Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bērziņš nosūtījis vēstuli kara veterāniem, aicinot uz mierizlīgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cheap jordans
c
You actually guys should try deadbeat. net far too. With regard to radio stations, RadioSure and RadioTime are the best on earth. Plus the best is definitely AudioGalaxy, you may pay attention all the music you might have within your pc at home, in any personal computer, wherever, basically amazing. Delight in new music! cheap jordans http://www.survocom.com/jordans.php
cheap jordans
c
Just like the last 1, Brian, you might have pinned the idea yet again. So interesting! cheap jordans http://www.survocom.com/jordans.php
Domā ko dari
D
Novēlots pasākums. Un ne kam nevajadzīgs. Vēsturi neizmainīsi karojošo ir palicis maz un tas nav kvorums. Lieciet viņus mierā, jo viņiem vairs nav visu biedru. Sāc ar sabiedrību, jaunatni. Švaks prezidents, bet varbūt , ka tu nemaz nederi par to? Vai esiet padomājis?
Andris
A
Ar jaunatni ari bezcerigi .Gandriz 100 gadu vinu vecaki ,vecvecaki un vecvecvecaki ticejus iMaskavas demagogijai ,padomajiet cik paaudz em smadzenes skalotas nepareiza virziena un pasu pilsoni pataisiti par KAUT KADIEM VADAMIEM PAKLAUSIGIEM BEZSMADZENNIEKIEM (spriezu pec pedejam velesanam Krievija)UN GRIBIET PEKSNI TADUS CIVILIZET .Aizmirstiet ,ir japaiet tik pat paaudzem un ne mazak ,protams dzivojot kaut cik civilizeta VIDE..Ta raksta un doma prezidets ----tad ngribetos zinat ,kas ir vina vecaki ,var but tadi pasi bezsmadzennieki ,ka DELS.
  • 2
  • 1
Kristaps
K
varbūt, ka tā arī labi... bet, visu problēmu taisītāji ir tie, kas nekad karu nav redzējuši - tatad jāsāk ar šiem.
Vārds
V
ar bērziņiem... :)
  • 4
  • 0
borcinsh
b
... nevaru vel saprast kas tads .... ir tas LV "prezidents" ( un sudkomunists protams !) lai sutit vestule karaVeteraniem !? lai rakst apsveikumu savejiem sarkansudbiedriem ! un zaglim aivaram - kursh to siltu vietu vinam uzdavinajs !
L.Grantiņš LRTT
L
Par šādu priekšlikumu Bērziņš Tiesiska sabiedrībā nekavējoties būtu arestēts. Samierināties ar tiem, kuri piedalījās kara un pēckara laikā latviešu deportācijās un mežabrāļu likvidēšanā?! Kuri šodien ir kopā ar krievu kolonistiem-okupantiem ? Bērziņa 9. maijs ir ir likvidējams un okupanti izraidāmi, pats Bērziņš par valsts izzagšanu miljonu apmēros sodāms par genocīdu !!!! ASM
Reveranss
R
Cik to veterināru ir, ka viņiem tāds gods tiek?
Tirgonis
T
Tukša veca brežņevieša salmu kulšana - bez jēgas un satura.
Tirgonis
T
Veca brežņeviska vāvuļošana bez jēgas un satura.
Nameisis
N
Ir gan jēga, gan saturs. Ja politiķi vairs nevarēs savos populistiskajos brēcienos spekulēt ar pareizajiem un nepareizajiem karavīriem, tiem, gribētos ticēt, nāksies beidzot pievērsties ekonomiskajiem un demogrāfiskajiem jautājumiem...
  • 7
  • 2
GRAMATIĶE
G
...vēstuli, kurā pasakās veterāniem par iesaistīšanos ... pateicas, pateicas, pateicas!!!
KURZEMNIEKS
K
KĀ VAR IZLĪGT AR SLEPKAVĀM UN NEVAINĪGU SIEVIEŠU IZVAROTĀJIEM.
Ivars Graudums
I
Beidzat pleesties! Patiesiiba manupraat cilveekiem ir gruuti sasniedzama, to zina tikai Dievs!
Fakts
F
No Bērziņa puses ļoti muļķīgs un bezjēdzīgs gājiens. Bijušie nacionālie karavīri taču pateica, ka ar krievu slepkavām, kas apšāva un dedzināja sievietes un bērnus, nekāda izlīgums nebūs!
>Nameisis
&
Namuldi nu Nameisi, kur fakti, ka nac.partizāņi būtu slepkavojusi sievietes un bērnus?Vai nesajauci ar Kononova bandītiem?
  • 5
  • 1
Nameisis
N
Latviešu nacionālie partizāni gan neko labāki nebija ... Vismaz Latgalē ...
  • 12
  • 3
EV
E
Citēju "Lai Latvija vairs nekad netiktu ierauta postošās kara šausmās". Postošas kara šausmās Latvija ir ierauta jau tagad, piedalīdamās NATO agresijās Irākā; atbalstot Lībijas nobombardēšanu u.tml.
EKS 112
E
NO BIMBĀJOŠA KOMUŅAGAS NEKO CITU NEVAR SAGAIDĪT. PREZIDENTAM TOMĒR IR JĀBŪT SAVAS VALSTS PATRIOTAM UN AIZSTĀVIM UN JĀDOMĀ REĀLI. VEČUKS KOPŠ 90. GADIEM IR BIJIS TĀLU NO TAUTAS, REALITĀTES IZJŪTA JAU SEN ZUDUSI. PRIEKŠSTATU PAR TO, KAS NOTIEK ĀRPUS ČETRĀM SIENĀM, RADA VISĀDI AUSĪ ČUKSTĒTĀJI UN LIŠĶI. PREZIDENTA KUNGS, JŪS TAČU ESAT BIJUŠAIS KOMUNISTS. NEAPKAUNOJIET KOMUNISMA CĒLĀJA MORĀLĀ KODEKSA PAMATNOSTĀDNES! BEIDZIET BIMBĀT UN PARĀDIET RAKSTURU! BEIDZIET LĪKUMOT UN SLAPSTĪTIES!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas