Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš nedzīvos Jūrmalā; par ēkas turpmāku izmantošanu vēl domā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha=ha
H
Vai, ko nu! "Es un Lillis" tā centās tur visu a-la-savā gaumē aprīkot, un... ko nu!!!!! Kas nu notiks ar plīti, slapjsienu, pufikiem un.....
ke
k
kaa taa
VELLS
V
KOMUNISTS VAR SPELET TEATRI UN ATTEIKTIES NO VISA KA,BET TAS NEGLABS VINU NO PEKLES SMARDA DDD
Oskars
O
Jo tur dzīvos KRIEVIJAS PREZIDENTS.
Vārds
V
Tagad atliek gaidīt kad Bērziņš atteiksies doties uz kādu oficiālu tikšanos, jo viņam mājās darāmi kādi darbi.
Apelsīns
A
Lai jaunais prezidents, kas turklāt tagad līdz vēlēšanām noteiks Saeimas darba kārtību, rosina likuma izmaiņas. Lai nevis vienkārši demonstratīvi atsakās no Jūrmalas rezidences, bet lai likumā nosaka, ka prezidentam pienākas tikai Rīgas pils telpas, auto, apsardze un viss. Pārējās ekstras lai no likuma svītro, tai skaitā arī dzīvokļus, limuzīnus un sekretāres pēc termiņa beigām. Kas attiecas uz atalgojumu, tad tas gan ir nesamērīgi zems, ne jau velti Bērziņš no tiem nieka 1500 Ls uz rokas ir atteicies. Ja prezidentam maksātu daudzmaz samērīgu algu (3000 - 6000 Ls uz rokas), tad nebūtu viņam jādāvina dzīvokļi, mašīnas un nauda drēbju iegādei, kā arī jāmaksā pensija jau uzreiz pēc prezidentūras beigām, ja cilvēks vēl nav sasniedzis pensijas vecumu. Diemžēl Bērziņš šobrīd tikai, taustīdamies, mēģina tēlot baigo vēso čali, kuram viss ir un īsti neko nevajag. Varbūt arī prezidenta titulu viņam nevajag?
jautājums
j
Vispār prezidents nav tituls, bet amats, kura darba pienākumi , tiesības un atbildība ir noteikti Satversmē. Bet es arī ļoti ceru, ka Bērziņš sakārtos normatīvo bāzi par prezidentu un eksprezidentu privilēģijām un piekrītosajiem labumiem. Jo esošā sistēma izskatās vismaz nepieklājīgi.
  • 3
  • 0
vechina
v
Es par Brivu Latviju,un komunistu banditu tiesashanu!shitais ir drausmigs murgs,ko komunistu banditi 20 gadus atpakalj nosauca LR varda! Ja tiesiskaas valstiis organizetas teroristiskas bandas tiesaa,tad kapec LV teritorijaa teroristiskaas komunistu bandas locekli joprojam vazajas apkart nenotiesati?Vai tad ja kada organizeta teroristiska banda sevi nosauks par partiju,tas LOCEKLI var izvairities no stashanas tiesas prieksha???
Vārds
V
Vecenīt, aizej pie daktera atrādies, vai smadzenītes nav pārkaļķojušās - 20 gadus valstī ir plosījies mežonīgais kapitālisms :) Un punktu pieliek SVF misijas :) Pat staļins -tētiņš nespēja salādēt lopu vagonos tik daudz tautas, cik tagad ir paši aizbēguši uz sib-īrijām vegot utt.
  • 1
  • 0
tantuks
t
Man simpatize cilveka riciba,kas ciena savu dzivokli ,majas,savu darbu,neviss izradisanos. Dzivo uz sava,neviss valsts reikina un ari iepriekseju iedzivotaju smuce nav vajadziga.
Ivars Graudums
I
Skaidrs ir, ka Beerzinsh var dariit ko grib, komentaaru rakstiitaajiem vinjsh nekad neizdriis pa pratam! Kashkjiiga tauta juus esiet!
Mampe Šnabdeguns
M
Man patīk kolēģu komentāri... faktiski - jēga ir virsrakstam un tad komentāriem... Nudien - bauda lasīt - viss valsts problēmu tizlums uz delnas! Ja kas, man personiski šķiet, ka nelielas valsts Prezidentam vispār pietiek ar savu darba vietu - Rīgas Pili, auto un apsardzi un viss. Kāpēc Prezidents uz darbu nevarētu doties kājām vai ar tramvaju? Ar ko amats tā paceļ? Nezinu Bērziņa nolūkus, bet piemērs ir labs - katram mūsu algotam valsts pārvaldes darbiniekam ir iespēja no kaut kā atteikties... Tas, ka man patīk vai nepatīk Bērziņš, nenozīmē, ka es nevaru novērtēt viņa darbības. Prestižs ir darbos nevis rezidencēs vai auto...
>>>DD1
&
Es atceros 90. gadu stāstus, kad daudzi uzņēmēji lidoja ekonomiskajā klasē, turpretim uzturamo kategorija tupēja biznesa klasē. Loģika? Nekāda! Protams, būtu aplam vēlēties ubaga stilu, bet - nez vai tie, kas naudu saņem valsts sistēmā un to atļaujas neskaitīt - būtu gatavi pieņemt domu, ka var nebūt kā senāk... Un man tas liek domāt, ja jau Bērziņš no kaut kā atteicās, kāpēc to nedara pārējie, kam ir tonnām apsardzes un bākugunis un.... ?
  • 0
  • 0
DD1 to Mampe Šnabdeguns
D
Ļoti patīk Jūsu skatījums. Patiesībā bagāti un gudru cilvēki parasti ir arī pieticīgi un necenšas lieki izrādīties. Merkele var iet kopā ar citām sievām veikalā iepirkties, ceru, ka jaunais prezidents arī atmetīs visas ārišķības (tik raksturīgas Zatleriem) un koncentrēsies uz to, ko var izdarīt tautas labā. Sākums labs.
  • 3
  • 1
krabis
k
Un kurš teica, ka esot saimniecisks utt.? Nekādi neredzu neko saimniecisku A.Bērziņa šajā rīcībā. Valsts tāpat par visu būs spiesta maksāt. Ja prezidents uzreiz pēc ievēlēšanas zina tikai apkarināties ar ordeņiem un paziņo, ka mierīgi neievēros likumu, kāpēc tad citiem tas būtu jādara?! Vai esat dzirdējuši, ka kāds no britu premjeriem kādreiz būtu teicis - nedzīvošu Daunigstrītā un viss? Ja tā būtu, visticamāk, karjera šajā amatā būtu ļoti īsa...
farss
f
ja komunists butu kautmazliet latvietis,tad beidzot atteiktos no kgb bandas organizetaas nirgashanas par LR un musu tautu,kas turpinas 20 gadus... bet nee,laikam gaida Tribunalu.. DDD
Irbe
I
Nu re - tagad par valsts līdzekļiem arī uzlabos sava Amatas īpašuma drošības sistēmu :))
sotheby
s
sada eka valstij nav vajadziga, lai izsola nevajadzigu ipasumu, bijusaja Savieniba atradisies lerums pirceju kas nopirks
aradhana
a
Visi tie gājieni ar inaugurācijas dievkalpojuma nerīkošanu, kundzes nepiedalīšanos, braukšanu bez bākugunīm, tagad - arī nevēlēšanos dzīvot Prezidenta rezidencē, liecina, ka šim cilvēkam ir kolhoza priekšsēdētāja, nevius karaļa dvēsele.
aradhana
a
Latvijai ļoti pietrūkst SAVAS karaļvalsts pieredzes pagātnē - tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ lietuvieši ir daudz vienotāki, principiālāki, daudz aktīvāk iestājas par savām interesēm ES. Mūsu tautai vairāk nekā jebkurai citai šobrīd būtu vajadzīgs prezidents - gara aristokrāts, kurš - ne tikai vizuāli reprezentētu valsti, bet arī piesaistītu tai vairāk spēka un ticības enerģijas.
  • 2
  • 0
AAB
A
Izlekšana ar greznām rezidencēm, krutām mašīnām un bākugunīm ir raksturīga pazīme postpadomju valstīm. Kas tur slikts, ja prezis no tā visa atsakās?
  • 6
  • 2
jautājums
j
Nav karaļa dvēsele? Kas priecē! Latvija ir republika nevis monarhija! Zatleru pāris vēl joprojām to nav sapratis...
  • 7
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas