Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš. Kā uzpūš, tā lokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Runājot Lietuvā par Visaginas AS prezidents ievēroja elementāru pieklājību- paslavēja lietuviešus un pasolija atbalstīt. Pieklājības frāzes neko nenozīmē. Visi valstu vadītaji, kuri brauc uz Latviju slavē Latvijas panākumus un bārsta pieklājības frāzes. To prasa etiķete. Nevajag meklēt etiķetē nākotnes plānus. Mēs ļoti labi zinām , ka lietuviesu AS plāns 5 gadu laikā nav pat izkustējies no vietas un pagaidām ir tikai tukša parunāšana.
talis
t
Tukšu salmu kūlējs metajas no viena grāvja otrā.
  • 0
  • 0
anno
a
un diezgan bieži vēji pūš no Puzes :)
aradhana
a
Ja kāds regulāri maina viedokli uz diametrāli pretēju - tas parāda, ka viņam nav iekšējas nepieciešamības runāt patiesību. Šāds cilvēks domā nevis "kas patlaban notiek, kas ir, kāda pret to ir mana attieksme", bet gan "ko man vajadzētu teikt, lai labāk manipulētu ar citiem un panākt sev vajadzīgo". Ja šādas viedokļa maiņas notiek ar burtiski pāris dienu intervālu - tas turklāt liecina, ka cilvēks ir neprasmīgs manipulators, vai arī patiesībā viņš pats ir citu, par sevi ietekmīgāku spēku manipulāciju objekts.
Valts
V
"Ja lielākajā daļā ES valstu izglītība valsts augstskolās ir bezmaksas,tad,esuzskatu,mums būtu ejams ;sis pats ceļš".Sk.JA lntervija."Godmanis:"Valsts ražo bezdarbniekus",Mārtiņš Kossovičs,Jaunā Avīze,21.-27.novembris 2003. Bezmaksas augstākā izglītība valsts augstskolās pastāv: Igaunijā,Somijā,Zviedrijā,Norvēģijā,Dānijā,Vācijā,Austrijā,Francijā,Spānijā,Čehijā,Ungārijā,Rumānijā,Grieķijā,Slovēnijā,Maltā un Kiprā.
Viedokli
V
nemaina tikai idioti, kāds noteikti nav prezidents,
KLM
K
Tas asprātīgi, jo, ja viedokli nemaina tikai idioti, tad, iespējams, viedokļi maina idiotu, kas, pēc būtības, ir cik garš, tik plats, vai, matemātiski, no saskaitāmo kārtības nemainās summa...
  • 4
  • 0
KLM
K
Bērziņš. Kā uzpūš, tā lokās. ....................................................... un bērziņam labi sokas jo par prātu šim garākas rokas
BALTS
B
LEIŠI VISMAZ NOSAKA TONI , JA NE LATVIEŠI GALĪGI IZLAISTOS !!!! PALDIES BALTIJAS DIEVIEM !
miniBoy
m
Visagina ir atsevišķs stāsts... vai tas ir tuprinājums Možeiķiem, Butiņģei un Ignalinai... Lai leiši savus lielākos vides piesārņotājus neliek pie Latvijas robežas. Zinot, to ka valdošie ir Rietumu vēji viss piesārņojums nokļūst Latvijā. kā to var nesaprast valsts cilvēks Nr. 1. kopā ar padomniekiem. ja lietuvieši uzskata, ka Visagina ir 100 % droša tad, kāpēc lai to nebūvētu Viļņas pievārtē. Patērētāji taču būs lielajās pilsētās, arī Viļņā ne jau Visaginā. Un vajadzētu Daugavpils iedzīvotājiem pajautāt vai viņi ir ar mieru par tādu monstru savā tuvumā??? Arī ūdenskrātuves tur ir apkārt no vienas vietas!!! Uz kurieni tas viss ūdens aiztek???
maxiGal
m
viss ir turpinājums padomju naida kurinātāju mēģinājumiem sarīdīt latviešus pret lietuviešiem.
  • 0
  • 0
Kika
K
Laikam jau Prezidents pats nezin, kur nonācis...kauns par tādu
alberts
a
Ko lai dara? kādiem taču tas bija izdevīgi - par prezidentu ievelet ne šo ne to- lai pasi varetu šiveret uz nebedu.
aha :)
a
lielākais no ... ar to ari dienu apsveicam :D
feja
f
Kā maksā tā laiza, īpaši pretīgs prezidents pagadījies.
pilsonis
p
Nekur neraksta, ka Bērziņš atmeta Saeimai atpakaļ brāķi Civilprocesa grozījumus. Laikam tāpēc, ka to brāķi sataisīja Vienotība.
Maska
M
Mazs bērns arī niķojas un runā pretējas lietas. 67 gadi nav joka lieta! Un saimniekiem arī domas mainās! Latvijas kauna traips!
zvirbulēns
z
Tik Diena nelokās, kā pūš sorosīdu stabuli, tā i pūš, bez jēgas un nojēgas! :) Kā pašiem nav kauna, i nesaprotu! A varbūt ļumpenizācija tas tagad tāds modes kliedziens?
puaro
p
Ei nu ei, nedzen muļķi, Diena tak emocionālajam raudātājam šleseram simpatizē/pastarpināti pieder. Tāpēc nejauc te terminoloģiju, kādi tur sorozīdi, ja nu vienīgi šlesers tagad sorosu uzaicinājis savā partijā, līdzīgi kā jurkānu!
  • 8
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas