Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bārzdiņš: veselības aprūpes saņemšanu nedrīkst ietekmēt nekādi aizspriedumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Bārzdiņa kungs, tāpat, kā lielākā daļa masu dezinformācijas līdzekļu nozombēto, nejauši sajaucis pi(cenzēts) ar pirkstu.
Ieva
I
Bet vislielākie aizspriedumu, kas liedz cilvēkam saņemt palīdzību, ir ideja, ka, ja slimnieka ienākumi kaut par latu pārsniedz veselas trūcīgas personas ienākumus, tad šis slimnieks spēs visu apmaksāt pats!
xl
x
Lielaakai daljai aarstu, vismaz riigas slimniicaas ir *aizspriedumi* pret jebkuru pacientu, kurs nenaak ar aploksni pa prieksu.
patiesība
p
Veselība ir miesas kultūra un domāšanas līmenis,līdzīgi teicis mūsu Lielais Rainis.Tātad ļoti patīkami,ka Bārzdiņš,kā ļoti gudrs vīrs ir Veselības,Kultūras,Domāšanas ministrs.Lūdzu palīdzēsim mūsu veselībai gan ar zinātni,gan ar iecietību , mīlestību un visam pāri Darbs,Darbs vēlreiz Darbs.
vuarzazi
v
Ministra kungs, Cik nopietna var būt konsultācija, Ja ārsts un pacients neprot nevienu kopēju valodu ?
hm
h
es nesaprotu, ko clvēk var brīnīties, ka par veselības aprūpu jāmaksā. Bet, protams, ka ir jāmaksā. un kāpēc nevar atteikties ārstēt? un kā vēl var!
Ieva
I
Redz, situācijā, kad naudu veselības aprūpei nedot, pīpēt ir vēl lielāka cūcība, arī tādu slimību, pie kurām cilvēks nav vainīgs, pietiek pārpārēm, tāpēc pīpēt, štopēt, dzert, visu dzīvi čurnēt uz dīvāna nav nekādas vajadzības....
Ieva
I
Bet apmaksāt nevar tāpēc, ka amatpersonas jau stājoties amatā lieliski zina, ka mūžīgi tur neaizturēsies, tāpēc jāparūpējas par sevi, savukārt tas, ka jo ātrāk sāk ārstēt, jo lētāk tas izmaksā- galu galā nekas sliktāks par atlaišanu ar labākajā gadījumā stulbu amatpersonu/ ierēdni nevar notikt. Bet tos augstākos ļoti iespējams kaut kur pārcels....
e
e
Kāda jēga visam, ja cilvēki nevar apmaksāt medicīniskos pakalpojumus. Ja jau mūsu valstī, tiem kuri nav ierēdņi būtu normālas algas, tad varētu runāt par maksāšanu, tagad nekā, ārstējies pats kā māki, tur nav pat vairs runas par tautībām, vai pārliecībā, vienīgā pārliecība, ka visi grib dzīvot, nevis tikai priviliģētie.
Signe
S
Malacis, Bārzdiņa kungs, ka citē un popularizē Pacientu tiesību likumu.
pamela
p
Tie pretīgie meli ko tagad tiražē VISI politikāņi par to,ka nedrīkst atteikt nevienam ārstēšanu ne pēc uzskatiem,ne materialā stāvokļa! Ceru,kaq Vidiņam pietiks prāta un drosmes pie tiem "ĒTIKAS"korifejiem pateikt to ,ko ZINA VISA tauta,ka TŪKSTOŠIEM tiek atteikta ārstēšana pēc materialā stāvokļa,TŪKSTOŠI mirst,jo nevar ĀRSTAM ,kā Zatleram,kurš sašutis par Vidiņa terētisko spriedelējumu, iebāzt kabatā gana biezu aploksni. Ja nu te sākas tāds riņķa dancis ap Sluci un Vidiņu par IESPĒJAMO!!,ne reālo atteikumu ārstēt Gusčinu,Urbanoviču /kurš arī var uztetovēt CCCP/,bet kuri draud Latvijai ar vardarbību, BŪS JĀORGANIZĒ PROTESTA demonstrācija pie Zatlera,Bārzdiņa kantoriem no tiem slimniekiem,kuriem NESNIEDZ !!! medicīnisko aprūpi,jo viņi NAV gana situēti.UN tādus jūs kungi ,dabūsiet desmitiem TŪKSTOŠUS !!! To pašu var noorganizēt arī pie partiju birojiem. TĀTAD valsts var DISKRIMINĀT lielu tautas daļu,bet Slucis ar Vidiņu nedrīkst brīdināt šovinistus,kuri NEKAD arī neies pie viņiem,TĀTAD solījums NETIKS pildīts,Zatler !
Ieva
I
Uzreiz nāk prātā dakteris, kas stāsta, ka ieraudzījis slimnieku, kam nesen veikta šuntēšana, uz kāpnēm pīpojot. Taču vai aizrādījis? Nē, jo tam cilvēkam taču neesot nekāda cita prieciņa. Lai gan sanāk, ka viņš to cilvēku ir ārstējis, lai ļautu vēl kādus gadiņus uzpīpēt..... Nē, pareiza pieeja ir tā, ko pauda profesors Pīrāgs, kas aicināja ārstus nevis atteikties no pīpmaņu ārstēšanas, bet ikkatru reizi jautāt, kad atmetīs smēķēšanu.
Juris
J
Bārzdiņa kungs, Kā komentēsit gadījumu, kad ebreju ārsts atteicās ārstēt neo-nacistu ar ietetovētu kāškrustu? Vai Jūs nosodāt šo ebreju ārstu par viņa aizspriedumiem?
Jukums
J
"A Jewish doctor in the North Rhine-Westphalian city of Paderborn has reportedly walked out of a surgery after discovering a Nazi tattoo on the arm of a patient." ziņo google.
Ēriks
Ē
Pie rentgena vari tikt kaut vai tagad, tik, par maksu. Pēc valsts politikas, ja nespēji maksāt, sprāgsti! Tad kad jau būsi uz nāves sliekšņa, tad vari zvanīt atriem, jo tas jau akūti! Te jau nesen runāja, ka uz medicīnā rēķina vēl varētu ietuapīt. Laikam sapratuši, ka ietaupītu ātrās palīdzības savāktos vedot pa tiešo uz kapiem!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas