Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Bauskas policija pagaidām nesaista jaunietes pazušanu ar meitas noslepkavošanā aizdomās turēto vīrieti

Bauskas policija gan pagaidām nesaista 18 gadu vecās jaunietes pazušanu ar meitas noslepkavošanā aizdomās turēto Ivaru Grantiņu.

Bauskas policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Linda Zubāne aģentūrai BNS paskaidroja, ka jūlijā Ceraukstes pagastā 18 gadu vecā Jana Ribinska kādā kompānijā, kurā bijis arī Grantiņš, lietojusi alkoholu. Pēc tam meitene ar diviem paziņām - vīrieti un sievieti - devusies uz prom uz citām mājām, bet Grantiņš palicis.

Pēc neilga laika starp Ribinsku un draudzeni izcēlies konflikts, un jauniete devusies prom nezināmā virzienā. Kopš 19.jūlija jauniete nav redzēta, policija viņu izsludinājusi meklēšanā un sākusi kriminālprocesu par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Bauskas policija gan neizslēdz, ka Grantiņš varētu būt saistīts ar jaunietes pazušanu, taču pagaidām informācija liecina, ka tas tā nav.

LNT raidījums "Degpunktā" trešdien ziņoja, ka jaunietes māte esot Grantiņam prasījusi, vai viņš ko zina par jaunietes pazušanu, taču vīrietis liedzies. Vecā kundze raidījumam gan sacīja, ka šim burlakam ticēt nevar un tas ir pamatīgāk jānoskaidro.

Jau vēstīts, ka Grantiņš atzinis savu vainu meitas slepkavībā un nožēlojis izdarīto. Vīrietis tika aizturēts 29.augusta vakarā. Uzreiz viņam arī piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Grantiņš agrāk divas reizes sodīts par dzimumnoziegumiem, bet vienreiz - par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Ceraukstē augusta beigās savās mājās gultiņā atrasta 11 gadu vecā Bauskas Kristīgās pamatskolas audzēkne Daina ar pārgrieztu rīkli. Meitenīte šajā mājā dzīvojusi kopā ar vecmāmiņu un savu 36 gadus veco tēvu, bet māte, kurai atņemtas aizbildniecības tiesības, it kā atrodas peļņā ārvalstīs. Tomēr precīza viņas atrašanās vieta nevienam nav zināma, un arī viņa izsludināta meklēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas