legalizācijas jautājums jāatstāj speciālistu ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dope
d
specialists noteikti bus kartejais mulkais daunis kas no ta ne suda nerubi
garāmgājējs
g
Kāds nevar paskaidrot, kādēļ vienā rakstā ministrs runā par veselību visās politikās, bet nākamajā nevar noformulēt viedokli marihuānas iespējamās legalizācijas jautājumā?
Vācijas zaļo partijas progra
V
Speciālists ir lietotājs ar desmit gadu stāžu un viņa draugs nelietotājs. Persona kam galvā saiet šķērsām un meklē ārstu. Mācītāji, ja vien viņiem vēl kāds grēksūdzes skaita. Un protams policisti un bandīti. Nu katram skaidrs, ietekme kā uz kuru, bet vispār tāds priecīgs prāts, bet dārgi gan. Tad jau baigā nauda grozas. starpnieku rindas un galvenais bailes. Ar nostāstiem apvīts dabisks augs kurš tūkstošiem gadu audzis savvaļā gandrīz visos kontinentos un aktīvi lietots tūkstošiem gadus. Kā gan savādāk cilvēku smadzenēs būtu īpaši canabioda receptori ? Tak no pazīšanas. Ne velti cik valodās skan līdzīgi. Mainījušās tradīcijas. alkohols jau krietni smagāk sit uz iekšējiem orgāniem. Un vēl tā kvalitāte ! Laukos vispār pizdec. vajadzētu dekriminalizēt. Un sievietes būtu ieinteresētas, lai veči nenodzeras, nesakaujas, nenositas dzērumā braucot, vai kautkur nosalstot. Staigātu mierīgāki, lēnīgāki, mazāk lamātos un kautko labu izdomātu izdarīt nevis atkal kā kādam kautko ieriebtu.
Sviests
S
Tante - atsaucas uz citām tantēm, un uz viņu spriedumu pamata taisa savus, tante ar galvu negrib padraudzēties? Un ko labāk lai tantei nogriež pensiju nevis lai legalizē un cilvēki pērk oficiāli maksājot visus nodokļus, prātiņ nāc mājās, ja vien ir kam nākt:) Lielākai tautas daļai vairs jau nekas nekaitēs, nu un kāda mums staŗpība šitāda tante pīpē zālīti vai nepīpē, viņu tāpat glābt vairs nav iespējams.
Tante
T
Kafejnīcā malkojām kafiju,kad manu uzmanību piesaistīja jauns cilvēks,kurš gandrīz jau stundu bez apstājas locījās un smējās-bez jebkāda redzama iemesla.Mani sarunu biedri ar nožēlu palūkojās uz jauno puisi un noteica-zālīti sapīpējies. Es noteikti ar šādiem ,,zālītes pīpmaņiem,,negribētu atrasties vienuviet,jo viņi nespēj kontrolēt savu uzvedību.
Naglgalvis
N
Vakar tieši pīpēju marihuānu. Dārgs jau ir tas prieks, bet par alkoholu 100% labāk - nevienā brīdī nezūd kontrole pār sevi un nākamajā dienā nekādu paģiru.
who cares
w
Kas būtu tie "speciālisti"?
Ai Kaa Saap
A
Sāksim ar vienu ļoti vienlkāršu lietu, kas nepieprasa sasaukt kopā visas smadzenes Latvijā lai to atrisinātu. MARIJUANA FARMAKOLOGISKI UN FIZIOLOGISKI NAV NARKOTIKA. (!) punkts Tas nozīmē maini likumus. Nesagaidam lai Riga būt austrumu Amsterdam, bet šos likumus par lietošanu un turēšanu mazos kvantumos (Mazāk par 25 grammiem) jādekriminilizē. Skaidrs Latvijas medicinskas zināšanas pamatotas un pārmantotas no vecām padomju grāmatām, un tas IR kur nāk šitie vecie anahroniskie uzskati. Esot milzīga pasaules pieredze par marijuanu un tās likumdošanu, kapēc mūsu valdī bas spīdošās zvaigznes nevar lūgt, no jeb kuras valsts, konsultāciju. Šī lieta manuprāt ļoti viegli atrisināma. . Man tikai viena rūpe vai var būt eksperts par marijuanu ja nekad nēesi pīpjis bong, hooka vai parfait??? Vai var būt kirurgs ja nekad av oprēts?
Hookah
H
Kas ir tie specialisti? Šaubos tādi Latvijā pat eksistē'. Viņs pats ir arsts, bet acimredzot neko nezina. (Latviešu ārsti nezina neko ārpus viņu šauro niche) Neviens neko nezina par marijuanu, visa veselibas ministrija? Kā būt ar Tieslietu ministriju? Jāmaina likumus Prokurorus? Laikam neko. Kā būt ja jūs pārtulko marijuanas likumdošanu no kādās (vienalga kuras ) Eiropas valsts. Likumi nebūs tik bargi un stulbi kā Latvijā Un Bārdzinš sauc sev par Veselības ministru??? Saki kur ir tie SPECIALISTI. Atdzīsties, Latvijā nav specialistu vismaz neviens kurš var apskatīt jautājmu no visām pusēm. Latvijas specialistus var salīdzināt ar centralo tirgu uz zivju pavilionu, dabūsi tikai zivs, un tā mums ir ar medicinu
tūbijs
t
Bet vajadzētu uzraudzīt, jo viņi tur savā šaurā lokā var nolemt briesmu lietas.
!
!
Tā ir tikai narkomānu problēma. Sabiedrībā par to nediskutē.
Sviests
S
Tas vai legalizēs vai nē - vietējo patēriņu tas īpaši neietekmēs. Tie kam vajag var mierīgi dabūt arī tagad, vienkārši legalizējot valsts tiks pie lielas naudas, ko tagad pelna citi. Un tas, ka citi lieto ko grib pilnīgi netraucē manu veselīgo dzīvesveidu, šeit runa ir par naudu!!! Valsti vienkārši žēl -savādāk tak tiešām vēl visi aizbrauks, arī uz Holandi, palikušie pensiķi ar varēs nomirt veselīgi un priecīgi.
serv.
s
Vai tiešām mūsu Latvijas cilvēkiem vajag nodzerties,nopīpēties un darīt vēl kaut ko ,lai tikai samazinātu sava mūža ilgumu?Vai mēs nevarētu ņemt priekšzīmi no mūsu ziemeļu kaimiņiem ,kur tiek visā sabiedrībā reklamēts veselīgs dzīves veids,kā valsts saglabāšanas un cilvēku veselības politika un kultūra,lai saglabātu savu tautu un tās pēcnācējus kvalitatīvai, ilgtspējīgai dzīvošanai.Kas notiek Latvijā?Seit katram ,kam nav slinkums, ir atļauts publiski reklamēt visādas negācijas ,kas varētu kaitēt un negatīvi ietekmēt cilvēku veselību gan tagadnē,gan nākotnē,un lai ar visādiem līdzekļiem samazinātu cilvēka mūža garumu..Sabiedrībai vajadzētu asi reaģēt,un nostāties pretī katrai negācijai ,kura vēlas pārkāpt mūsu Latvijas slieksni ,un nepieļaut tam ienākt mūsu zemē un šeit izplatīties.Mēs paši esam savas zemes un tautas sargi .Jājautā ,vai tad mēs sevi nemaz vairs nemīlam,ka mums ir vienalga ,kas notiek ar mums un mūsu pēcnācējiem,un vai mums vairs nav svarīga mūsu Dieva dotā dzīve un tās ilgums?
(*****)
(
"speciālisti" varētu būt rokzvaigznes, lietotāji un tu ...
specialists
s
diez vai pat marihuanas legalizacija vares palidzet okupantu un komunistu bandu nodzirditajai latviehu tautai,kas gadu desmitu garuma dzivojusi zem degeneratu terora.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas