Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš uzskata, ka vidējā izglītībā jāpāriet uz 11 klasēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Padumjā Latvija
P
"Tur tomēr būtu mūsu konkurētspēja, un mēs dabūtu tos cilvēkus par gadu ātrāk darba tirgū ..." . Pilnīgi pareizi - lai ātrāk brauc strādāt uz ārzemēm.
izlasot
i
interviju, sagrābj šausmas. Vai tad Bojārs nevarēja prezidentam pateikt : piedodiet, bet mums tā īsti neiznāca par šiem jautājumiem parunāt u.tml. Iespiest tādas nesakarības! Vai Bērziņam pašam nav sapratnes, ka būtu jāizlasa,ko sarunājis?Šķiet, ka šis kungs, pārāk daudzos svarīgos amatos būdams, slimīgi nolēmis tiem pievienot vēl vienu.
nu tik būs
n
Prezidents vēl neapjēdz savas funkcijas!!!!
JPK
J
Viņš ir NWO Freemason. Lasiet uzmanīgi viņa teikto
arii reformists
a
Tad es gribu zinaat, kas ir taas meitenes kas straadaa, piemeeram, Narvessen vai Double Coffee, visas no iipasnieka gjimenes vai vismaz radiem? :D Vienam no mums tiesaam ir jaatver acis, tikai soreiz tas neesmu es.
arii reformists
a
Parastus, tas ir kaadus? Neko neprotosus, slinkus, nemotiveetus? Taadus ne tikai Latvijaa, bet vispaar nekur darbaa nenjem.
arii reformists
a
Teodora, protams, var atseedeet 12, 13 vai visus 14 gadus skolaa un veel tikpat ilgi muuziigajos studentos - bet kaads buus rezultaats sai seedeesanai? Kameer vienaa valstii jaunietis 20 gados veel atseezh stundas skolaa, tikmeer vinja vienaudzis otraa valstii ir dabuujis atestaatu, apsildiijis degunu darba tirguu vai izpildiijis pienaakumu pret valsti (ja ir obligaatais dienests) vai paspeejis gan vienu, gan otru. Un kuram no siem abiem buus labaaka dziives kvalitaate? Tam, kursh jau straadaa, maksaa nodokljus un ir kaut ko iekraajis bankaa, vai tam, kursh 20 gados nevar ne patstaaviigu dziivi uzsaakt, ne sievu uztureet, jo ir finansiaali atkariigs no vecaakiem un vispaar dziivo taadaa nesaprotamaa statusaa, peec papiiriem pilngadiigs, bet de facto nee? Otra galeejiiba ir "senos laikos visu iemaaciijaas pie meistara un mana ome vispaar nav skolaa gaajusi". Jau 40. gados vienu sarezgjiitaaku masiinu projekteeja un razoja vairaakas firmas, taatad inzenieris, kursh pats visu zina un prot, ir miits.
Teodora
T
Vēlreiz saku, ka kodolā es Tev piekrītu. Lūdzu, tikai atver acis! Mūsdienu Latvijā pēc viddusskolas un pat pēc arodskolas+vidusskolas atestāts --parastus bērnus NEKUR darbā neņem!
  • 1
  • 0
arii reformists
a
Maneejais nekur nav jaaiekaarto, peec vinja darba deveeji rindaa stav. Un, kaa pati saproti, ne jau no kaadaam tur kaktu firmeleem un arii ne no kantoriem, kur maksaa par seedeesanu kamentos. Un kameer tu taisies savu muuzhu komentos gaudodama nodziivot, tikmeer maneejais jebkuraa Eiropas valstii tiek uzskatiits par eiropieti.
Teodora
T
Labi, vairāk ar Tevi nediskutēšu. Lai nesanāktu, ka dzīvoju komentos!
  • 0
  • 0
arii reformists
a
Vidusskola buutu jaabeidz 18 gados, lai cilveeks reizee ar pilngadiibu vareetu saakt straadaat, kljuut patstaaviigs un maksaat nodokljus taa vietaa lai seedeetu vecaakiem uz kakla.
Teodora
T
Pie kuriem radiem, paziņām savu bērnu 18 gados iekārtoji? ;-)
  • 1
  • 0
aha
a
nākamais paziņojums: policistus saukt par miličiem
ce
c
Tas nozīmē arī skolu sestdienās? Kas algu palielinās skolotājiem par darbu brīvdienā? Muļķīgs joks, vai padomijas gars?
:)
:
un atkal garām:) skolā man mācija nu negluži informātiku, tad kvadrātsakni uz papīra izvilkt, logaritmisko lineālu lietot, un tādu tehnikas brīnumu kā programmejamo kalkulātoru, par ko tu pat dzirdejis neesi:) kompis "beka" jau bija pasaules brīnums. kopumā apguvu 6 programešanas valodas uz 5 dažādām skaitļošanas mašīnām. vindovs kad paradijās tur jau nebija ko macities :) un skolu beidzot bija jāliek 12 eksāmeni ne kā šobrid:)
  • 0
  • 0
arii reformists
a
Nobljausanaas ka tu visu zini, bet citi neko, veel nenoziimee, ka taa arii ir :D Piemeeram, pirms 30 gadiem tev nemaaciija informaatiku, taatad jau esi samelojis. Protams, es negaidu ka tu to atziisi un labosies, vispaar es neesmu nevienu melos piekjertu redzeejis kursh atziitos. Nee, nenomira gan, arii Ausvicaa visi nenomira un no gulagiem arii cilveeki paarnaaca. Tikai mums nav ne PSRS ne tresais reihs un nevajag pakljaut cilveekus bezjeedziigiem paarbaudiijumiem tikai taapeec lai aiznjemtu vinju briivo laiku. Taa ir PSRS nevis Eiropas prakse.
  • 0
  • 1
:)
:
nu mainijās jau gan, mācibu kvalitāte nokrita pilnigi un galigi, pat 30 gadus pec skolas beigšanas es vel joprojām zinu vairāk nekā pašreizejais vidusskolas absolvents. un kautkā neatceros ka kāds būtu nomiris ni tā ka sestdienā 4-5 stundas pamācijās:) un nebija nemaz tik stingri, man sestdienās bija cita skola-kursi un pēdejos 2 gadus nevienu sestdienu skolā nebiju.
  • 0
  • 1
arii reformists
a
Un PSRS nekaadi nevareeja ne skolniekiem, ne studentiem iedot otru briivdienu. Ja to izdariitu, laikam uzreiz padomju vara sabruktu :D Reziimiem mainoties, izraadiijaas, ka otru briivdienu var atrast un nekas no taa nemainaas.
  • 1
  • 0
:)
:
krievu laikos kad skola bija ari sestdienās, skolotāji vienalga strādāja 5 dienu darba nedēļu, vienkārši brīvdiena bija kāda cita nedēļas diena, un ne visiem skolotājiem uzreiz:)
  • 1
  • 0
Līga
L
Es domāju, ka pilnīgi pietiktu ar 4 klasēm, jo tādiem "tautsaimniekiem" kā Lembergam un bērziņam izglītoti cilvēki nav vajadzīgi.
Svins
S
hm!? interesanti. mums ir prezidents, kuram par visu ir savs viedoklis. nē, nu pats par sevi jau tas nav slikts fakts, bet ... nepamet sajūta, ka cilvēks nav izlasījis Satversmi un nav sapratis, ka prezidentam Latvijā pa lielam ir tikai reprezentatīvas funkcijas. ko viņš savos 66 gados tur līda? nesaprotu.
Bille
B
Tas, ka prezidentam ir savs viedoklis par visu ir labi. Man pat šķiet, ka tā būtu jābūt. Dīvaini ir tas, ka mums prezidentu izraudzīšanās laikā šis viedoklis netiek uzprasīts pirms ievēlēšanas. Tas ir, netiek uzprasīts un izstāstīts visiem, jo ar A komandu tomēr laikam ir saskaņots.
  • 2
  • 0
jumors
j
Ņemot vērā švako dzimstību- drīz vispār nevajadzēs klases, varēs katrs bērns dabūt sev mājskolotāju. Un miers un Bērziņš!
zebra
z
Beidzot!! 12 klases ieviesa, kad bija paredzēts pāriet uz krievu valodu - krievu valodas stundas katru dienu sākot no 1.klases. Veselus 20 gadus "nostiepa".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas