Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš: nopietnas aizdomas par Latvijas politiķu klanīšanos Maskavas virzienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Kas tad vēl cits atliek klauniem un ākstiem, kurus neviena civilicēta Eiropas valsts vairs neuztver nopietni?
Ikijs
I
Dumjas spēles ap valsts valodas problēmām. Attiecībā uz preču marķējumu, atceros ( 18 gadus atpakaļ) sodu par to, ka uz Japānā ražotajām fotofilmiņām, nebija uzraksti (uzdrukas) latviešu valodā. Bija sods. Par ko firmas īpašnieks saprotoši teica, ka valodas inspektoriem arī kaut kā jādzīvo. G.Bērziņa ironija ir izteikts stulbums no Saeimas tribīnes. Vieni neprot latviešu valodu, otri prot, bet runā muļķības (par to gan sodi nav paredzēti). Kā Saeimā tiek iekšā gan vieni, gan otri ?
Randy, BRD, EU
R
Saturiigaakais komentaars shodien. Izlasiiju, un radaas maza ceriiba ka Latvijas vanjkizaacijas process varbuut tomeer nav neatgriezenisks. Latvijas sabiedriibas probleema Nr.1 kopsh 19. gs ir nespeeja izveeleeties savu dziives veidu - vai niu Latvijas grib buut par Eiropas/Rietumu valsti, vai arii par bizantiskaas vanjkijas piedeekli.
Valdis
V
"Zelta" roku laureātam drausmīgi savajadzējās uz Maskavu... Labi, ka es neesmu balsojis par tādu zoodārza "prezidentu"! Tāpat, kā pārējie latvieši...
hmz
h
vel nopietnakas aizdomas par vel lielaku klanishanos ASV
Bērzins
B
atbalsta klanīšanos tikai naudas priekšā
Duca
D
Jacer, ka sis sapratigais lemums tiks pienemts tuvakaja laika. Fakts ir tads, ka Latvijas Saeima sedosie debilie deputati, un divi smerdeli prezidenti Ulmanis un Freiberga un aprobezotie ministri 20. gadu laika Latvijas valsti ir izlaupijusi, piesmejusi un izvarojusi un iedzivotajus ir iegrudusi nabadziba un bezceriba....tas nu ir reals fakts ko bauda ikviens Latvijas iedzivotajs, iznemot sos sakalus, kuri tup pie siles.
uiuy
u
koris paliek koris
borcinsh
b
"...nopietnas aizdomas par Latvijas politiķu klanīšanos Maskavas virzienā" ------ ...var gadities kaa taa nav nemaz "klanishana" ! ... parasti - kads vel turpin kalpot saimniekam !
*****
*
Sen nav lasīts kaut kas tik izcili stulbs!
vvvvv
v
un ne --tikai---ir vēl!!!
vvvvv
v
kuru partiju visvairāk ienīstu ===tie ir tēvzemieši,pati negodīgākā uz zemes virsmas!
Fedja
F
berzin kad nemi naudu no Rigas centraltirgus direktores, tas tev nelikas aizdomigi?
zemnieks
z
Kāda jēga no TB līdz šim tikai uz nacionālā jautājuma kārts noturējušies pie siles tikai solot, bet praktiski neko nedarot. Klausaties uz maniem vārdiem, bet neskatieties uz maniem darbiem!
to Arturs M
t
tas ka letiņi naudas kāres dēļ pārdeva savas neekonomiskās cukura rūpnīcas,ko vēl sagrāvuši rierumi,varbūt v.m Rīga 13 ražošanu vai spīdolas ražošanu.Uz bankām paši bāliņi skrēja ar augstu paceltām galvām un lielijās redz cik man daudz kredītkaršu ,un kur te rietumu vaina?Piebilde -neviens par tevi nedomās ja pats nesāksi aizdomāties par lietām kas notiek tev apkārt.Izskatās ka tev patiktu labāk ka domātu citi piemēram āds cars tētiņš ,vai kompartijas sekretārs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas