Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Baznīca un partiju pārstāvji protestē pret homoseksualitātes skaidrojumu mācību grāmatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ulvis Zirnis
U
Par jēdzienu "sarkasms" ir dzirdēts?
cilveks
c
uz katra stura vaimana par pederastu tiesibam. bet kapec ir klusums par berna tiesibam? par meitenes vai zena no bernu nama noklusanu pederastu vai lezbiesu ketnas? vai lezbiesu ,,gimene,, atlaus kad meitene pieaugs satikties ar zenu? vai pederastu ,,gimene,, audzinatam zenam atlaus satikties ar meiteni?
Gusts.
G
Dieva bērni atšķirībā no jums sludina jums šeit patiesību ,lai jūs neaizietu uz elli,bet jums jau tas nekādi nepielec. Jūs tos ,kas cenšas jūs kaut cik apgaismot,paši savā naida trakumā,esat gatavi viņus saplosīt. Attopaties,patiesība vienmēr uzvarēs. Tie ,kas nogalināja Jēzu pie krusta,tiem arī likās ,ka viņi ir uzvarējuši viņu,bet viņi bija pilnīgi akli un stulbi,jo nesaprata ,ka Jēzus viņus pašus pēc tam glābs no pazudināsanas ellē.
Aivars Kukličs
A
Šalom! Iepazīsties ar Diānas Giļas, viņa ir līdzīgās domās ar tevi.... Šalom!
Dzens
D
Labāk būtu padomājis, kāpēc kristiešiem homoseksualitāte ir turpat vai centrālā problēma. Tas, manuprāt, nevedina domāt, ka šiem cilvēkiem rūp citi cilvēki. Kā īlens no maisa lien laukā paštaisnums, savas seksuālās problēmas un vēlme, lai visi dzīvo tā, ka viņi uzskata par pareizu. Brīvā valstī kristiešiem, musulmaņiem, neticīgajiem un visiem pārējiem ir vienādas tiesības dzīvot saskaņā ar savām vērtībām un uzskatiem, tāpēc visiem vienādā mērā vajadzētu respektēt atšķirīgu viedokli. Tomēr dažiem kristiešiem šķiet, ka viņiem ir kaut kāds tiešais pieslēgums atziņām pat vienīgo patieso dzīvesveidu, kuru tad arī cenšas uzspiest citiem. Tas nekas, ka dēļ tā cieš bērni (šajā gadījumā homoseksuāli), viņu vecāki un tuvinieki. Un kā vārdā? Tikai tāpēc, ka kāds, redz, ir atklājis vienīgo pareizo veidu, kā izpaust savu seksualitāti. Tas būtu smieklīgi, ja vien nebūtu traģiski daudziem cilvēkiem. Un te nu kārtīgs kristietis var nostāties blakus nostāties radikāliem nacionālistiem, korumpētiem politiķiem u.c. cilvēkiem, kuri sevi uzskata par pārākiem tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņi kniebjas par pareizā dzimuma pārstāvjiem, kas, nav šaubu, ir nozīmīgs sasniegums un ne jau katram pa spēkam.
par akliem ceļa stabiem
p
Ir ļoti bēdīgi, ka (iespējams) neticīgi cilvēki daudz augstāku intelektuālo potenci un lietu izpratni rāda, nekā tas nāktos( IEDOMĀTIEM) kristiešiem, kura ar putām un Dieva vārdiem uz lūpām naidu,neiecietību un ļaunumu aizgūtnēm sludina. Par tādiem gribas Jēzus vārdiem teikt - savā būtībā apmaldījušies aklie, kas paši PATIESĪBU ne redz, ne ievēro, bet sagandē arī šaubīgus un nesapratīgus ļaudis, tos bedrē iegrūžot, un no dievišķās gaismas un izpratnes attālinot. Kas gan kopīgs gaismai ar tumsu, jeb baznīcas mēbelēm ar dzīvo Dievu?
Dzens
D
Man arī nav laika. Bet padoms pret padomu. Es iesaku vismaz elementārā līmenī iepazīties ar mūsdienu fizikas un bioloģijas pamatnostādnēm, lai apmēram saprastu, ko mēs zinām un ko nezinām. Zinātnieki, atšķirībā no tevis, kas uzskata, ka zini visu patiesību, uzskata, ka ir lietas, kuras mēs zinām un ir lietas, kuras nezinām, bet, iespējams, uzzināsim, ja ļoti centīsimies, ja paveiksies utt. Tad tu atklāsi, ka cilvēku ir radījis nevis Dievs pēc sava ģīmja un līdzības, bet daba, t.i., cilvēks līdzīgi citām dzīvām būtnēm ir radies daudzu tukstošu gadu laikā pateicoties evolūcijai. Tad arī tu varētu saprast, kādos maldos esi dzīvojis un ar kādām blēņām ir piesārņotas tavas smadzenes. Kas attiecas uz Dieva nolūkiem un domām, tad par tām neviens neko zināt nevar. Un ir jābūt vai nu vājprātīgam vai aklam savā lepnībā, lai ņemto apgalvot kaut ko par Dieva vārdu.
svarīgs secinājums
s
Jēzus mīl visus cilvēkus, bet ne tevi, jo tu esi elles izdzimums - radi naidu un nesaskaņu , bet no mīlestības tevī nav ne smakas. Pat ar lupu to nevar ieraudzīt - kā traks suns jau divas dienas te ārdies!
tā mēdz gadīties
t
Vajag apzināt visas maukas Latvijā un likvidēt, jo tieši maucība ir vainīga visās cilvēces nelaimēs - paskaitiet cik vien Rīgā nav to publisko namu un cik daudz šausmu tie nerada! Arī Inka pieder šai sugai un aizsardzības nolūkā brēc par ko citu.
kad brāķis ir ''fa
k
Brāķi ir laulības pārkāpēji, zagļi , zaimotāji,Dieva noliedzēji,meļi, svētās dienas ignorētāji,vecāku nīdētāji un uz šo baušļu pamata ir šī pasaule radīta. Ja Dievs tev būtu prātu devis, tu to zinātu un nepasludinātu pašiedomātus "'faktus", izdomas un muļķības.Ņemot vērā tava komentāra saturu, liels BRĀĶIS esi tu pats un atbilstošs būs Dieva spriedums, jo galvenais Dieva bauslis ir - MĪLI SAVU TUVĀKO KĀ SEVI PAŠU, bet no tevis to nebūt nemana!
Runcis
R
Kados zankjos Jus klistat? Esmu pabijis Zviedrija, Norvegija, Niderlande, Belgija, Francija, Cehija, Polija, Slovakija, Austrija, Ungarija, Slovenija, Horvatija, ilgaku laiku pavadijis Somija un Vacija. Nekur neko nosodamu publiskas vietas neesmu noverojis. Jums laikam ir nosliece uz to tur ....ismu.
elija
e
Ar to lietu ļaudis arī čurā, bet bērnus radīt no Dieva ne visiem(ar to lietu) ir ļauts, bet var nogalināt ne tikai ar nazi, bet arī ar vārdu un, kā rādās - tāda ir tieši tava specialitāte, jo loģikas un intelekta tev ĻOTI pietrūkst.
kas mēs esam?
k
Vispār viss ir ļoti vienkārši.Ja homoseksuāli cilvēki dzīvos tikumīgi un atturīgi, un laulību nepārkāps (ta sir - savu dzīves draugu nenodos), viņi nāks paradīzē, bet, ja parastie - precētie ļaudis dzīvos maucībā un izlaidībā, elle būs viņu mantojums. Vissliktāk ir ar izvirtušiem biseksuāļiem (un tādu ir vairākums), jo,kad pienāk viņu gribēšanas reize, bet laulenes štātes ir pagalam apnikušas un pierastas (lai būtu kāds rezultāts), tad tiek meklētas visādas iespējas - arī morālē vājus gejus un bērnus ieskaitot. Protams, pēc drāziena atkal tiek uzlikta godīga ģimenes pavarda kopēja maska (līdz nākamai reizei), bet kņada - arī šeit internetā- nāk tieši no šīs pasaules IZVIRTUĻIEM, jo meli un izlikšanās ir viņu šis ieguvums.. Tieši tāpēc, pret šo SUGU tik radikāli vēršas Svētie Raksti (tos īpaši kolorīti interpretējot), bet izvirtuši garīdznieki (bīskapus ieskaitot) tīši sagroza Svēto Rakstus un klāsta, ka Dievs vēršas pret homoseksuāliem cilvēkiem, lai gan šie cilvēki ir RADĪBAS daļa un cilvēces vēsture un, iespējams, ĪSTIE Dieva bērni - jo tā naida,melu un neiecietības straume (palasiet interneta komentārus!) šķīstīs viņus, ja arī viņi grēcīgi būs. Taču to suņu, ķengātāju un rējēju bars nekad attaisnots netiks, jo neviens neliedza viņiem savu dzīvi MĪLESTĪBĀ vadīt! P.S. Par to, kādā sodā nāks garīdznieki, kas būs maldinājuši cilvēkus, Bībelē ir vesela nodaļa un nepieviļaties - viņi arī tagad ir mūsu vidū! Tieši tie garīdznieki, kas ieņēma augstus amatus, savulaik brēca, lai Jēzu krustā sit. Arī šodien viņi ir gluži tādi paši un, ja nāktu Pestītājs, kliegtu tāpat!
svs
s
Man nav laika ar tevi tik daudz blogot,bet gudrāk tu darītu ,ja atrastu Bībeli,un sāktu to lasīt no Jāņa Evaņģēlija .Tad izlasi arī Pirmo Mozus grāmatu par pasaules radīšanu.,pirmo cilvēku grēkā krišanu,un kā pasaulē ienāca grēks. Tev vienkārši nav skaidra bilde par to ,ka tu dzīvo virs šīs zemes,kura kā planēta pieder Dievam,bet to varu un pārvaldīšanu ,kuru Dievs bija devis pirmajiem cilvēkiem Adamam un Ievai, lai viņi pārvaldītu šo zemi ,augļotos un vairotos,un dzīvotu kopā ar Dievu. Sie pirmie cilvēki ,kritušā eņģeļa ,velna pievilti ,nodeva šo pārvaldīšanu un varu velna rokās. Sī pasaules iekārta ir velna radīta,un visi neatpestītie cilvēki atrodas velna varā.,pievilti, melos,maldos un garīgā tumsā. Nu jau arī zinātnieki ir atklājuši ,ka viņu zināšanas ir ļoti ierobežotas,un nonākuši pie slēdziena ,ka ir Dievs. Kāpēc tad cilvēka prāts tikai tiek izmantots dažos procentos,bet kam tad domāti tie 96%?Dievs ziņ kā pilnīgot cilvēku,jo Viņš ir radījis cilvēku pēc sava tēla un līdzības Savam godam un slavai. Nu pacenties pats,es nevaru tev pārstātīt visu Bībeli,un tad tu atklāsi kādos maldos un melos tu esi visu šo laiku dzīvojis,un tev sanāks dusmas par to, kā tev līdz šim ir skalotas un piesārņotas tavas smadzenes, sākot no bērnības. Ja vien tu gribēsi, Dievs tev atklās tādus dziļumus un noslēpumus ,ko tu pat iedomāties patreiz nespēj. Cilvēki bez Dieva ir garīgi miruši ,to saka pats Dievs Savā Vārdā.. Lai tev veicas,un tad tu varēsi citiem atklāt tās gudrības ko tev atklās Dievs,ja vien tu to vēlēsies!
bet
b
cilvēka kaka arī nav nemaz tik slikta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas