Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņa ievēlēšana - solis atpakaļ politiskajā neatkarībā no oligarhiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alma palma
a
atpakaļ atkarībā, nevis atpakaļ neatkarībā.
vairai
v
Mēs tevi mīlējām tu mūs nodevi, nenosargāji latvju zemi no ārvalstu bankām, no kolonizācijas, pagozējies slavas saulītē ar smukām štātēm un skrēji un ASV vēstniecību pēc norādījumiem, kā tieši latviju paverdzināt, būtu tagad paklusējusi. Paldies dievam, nu beidzot ir cerība, ka Latvija izdzīvos. Ja jau visi sorasiešu suņi gaudo un pērkamā prese brēc tad ir ievēlēts prezidents kas neļaus kolonizātoriem izlautīt Latviju. Nosargā latvju zemi Bērziņ! Lai mums dievs stāv klāt , kamēr zeme visa nav izpārdota un banku atņemta, laika ir maz..
to v.
t
Tieši Bērziņš visu laiku bija zviedru bankas direktors, kura "kolonizēja" Latviju. Un ne jau par velti viņš kļuva par miljonāru.
  • 2
  • 1
KAPunPAK
K
"Par atdzimšanu" (arī "Atdzimšana") - tādai un tūlīt, manuprāt, vajadzētu dzimt jaunajai sabiedriskajai kustībai ar mērķi nodrošināt sev stabilu vairākumu jaunajā Saeimā. Godpilnais pienākums kļūt par tās vecākiem būtu jāuzņemas Vairai Vīķei-Freibergai un Valdim Zatleram. Par vairākumu var kļūt vienīgi, ieņemot centra vietu, kuru sev patvarīgi ir uzurpējis SC, un kas ir pelnījis politiski anihilāciju.
Baiba
B
Ļoti cienījamai V. Vīķei - Freibergas kundzei kopā ar god. Zatlera kungu tagad būtu jānoliek savas personīgās ambīcijas, kas saistītas ar viedokli par to, ka bijušais valsts prezidents nevar krist tik zemu, ka kļūtu par vienkāršu deputātu vai partijas vadītāju ( apmēram tā reiz izteicās VVF0, un steidzīgi vajadzētu vai nu dibināt jaunu partiju, vai iekļauties Vienotībā. Tā tagad ir palikusi, manuprāt, vienīgā iespēja, lai glābtu Latviju no draudošajiem mākoņiem. Simptomātiski: man jau šovakar ir piezvanījuši 4 draugi, kas kopā ar savām ģimenēm tuvākajā laikā dosies projām no Latvijas. Ļoti izglītoti cilvēki, kas nu ir zaudējuši pēdējo cerību.
Gandijs
G
Gandijs savulaik runāja par to kā cilvēks bēgot no vardarbības, nevis stājoties tai pretīm - vairo vardarbību. Jo tas kurš aizmuks necīnījies, ar savu necīnīšanos pieļaus, ka vardarbība notiek ar tiem kurus viņš būtu varējis aizstāvēt. Tagad kareiz ir tas brīdis, kad jāpaliek un jācīnās pret to vājprātu. Jo katrs kas aizbrauc atstāj Latviju šo plānprātiņu un bezgožu saplosīšanai - palīdz viņiem viņu nodomos. Ja riebj tas kas notiek - tad ir jāpaliek un jāaizstāvas, nevis jāmūk mežā gaidīt labāki laiki. Tad labāku laiku nebūs. Cik daudz par to, ka abi bijušie prezidenti varētu mest kauliņus kopā un veidot jaunu spēku - būtu jau žēl, ja tas tautas atbalsts tiktu izniekots un paliktu neizmantots. Vismaz ja tie nodomi šiem abiem cilvēkiem ir labi.
  • 1
  • 0
JURIS
J
REAģēJAM!!!! 20:00 PIE SAEIMAS. Biju tagad, tur daudz PAR MAZ cilvēku, KUR IR TA TAUTA, kas te brēc???????
Ieva
I
Īsti nesaprotu, vai Vaira domāja, ka Bērziņš nodrošinās neatkarību no oligarhiem, kas ir slikti, vai viņai, kā jau cilvēkam, kas dzīvojis citu valodu vidē, ir bišķi nojucis, kas un kā.
Tīna
T
Man, Zatlera lēmums atgrieza cerību! Līdz ar cerību, atgriezās ticība, ka pozitīvas izmaiņas tomēr būs iespējamas.... Taču šodienas Saeimas balsojums man atņēma visu, kam ar tik lielām grūtībām sāku ticēt!!!
pakausis
p
kapēc atņēma? tikai lieku reizi apliecināja, ka pareizi visu Zatlers pateica :) un lieku reizi parāda, ka nedrīkst nogulties un samierināties ar visu ko viņi mums te pāri gāž! :)
  • 4
  • 1
K-K
K
...Izklausas atkal pec kadas TANTINAS nozelas, bet pati tacu neatlaidi Saeimu, pati saravi Satversmi, pati bridinaji par Damokla zobena draudiem, un, pati SOBRID nestaveji blakus DROSSIRDIGAM VALDIM, BET OSNAJIES AP VP KRESLU ATKAL - VAI TIESAM LATVIESU POLITIKANIEM RAUJOTIES PIE VARAS VAIRS NAV NEKA NO PATRIOTISMA un Jums cienita kundze tiesam KAUNA NAV, aizradit pasas 8 gadus apmulkotai tautai, par savu IEKSEJAS POLITIKAS NAIVUMU UN PASINTERESU DEL TAUTA NEIE AUDZINATO POLITISKO SAPRASANU UN IEMANU?
wwwfk
w
vvf cereja atgriezties pa ziedu celinu
y
y
Varbūt portāls varētu nopublicēt politiķu komentārus, kas tika teikti par Zatlera ievēlēšanu pirms četriem gadiem!!!, Būtu interesanti salīdzināt ar ko tie atšķiras no šodienas komentāriem par Bērziņa ievēlēšanu!!!
z
z
būtu gan interesanti.. :) bet tu laikam aizvien vēl autiņos klucē.. kopš mazotnes laikam pavisam neesi mainījies.. jo cilvēki jau neaug un nemainās - vai ne? cilvēks ot kāds ir, tāds ir.. :))
  • 2
  • 1
Oskars
O
Ja vēlēšanās Saeimā dabūšu 51balsi Vairu ielikšu viņa VIETĀ.
akr
a
Nevajag uzreiz biedēt .
pakausis
p
nu ja.. deputāti izrādijās nevis valstsvīri, kas pieņem lēmumu no kura reāls ieguvējs būtu tauta.. bet kā mazi gļēvi zēni izjūt gandarījumu prasti atspēlējoties.. ja bija vēl kaut mazākās šaubas ēna man, par to vai šī Saeima ir pelnījusi ar kāju pa pakaļu, tad tagad gan tā ir zudusi!
Andrejs
A
Katras valsts neatkarības iegūšanas pamatā ir ideja, par ārvalstu kungu nomaiņu pret vietējiem kungiem. Šodien ir izcīnīta liela cīņa par Latvijas neatkarības nostiprināšanu:) Katram jāatbild uz jautājumu: Kādu es vēlos redzēt Latviju? Kā ES provinci, kā LPSRS, vai kā neatkarīgu LR, jebkurā no šiem variantiem vara būs kādu kungu rokās. Kamēr mums nebūs izaugusi savu vietējo kungu šķira 3-4 paaudzē, gaidīt kaut kādus brīnumu attieksmē pret tautu ir utopiski.
onslavs
o
Ir jāaizmirst ka šodienas reālajā pasaulē mūsu mazā valsts (turklāt ar savu atrašanos kartē) var būt reāli neatkarīga... tomēr es labāk patreiz izvēlos civilizētā pasaulē pieņemtu un esošu neatkarību un demokrātiju, ko droši vien pārvalda kāds mums īsti un reāli nezināms spēks, ar visām no tām izrietošajām sekām - pilsoņu labklājību, tiesības un valsts attieksmi pret tiem, nekā visiem zināmi daži oligarhi ar savu ietekmi un valstī patreiz esošajām sekām...
  • 3
  • 1
pakausis
p
nu gan tu kalpu dvēsele esi.. un vēl tā smuki noargumentē savu verdzisko pasaules uztveri :) Latvija būs brīva, kad katrs cilvēks būs brīvs.. un kad nebūs kungu, bet būs tautas kalpi!! Jā, jā.. tie tur tagad uzvedās kā kungi.. bet gan šiem, gan mums ir laiks atcerēties, kas viņi patiesībā ir - tautas kalpi! un attiecīgi ar no viņiem prasīt - kā no kalpiem..
  • 7
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas