Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš: pasaulē ubagi nevalda, finansiālā neatkarība ir mana priekšrocība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērziņ
B
pasaulē garīgie kropļi arī nevalda!!
ha-ha
h
Pasaulē arī zagļi nevalda!
mja
m
slikti ja par prezidentu kljuutu taads beerzinjshs
kartējie meli
k
Bērziņ! Vai TV Dombura raidijumā tu stāstiji par savu personīgo krāpšanās pieredzi ,kad runāji ,ka visi Eiropas fondi netiek izlietoti godīgi un Latvijas valsts labā ?!
no malas
n
bagātībai jābūt nopelnītai,nevis izkrāptai
nav
n
man patīkams šis miljonu kungs.Dievs dos ,viņu neievēlēs!!!!
Strādnieks
S
Vēl jau jāpārbauda, cik "godīgā darbā" šie miljoni radušies. Gan jau Strīķe un Kalnmeijers pieķersies tev arī!!!
berzjukas
b
to tu veci "labi "pateici! ubagiem Latvijā nav vietas. Latvija pilna ar ubagiem, pateicoties tādiem kā tu!!!
visā nopietnībā
v
ir teorija par demokrātiju kā sliktāko valsts pārvaldes formu, jo tajā pie varas tiek (kā Bērziņa k-gs teica) "nabagi" jeb strādnieku šķira, kuriem no bērnības māca rūpēties tikai par sevi un savu ģimeni, nevis kaut kādu mistisku tautu. Tādam tiekot pie varas loģiski vispirms tiks labiekārtota paša ģimene, tad tuvākie un tālākie radi, un tikai tad (ja termiņs atļaus) varbūt var sākt domāt, ko tad tai tautai īsti vajag... Tā kā baigi tālu no patiesības jau tas Bērziņš nav, ja tā loģiski padomā un neuztver šo komentāru dziļi personīgi ;)
Lapsa
L
Bērziņš gribēja teikt, ka naudu no ES fondiem ir sazadzies, un tāpēc viņam ir priekšroka būt par prezidentu. Aizmirsa tikai piebilst, ka tam ir vairāk ir, vairāk arī vajag.
errett
e
"man ir vairāk nekā divi miljoni latu brīvas naudas...", bet tomēr nozaga vēl no valsts "lauku tūrisma attīstībai".
Pepija
P
Es nespēju iedomāties, ak Latvijā būtu tik cinisks un nelietīgs prezidents. Varbūt viņam ir divi miljoni brīvas naudas līdzekļu, bet nav ne pazemības, ne kauna sajūtas, ne inteliģences. Ja Saeiam vi;nu ievēlēs par pezidentu, tad tā būs tās pēdējā atrauga. Vikam - "Bagāts viņs, bet mīstu sirdi" nav Veidenbauma dzejolis, bet gan Raiņa.
Adatiņa
A
Latvijā nekad nav bijuši ubagi ,un ko viņš nosauc par ubagiem? Latviešu tautu ? Latvieši ,lai kurā valstī strādātu,visur tiek daudzināti,kā čakla tauta ! Par tādiem izteicieniem vien,kas noniecina savu tautu, nevar būt ne runas prezidenta amatam!!!!!!!!!!!!!! Uz jums jau tagad ir pretīgi skatīties un kur nu vēl klausīties !!!!!!!!!!!!!!!
Matilde
M
Jā,piekrītu spārnotajam teicienam.Bet,Bērziņ,Tu tāds pats nabags biji pirms tiki iebalsots par šefu bankā,kur saņēmi pasakainu algu uz citu rēķiniem.Tātad bez sevišķas piepūles. Un visus pensionārus-gan jaunos,gan sen jau esošos apzodz ik dien.Jo redzi,Tu saņem milzīgu pensiju neadekvāti nostrādātajiem pūliņiem. Nabadzīgā valstī,kur visi ir ubagi ,pēc Taviem vārdiem,tik milzīga alga,kā visiem valsts ubagiem kopā ņemot. Ja to Tu spēsi izskaidrot nešļupstot un ar skaidri saprotamu dikciju,ne tā,kā TV pārraidē vakar,tad ,varbūt,ka varētu vēl par Saeimas deputātu kandidēt uz rudens pārvēlēšanu,bet nekas vairāk.
???
?
Tauta nepieļaus, šo Bērziņu ievēlēt prezidenta amatā, tā sacelsies un, tad jau vairs nebūs labi, degs villas un ,, Viesu nami", kuros nav viesu, bet dzīvo zagļi un krāpnieki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas