Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bērziņš par Ušakovu: Viņam vēl ir krietni jāaug un sevi jāparāda arī no pozitīvās puses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cecīlija
C
Es kā aktīvs politikas vērotājs Ušakova kungu vēroju jau ļoti sen,kopš viņš parādījās politikā,man šis jaunais cilvēks patiesi izskatās pat ļoti simpātiska persona,kaut esmu latviete,man vienalga ir pārliecināta ticība viņam,kuras man trūkst,ja runā par Vienotību un esmu galīgi šaubīga par ZRP,jo ir daudz šaubu par šo partiju un pašu Zatleru,piedodiet,bet tas ir mans vērtējums.
Cecīlijai
C
Un vēl. Būtu svarīgi gramatiski ieturēt locījumus vienā dzimtē, līdz galam. :-) Citādi tu teikuma sākumā runā par sevi vīriešu dzimtē („vērotājs”), lai gan vēlāk tajā pašā teikumā uzdodies par... sievieti.
  • 0
  • 0
Cecīlijai
C
Nekādi netieku gudrs, par ko tu īsti tai Ušakovā fano? Un vēl - lūdzu nospied to lielo tausiņu pēc komata! :-) Un raksti īsākiem teikumiem. Tā mums, latviešiem :-) būs vieglāk saprast.
  • 0
  • 0
nu kur tik gļēvs
n
uz referenduma jautājumu par krievu valodu , kā otro valsts valodu , var būt tikai divas atbildes - JĀ , vai NĒ. Lai pateiktu, ka tev nav vienalga, ir taču jāiet NOTEIKTI un jāpasaka savs NĒ. Lai pēc gada atkal neceltu šo jautājumu augšā, sakot, ka n-tie tūkstoši bija PAR, daži simti PRET, bet pārējiem vienalga.
ILARS
I
Vienmēr esmu teicis un tekšu - kas tas par valsts prezidentu, gatavais ņuņņa bez mugurkaula !!!! Šitam nacionālā naida kurinātājam berzings vēl spiež roku !!!!! Un abi tik laimīgi izskatās , sakot - labu darbiņu esam paveikušui. Viens sarkanā FAŠISTA mazdēliņš otrs - bijušai , vai tikai , sarkanais KOMUNISTS. Kopā laba tandēma. Vārna vārnai jau acīs neknābj. Man kauns ka manas valsts prezidents ir šī komunistu atrauga.
K-K
K
... VP, Berzin, '...ja veidosies tada situacija ...' IR JAU !!!!!!! ... URBANOVICS JAU AGITE VALODAS LIETU PARTAISIT PAR VISAS PROGRAMMAS ... UN VALDIBAS UZTICIBAS LIETU !!! VAI TAS IR LIKUMIGI ????? ... Tad ar sava VP Zveresta un Satversme dotam tiesibam TACU SAC rikoties zem 46. un 47. klauzulu dotam iespejam apturet so nelikumigo valsts ienaidnieku provokaciju, kas starp citu ir nepienemams - sakara ar Satversmes 1-4. Visparejo klauzulu noteikta valsts suverenitates un latviskas valsts esamibas - NELIKUMIGS apsaubijumu !!!! Tikai nesakartotis un nepilnigais likumu kodeks atlauj sadas pretvalstiskas santazas !!!! ... Citadi, ar 51. klauzulu, tevi izmetis no amata par Divkosibam un divdomigiem OFICIALAS VALSTS VALODAS UN sakaru valodas NELOGISKIEM , BET TISIEM sATVERSMES JAUCOSIEM SALIDZINAJUMIEM !!! ... TAPAT PAR PUBLISKOTO UN VP NEPIENAKOSO UN NEATBILDIGO PASSIVITATI REFERENDA PIEDALISANAS LIETA !!!!
smuks puisītis esmu!
s
Tikai netīrie zobiņi rādās. Kāpēc nedzirdam ne vārda no viņa sievām, sevišķi pirmās?
xZ
x
Fenomenāla bilde:) Katrs skatās uz savu pusi.
Valdis
V
Lai tas sīkais krievs vispirms iemācas nekāpt ar kājām uz klozetpoda un tad paskatīsimies, ko ar to salašnu iesākt.
jh
j
Ļoti žēl, ka Usakovs ar vieglu roka sagrāva savu karjeru uz nākotni, ja viņš domāja palikt Latvijā. Acīmredzot Nils ir parāk sapinies ar Krievijas specdienestiem, no kuru rokām praktiski nevar izrautries. Tikai nāve var atbrīvot. To es arī attiecinu uz J.Urbanoviču, ka bijušo Rēzeknes komjaunatnes pirmo sekretātu un kompartijas Rēzeknes un CK biroja locekļi. Vajadzēja būt tālredzīgiem un šodien nevajadzētu nodarboties naida kurināšanu starp latviešiem un kriieviem. VAi panāksiet to ko Krievija grib rādīs nākotnē. Tikai paliek jautājums cik tas maksās, tai skaitā cilvēku dzīvības.
Logan ACT
L
Kapēc krievu nacionālistu Užakova sarunas ar krievu vēstnieku nav klasificētas zem kriminālzinām
borcinsh
b
nu re, komunists "obobsrál" komjauniet ...
antilatviešu rīcība
a
Ir pretlikumīgi jebkura valsts amatpersonām tikties ar ārvalstu pārstāvjiem bez IEPRIEKŠ piekrišanas ar parlamentu un drošības policijas. Ušakovs skaidri rīkojās pret Latvijas valsts intresēm. . Jautājums, ko darīs mūsu valdība. šī r nodevība!!!
latvietis
l
berzins vinam vienkarsi lien d...aa, cerot uz to ka SC vinam piesviedis savas 30 balsis uz nakamo terminu!
vārds
v
bez ziepēm!
  • 0
  • 0
vārds
v
bez ziepēm!
  • 0
  • 0
Biedram prezidentam
B
nav taisnība, jo biedrs Ušakovs jau izaudzis - atzīstot, ka okupācija bijusi, bet okupantu nav. Pilnīgi iespējams, ka biedrs Ušakovs, nopērkot brilles, 9. maijā pie pieminekļa ''atbrīvotājiem'' pamanīs arī okupantus...
Marga
M
Dolgopolovs būtu Rīgāi mērs piemērotāks,jo viņa uzskati ir pareizāki par šī puikas uzskatiem.
nu sveiki
n
vai tad bez krieviem Rīgas vadībā nemaz vairs nevar iztikt?
  • 10
  • 1
kremlins
k
Kam lemts rāpot, tas nekad nelidos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas