Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Beidzoties līgumam ar "Lattelecom", internetā nevar noskatīties LTV raidījumu atkārtojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
Neskaties otru - tu varēji noskatīties to, kuru neesi redzējis. :)
maxis
m
TV 3 gan nav problēmu ievietot savā lapā visus pašu veidotos raidījumus un pat seriālu "Ugunsgrēks". Kots kā vienmēr kā tāds nespējnieks plāta rokas, un stāsta, ka olas traucē dejot.
Kārlis
K
Vēl ir papildus čakars ar bojāto dekoderu maiņu.. Veikalos vairs pretī neņem, tagad pašam jāved uz biroju un arī tikai 1 dienu nedēļā pieņem.. Pilnīgs sviests!
Zorro
Z
LTV nekad nav bijusi vienota, normāla vietne internetā, kur var noskatīties raidījumu atkārtojumus. Visi pieejamie atkārtojumi izmētāti pa virtuālo tīmekli bez jelkādas loģikas. Bet ko var gribēt, ja LTV vadītājam Kotam ir senila domāšana. Kamēr Kots vadīs LTV tikmēr tas LTV tāda lēta bodīte vien būs. Sucks.
Anniņa
A
Jā, Lattelecom čakarē riktīgi ar to digitālo tv! Dzirdēju, ka drīz arī LNT izņems no bezmaksas kanālu pakas. Tad jau vairs tik 3 kanāli to 5 vietā būs palikuši. Velk uz to, ka jāņem kabelis vai VIASAT šķīvis, Ja jāmaksā, tad labāk kādam, kas nešmaucas!
ainārs
a
es skatos tv3 arhiivu tajaa vinju webtv. www.tv3.lv/video dazhreiz jau gribas arii panoramu redzet, bet man tik zinjas un ugunsgreku vajag, lai izdzivotu :D
Skudra
S
Tas ir tikai sākums Lattelecom monopolam. Drīz maksās visi un par katru sīkumu.
Čirka
Č
Ar izvēli vai uzskatu daudzveidību, tāpat kā ar iespējām "demokrātiskajā" Latvijā ir pavisam slikti. Tevi bīda, iesaka vienu vienīgo iespējamo variantu, tevi zombē, tevi piespiež, tev liek visur maksāt iespējami augstāko cenu, bet galvenais - tev baksta smadzenēs, ka tā ir "vislabākā" iespēja...Lattelecom atklāti izspiež naudu, piespiež lietot savus pakalpojumus, pilnībā ignorējot klienta prasības un pat tiesības...Ja Šķēlem jādabū savi miljoni atpakaļ, tad Lattelecom to (par samaksu!) izdarīs...Antimorāle, kas valda šo naudas grābēju galvās, normālam cilvēkam nav aptverama...
Ūpis
Ū
Viņus diemžēl arī pirms tam nevarēja noskatīties - tur bija vajadzīga kaut kāda maksas operētājsistēma.
truba
t
un kāda tad problema lietot youtube vai ustream(dot)com ??
Jautājums
J
Lattelekom apsolīja, ja iegādāsimies dekoderi, tad redzēsim 5 TV programmas pa brīvu, bet 7. jūnijā atslēdza 5 kanālu. Lattelekom sastāv no vieniem meliem un solījumiem. Kur ir 5 kanāls provincē? Kāpēc to pārtrauca raidīt? MEĻI, NEVIENAM VAIRS NEVAR TICĒT. VISI TIKAI IZIET UZ TO, KURŠ KURU APŠMAUKS. SKUMJI, JŪTOS ATKAL PIEKRĀPTA.
tv skatītājs
t
LTV par piemēru varētu ņemt šo privāto televīzijas kanālu, kā vajag sevi piedāvāt internetā:
jēē
j
esmu priecīgs, ka nenopirku dekoderi, tagad vieglāk dzīvot bez visas tās tv šļuras
A.
A
Diez, cik cilvēku šo pakalpojumu izmantoja ? Man apkārtesošie, kas mēģināja, tiem visiem bija problēmas - samaksāt samaksāja, bet noskatīties nevarēja. LTV tā kā būtu pēdējais laiks kļūt modernai un saturu piedāvāt arī internetā, nevis šausmināties, cik dārgi tas izmaksā. Forši, ka vismaz panorāmu (ja nu kas interesants gadās) var redzēt, kā arī atsevišķus raidījumus var apskatīt šur tur (Ziemeļu puse, piemēram).
no taalienes
n
nevar gaidīt labu iznākumu no sliktiem, zemiskiem darbiem. tas par lattelekom.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas