Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Basketbolists Šķēle sakrājis nesamaksātas 55 soda kvītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuiļu Žanis
K
Varbūt piešķirt vislielākā kretīna Latvijas basketbolā goda nosaukumu.
Klava
K
tam calim ar smadzeneem kaut kas nav kaartiibaa,tas tacu pa km redzams un luuudzu nav vins nekaada zvaigzne-prasts cirvis!!!!
Biedrītis
B
Hmmm, vai tad šis narkomāns spēlē bumbu??? Es līdz šim brīdim domāju, kad viņš ir Casino un Essential reklāmas seja... Ja jau viņš bumbojas, sazin kā viņš tiek galā ar dopinga kontroli? Vai tur tos Essential pulverus neuzrāda? Dažbrīd ir nesaprotami, kā cilvēks var klubos, tik atklāti, ņemties ar pulverīšiem, un pēc tam ar kantainām acīm planēt riņķī....
balelins
b
... SLIMNICAM KATASTROFALI SAMAZINA FINANSEJUMU, SKOLOTAJIEM NOGRIEZ ALGAS.. BET VALSTS SPONSORETIE SPORTA KLUBI BAGATIGI MAKSA SADIEM ,,SPORTISTIEM'' PASAKAINAS ALGAS... TAPEC JAU SADIEM NEKAUNIGIEM CILVEKIEM LIKUMI NEEKSISTE JO VINI IR PARAKI PAR CITIEM.. PIEKER PAT NARKOTIKU LIETOSANA UN NEKAS.. NEKADA SODA.. VALSTS ELITEI VIENI LIKUMI prastajai TAUTAI CITI........................................................ ......sen jau vajadzeja parbaudit KNAB un Generalprokuraturai kapec tiek tereti valsts lidzekli sadiem nekaunam maksajot algas un kapec valstij vispar JASPONSORE SADI ELITARI SPORTA KLUBI laika kad slimnicam KATASTROFALI samazina finasejumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rpg
r
kādi 10 un 20 latu sodi??? jau pusgadu zemāk par 30 par stāvēšanu neliek. uzliek zīmi un jau nākamajā dienā soda ar 30!!! vispār menti pēdējā laikā diezgan nopietni aktivizējušies. laikam viņiem ir norādījums pildīt ieņēmumu plānus! kad beidzot menti pildīs savas funkcijas????
Jupis
J
Vajadzētu ieviest apzīmējumu cilvēkiem, kas ir talantīgi, bet bez prāta un iznieko savu talantu, apzīmējumu "MELNIE CAURUMI". Tad nevajadzētu valkāt "zvaigznes" vārdu!
Acīmredzot
A
viens no tiem, kura uzvārdu nenosauca Ķuzis.
reader
r
Ķuža audzināšanas sistēmas rezultāts.
Mazais kurmītis
M
Nez cik tad viņam soda punktu? Tiesības viņam vēl ir?
aigars
a
pilnīgs lohs! Ticis pie pirmās naudas un nesaprot, ko ar to darīt. Nopircis bezgaumīgu vāģi, parkojas, kur grib, tēlo jēlo. smieklīgi. Pietrūkst tikai treniņbikšu un ādas jakas. Uz priekšu, Armand! Tā turpināt! Tavu fanu pulks vairojas. Nedaudz žēl, ka čalis iznieko talantu ... tā jau tu uz NBA netiksi čalīt.
SECINĀJUMS
S
Armands Šķele tāds pats kā Andris Šķēle LV krāpnieks kurš neievēro likumu.... Laikam visi Šķēles ar novirzēm uz likumu parkapumiem...Iesaku uzmanīties ja ir darījumi ar cilvēku kam uzvārds Šķēle!!!!!!!!!
Optimists
O
Gan jau tā zvaigžnu slimība ātrāk vai vēlāk pāries, jo kāds nu Šķēle zvaigne, ja nu vienīgi LV basketbolā, bet zinot cik zems ir LV basketbola līmenis, attiecīgi var izdarīt secinājumus par spēlētājiem...
AL
A
Tie ir tikai oficiālie sodi, bet cik naudiņa ir ieripojusi CP kabatās. Bet Latvijā tā ir norma.
?
?
Vai tādi sodi vēl ir, kas mazāki par 5-cīti? Viņam vidējais 4.55 uz kvīti.
Aldis
A
Policijai jāķeras pie radikālākiem mēriem, kad tādi nekaunīgi ļautiņi rupji pārkāpj noteikumus. Tas nu ir skaidrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas