Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Bērziņš: pēc vēlēšanām varu varētu pārņemt pašvaldību sapulce

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zane
z
...vēl viens stabilitātes GARANTS!!! Būtu sēdējis savās kūtīs un nelecies!
...JL
.
Pašvaldību tomēr vēl ne tik daudz pēc partiju piederības, kā par konkrētiem cilvēkiem. Un nav jau noslēpums, ka naudu saņēma un līdz ar to ko izdarīt varēja tikai pie pareizās partijas piederīgās.
Человек
Ч
Такие телеги закатывает:-)
Человек
Ч
Какой симпатичный политик:-) И фотография очень хорошая:-) Жалко, что он не в ЗаПЧЕЛ:-) Я бы за него проголосовал, поставил бы ему крестик:-)
Šampēteris
Š
Ar katru nākamo vēstījumu tautai Bērziņš arvien vairāk tuvojas Aleksandra augstumiem.
Viesulis
V
Kad sāks intervēt pārējos trako nama pacientus!? Jābūt līdztiesībai - nedrīkst visu uzmanību pievērst tikai vienam!
Ofers
O
Ir laikam tikai viena lieta, kur es viņam piekrītu - ar steigu ir jāmaina Valsts prezidents. Zatlers ir nekompetents, izgāzies visos iespējamos variantos, imitē kaut kādu neitrālo Tautas prezidentu utt.
Vuarzazi
V
TP ir novedusi Latviju dzilaka krizee Eiropas Savieniba. Tp ir atbildiga par 51% inflaciju 4.5 gados. Nost ar TP!
Polšs
P
Nu tad paldies Bērziņam par dalīšanos ar stratēģiskiem plāniem. Viss ir baigi vienkārši. Valdība, iespējams, jau pēc mēneša būs maksātnespējīga. Kurš pakļausies tādai valdībai, kas nespēj samaksāt savām pārvaldes struktūram - policijai, armijai, ugunsdzēsējiem un visiem pārējiem, bez kā dzīve kļutu mazliet dīvaina. Par pensionāriem, tiesiskās paļāvības upuriem, u.c. nemaz runāt nav jēgas. Tos droši var uzmest, bet pie varas palikt. Bet ja nevar samaksāt pat tiem algotņiem, uz kā durkļiem vara turas, tad var pašatlaisties. Un vot šajā brīdī uz skatuves prožektoru gaismā uzsoļo Bērziņš (a moška kāds cits, bet tik pat pazīstams) ar naudas maisu par plecu un tiek nominēts par reālo Latvijas Kingu. Stulbi? Nu, nu...
Tasmānijas velns
T
Izskatās, ka vecbiedrs slimo ar spoguļslimību, jo pēdējās fotogrāfijās ir redzams tikai sēdošā pozā. Laikam vieglāk arī nāk laukā!
Bet
B
Nezin, kur vecbiedrs ņems bruņumašīnu uz kuras resnvēders varēs uzrausties, lai uzrunātu latvijiešus! Izskatās pēc apvērsuma, vai Drošības policijai nav jāiejaucas!
mērglis
m
manupraat teepistu politika vienkaarša , izpiipeets , liidz saeimas veeleešanaam jaasagraabj " centraalaa vara" ar jaundibinaataa orgaana , Pašvaldiibu sapulce , kuru šiem ceriibas sagraabt savaas rokaas , jo domaajams ieguus vairaakumu pašvaldiibu veelešanaas , tad sasauks jaunos meerus un iedibinaas sapulci , priekšseedeetaaja beņķii ieseedinaas kaadu no saveejiem , kautvai vecbiedru pašu , un tad ar demagoģijas paliidziibu tiks prezidents un valdiiba nolikts zemaak par zaali , to jau vecbiedrs ciiņaa deklareejis , taalaakais scenaarijs jau velk uz naakošajaam saeimas veeleešanaam ... taalaak seciniet paši....
Žuks
Ž
Izskatās, ka dzīvo salašā kā Ļeņins razļiva, un raksta tautposta partijas jūnija tēzes uz kalendāra vāka.
100 gram
1
tipiskais Latvijas politikis. Nodzeries maita
izbijis valsts patriots
i
Nu protams. Tas bija jautājumā par vienošanos kāda panākta Brazīlijā.Visi sanāca kopā un vienojās par spēles noteikumiem. Vējonis tik idēāli pateica ,ka vals't ļoti daudz ko nosaka oligarhi,ka gribējās aplaudēt. Līdz šim vispār tika noliegta svētās trīsvienības esamība .šķēle ,ļembis ,šlesers. Tāpēc jau valstī ar tām reformām tā iet kā iet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas