Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņam pagaidām nav viedokļa par prezidenta pilnvaru paplašināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tautsaimnieks
t
Bērziņam vispār nav viedokļa par nevienu jautājumu, vismaz neviens nav dzirdējis viņa viedokli par nacionālu valsti, tās attīstības virzību, tāpēc tagad atklājas viņa nostalģija pēc padomijas laika - 11 klašu izglītība, gavarim pa ruski, vispār, mīļie, skatieties, ka tik ar to Brežņeva laika funkcināru un viņa blici neiebraucam grāvī, jo pē3c viņa loģikas, saprašanas un pārliecības viss stūrē iekšā brežņeviādē.
rietumniece
r
Var jau nopirkt visu, tapat vina prezidenturu, kas jauns Latvija, nopirkts vectis, ko tad ar tadu - arzemes smejas, bet izdara pieklajibas reizes, vecis ir ,,nopirtkts ir , bet mums jadara tas un tas,lai paraditu Latvijai cienu, kas kadreiz bija -tagad solijumi SC,lai zeni labi uzvedas -nav vairs gods un slava tai tautai!!!
riks
r
za to man ir viedoklis par Bērziņa pilnvaru paplašināšanu - nevajag!
Oda tupajam KLM
O
Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
:o)
:
Vai šim tā saucamajam prezidentam vispār IR viedoklis par kādu jautājumu? Un vai viņš IR spējīgs pateikt kaut ko vairāk par āaāāā ēēēē bēēē?
KLM
K
Jā nezinu kad beidzot arī Domrovska miljonu lietu un Kampara veco mēbeļu lietu izmeklēs. Tad gan Vienotībai šmuce būs. Aiiiii.
  • 3
  • 1
KLM>:o)
K
nekādā gadījumā neliecina par to, ka viņš daudz zina. ........................................................................ tomēr ir lietas, kuras liecina par to, ka viņš daudz zina. Piemēram, kā dabūt Eiropas naudu tūrismu mītnes celtniecībai, mītnes, kuru vēl līdz šim nav apmeklējis neviens tūrists...Cilvēks bez izcilām zināšanām to nepaveiktu.
  • 3
  • 0
jautājums
j
Nu prezidenta pilnvaru paplašināšana nozīmē ļoti būtisku Satversmes grozīšanu. Principā pāreju no parlamentāras republikas uz prezidentālu. Vismaz daļeji prezidentālu. Kā Francija piemēram Tā ir ļoti nopietna lieta. Kur ļoti daudzi aspekti ir jāizvērtē. Un es ar ļoti lielām šaubām skatos uz visām Zatlera &kantora idejām. Bet te septiņreiz ir jānomēra, lai vispār uz šķēru pusi paskatītos. Personīgi arī man nav galīga viedokļa šai lietā. Lai gan drīzāk es esmu pret prezidenta pilvaru paplašināšanu.
  • 2
  • 0
:o)
:
>Jautājumam Vispār jau jautājums par prezidenta pilnvaru paplašināšanu Saeimā jau kādu laiku ir dienas kārtībā, tādēļ Bērziņam kā deputātam un vēl tādam, kas "pats pieteicās" par prezidenta kandidātu, bija par šo jautājumu jābūt pārdomātam viedoklim. Tādēļ viņa problēmas izteikt viedokli nekādā gadījumā neliecina par to, ka viņš daudz zina.
  • 1
  • 1
jautājums
j
vispār , jo mazāk zini, jo mazāk problēmas izteikt viedokli. Un muļķi vienmēr ir ar viedokli. Speciālisti visās lietās. Jums taču nekas netraucē izteikties?
  • 1
  • 2
gu
g
nu Latvieshi mees kaadreiz zinam ko mums vajag ????
ēēē vēēē ēvēe vēē āāā
ē
jā, man vēl nav pateikuši manu viedokli.
Tam Manuprāt ...
T
.... tu vienkārši muldi .... kā jau jenots....
Manuprāt ...
M
Bērziņam nav viedokļa uz jebko vispār, kas neskar to ievēlējušās ģimenes !
he he
h
Ta sir prezidents? Nolieciet Bērziņam blakus Ilvesu un jūs gribēsiet kļūt vismaz par lietuvieti
jautājums
j
Nū...Un kur tad tieši Ilvess ir tā izcēlies? Jā, igauņiem bija pretenzijas, ka Ilvess pārspēs VVF, bet nekas taču neiznāca, Nu nekotējas Ilvess kā līderis ne tikai pasaulē, bet pat Eiropā. Kurš viņu zina? Meri jā. Meri bija figura! Bet Ilvesa kundze vēl Lilitu pārspēj, kad pie Madonas ar tautiskām sporta biksēm skrēja, kad ar dīvainām cepurēm pārsteidz...Kā kad Igaunijā Zviedrijas karaļpāris viesojas. Visa Eiropas dzeltenā prese bija pilna ar indīgiem komentāriem-Lady Gaga raud - igauņu prezidenta sieva nu ir stilīgākā visā pasaulē". Preses konferencē par sievas cepuri nācās attaisnoties arī pašam Ilvesam. Un par lietuviešiem arī vēl ir stāsts..Jo Daļas daži izteicieni konkrēti pabojāja Lietuvas attiecības ar ASV .
  • 2
  • 0
jautājums
j
Nu par pilnvaru palielināšanu man arī vēl viedokļa nav, bet ....Es ļoti ieteiktu izmantot gadījumu, kad mums beidzot ir prezidents, kas ir pietiekami turīgs, lai nemestos uz valsts bezmaksas labumiem kā aizbadināts. Un atteikties no visām eksprezidentiem paredzētajiem labumiem un privelģijām. Nekādus dzīvokļus, mašīnās un sekretāres, pieticīgākas pensijas un ne vairāk kā vienu miesassargu. Premjeri visnotaļ dzīvi un droši paliek savos dzīvokļos un mājās . Pat Solvitai nekas, lai gan pat pie zobārsta ar baru miesassargu vazājas.
jautājums
j
Angliski Bērziņš runā pieklājīgi. Sliktāk, protams, par VVF, bet noteikti daudz labāk par Ulmani. Un raksturs arī ir. Nav nekāds lupata...un tupeļu varonis... Un par tām afērām, tad lūdzu konkrētāk...Privatizēja Unibanku ? Nū...Elerte privatizēja Dienu. Un? Bet nevienu banku pa burbuli nav nolaidis.Ar visu noguldītāju naudu ... Kā BB vai Parex... No slimajiem un nabadzīgajiem pateicības arī nav ņēmis. Nezinu, man šķiet pavisam cerīgs prezidents.
  • 2
  • 1
:o)
:
"mums beidzot ir prezidents, kas ir pietiekami turīgs, lai nemestos uz valsts bezmaksas labumiem kā aizbadināts" - tu esi no mēness nokritis? Vai tad nezini, ka Bērziņš kopā ar Šķēli un Lebergu vienā kompānijā ir cītīgi kampis, tādēļ kļuvis tik turīgs no valstij nozagtā!
  • 3
  • 0
he he
h
Sorry, bet Bērziņš ir īsts lauku papa - opis pēc pirts apmeklējuma, kurš neprot nevienu valodu bez latviešu un krievu, bet tantei Kuldīgā viņs, protams, patīk
  • 1
  • 2
Oskar, stāsta, ka....
O
.... rižā jau Zapterītim esot savējos pasūtījusi.... lai nemaisot....
Oskars
O
Bērziņam tagad jādomā kā apstādināt pie viņa durvīm KNAB , kuru cilvēki nāk pakaļ nozagtiem MILJONIEM no Latvijas un tās iedzīvotājiem ,kā arī no CILPAS kuru no debesīm nolaida DIEVS ,lai saņemtu SODU.
Oda jenotu trulumam
O
Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
borcinsh
b
dzirdeju vaacieshus sarunu : " ...aber neu Lettlands prezident ist voll Idiot ! " PS. ...cik priecigi !!!
to nasca(KLM)
t
Vai un es domāju, ka jauns jenotu gudrītis parādījies, bet šitais jau vecā beka KLM. Fui kā smird. Jenots tak.
  • 2
  • 4
nasca
n
Šoreiz labāk nezināt svešvalodu, bet tulkoju: "... bet jaunais Latvijas prezidents ir pilnīgs idiots."
  • 4
  • 0
bimbam
b
Kā būtu [a priekšu pamācīties svešvalodas, ja tajās par varas makti vēlamies izteikties!?
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas