Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš: pasaulē ubagi nevalda, finansiālā neatkarība ir mana priekšrocība

Pasaulē ubagi nevalda un finansiālā neatkarība ir mana priekšocība, tā intervijā laikrakstam _Neatkarīgā Rīta Avīze _norādīja Valsts perzidenta amata kandidāts Andris Bērziņš. A.Bērziņš noraidīja Ventspils mēra Aivara Lemberga ietekmi Valsts prezidenta amata kandidāta nominēšanas procesā.

"Kāda viņam var būt loma? Paskatieties manā deklarācijā, man ir vairāk nekā divi miljoni latu brīvas naudas, es esmu brīvs pilsonis un varu brīvi ar to rīkoties," sacīja A.Bērziņš.

"Ko man Lembergs var dot? Tā ir mana priekšrocība, ka esmu finansiāli neatkarīgs. Tas ir mans pluss, nevis mīnuss. Pasaulē ubagi nevalda, un tikai pie mums dažs labs domā: ja izvirzīs pēdējo nabagu, tad viss būs kārtībā," norādīja A.Bērziņš.

Valsts prezidenta amata kandidāts atzina, ka "vāciešiem ir tāda filozofija: ja tu nespēj priekš sevis, tad tu nespēsi arī priekš citiem".

"Protams, ja tu spēj priekš sevis, tas negarantē, ka tu gribēsi darīt arī priekš citiem. Bet ja nav prasmes darīt sev, tas izslēdz prasmi veikt kaut ko citu labā," uzskata A.Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas