Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Bezmaksas vēža skrīningu sievietes apmeklē kūtri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze (39g.)
i
Dzīvoju deklarētajā dzīvesvietā, taču nekādu vēstuli neesmu saņēmusi. Labprāt aizietu, taču tad man laikam jāgaida vēl gads? Ja jau atsuacība tik maza, kādēļ nevarētu sievietes pašas pieteikties?
koko
k
Varbūt tāpēc, ka daudzas nezina, kas ellē ratā ir skrīnings? Nav tā pati izmeklēšana?
domīgā
d
Starp man zināmām sievietēm (man 66 g.) neveina neko nav saņēmusi.Gan jau,bet nesaprotu uztraukumu par valodu.Ja kāds Latvijā valodas dēļ kaut ko nesaprot ,tad tā ir viņa problēma.Vairāk jāuztraucas par to,ja Latvijā veikalā ar jums nerunā latviski. Vai tad tiešām mums nav lepnuma?
IUY
I
"paradoksāli un tasd, ka krieviski nesūta - bezatbildīgi, ja domā ilgtermiņā" Bezatbildīgi ir krieviem nemācīties tās valsts valodu, kurā viņi dzīvo. Tas tā, ja domā ilgtermiņā. Ja viņi jau rīt domā kratīties atpakaļ uz Krieviju, tad protams nav jāmācās.
beibe
b
Ieva, es saprotu, ka veselība ir tava sāpe, bet tu esī pārāk ieciklējusies uz to. kāpēc nepacensties saskatīt dzīve kaut ko citu - pārmaiņas pēc. vienkārši izbaudīt tās lietas, kas tev ir dotas, nevis vienmēr žēloties par to, kas tev atņemts. p.s. aizmet prom tās savas medicīniskās grāmatas un labāk palasi kādu "" lubeni"
.
.
Nezinu, bet LV sen nav tādu bezpalīdzīgo krievu , kas vispār nesaprot latviski rakstīto,vienīgi viesstrādnieki.Un ,ja pats nesaprot, tad irkāds cits ,kas saprot. Interesanti bet vai UK arī izsūta , piemēam, arābu valodā uzaicinājumus uz skrīningu?
Misteria.
M
Hahahaha.Ieva es sapratu,tu lasi visus komentarus ,gan vecos,gan jaunos,un pectam raksti tada stila itka tas butu tavas personigas domas.Bravo tas tik ir nummurs,
????????????????
?
kas tad tev bija labaks tai berniba???ka var spriest tev slikta dzive,bet tu neesi ta vieniga ir tadi kuriem vel sliktak iet,bet nepiesarno portalu ar savam gudribam.nu ko tu vari gaudot,vajag to un so,piecelies un ej sac darit ,tad ari citi pievienosies.un nesaki man kapec es to nedaru.vienkarsi tu daudz lieki runa,visiem jau apnicis.palasi savus komentus tu patstavigi esi pretruna pati ar sevi.
Ieva
I
Bet PSRS es neslavinu, vienkārši konstatēju faktus, ka, piemēram, bērnam tad dzīvot bija 100x vieglāk, kā tagad.
Ieva
I
Interesanti, ko tādu vainot, īpaši krīzes laikos un valstī, kurā sabiedriskais transports pat galvaspilsētā neizvelk pat līdz 50% efektivitātei.
Ieva
I
Precīzi!
Ieva
I
Es nepretendēju uz ārsta aizstāšanu, tieši otrādi, vienmēr esmu teikusi, ka pie ārstiem ir jāiet. Tikai, redz, tie ārsti ir dažādi, un, ja civilizētās valstīs, cilvēks var vizītei un pārējam sagatavoties: uzināt, par ko ir runa, kādi jautājumi jāuzdod, bet pēc tam ārsts pārliecināsies, lai pacients visu saprastu, tad pie mums nformācijas nav un visbiežāk arī skaidrošana izpaliek. Pacientu iesaistīšana sabiedrības informēšana arī ir stipri iedīgļos: acīm redzot baidās, ka pagaidām veselie, slimos ar pirkstiem nobadīs......
taks Regīna
t
Ne nu uzreiz neizdarība. Ir cilvēki, kas rēķina savu laiku. Un ir ārsti, ar kuriem gadījusies slikta pieredze, kas automātiski nenozīmē, ka ārsts ir slikts. Mēs esam cilvēki, katrs ar savu dzīvi un motivāciju. Man ļoti nepatīk kampaņveidīgas ierēdņu aktivitātes, kad visiem pa galvu pa kaklu jāskrien ierakstīties kādā shēmā. Latvija nav tik liela un mediķu birokrātija, savukārt ir pietiekami liela un ar iespējām katru sievieti saskaitīt un apčubināt. Visi mūsu plašās zemes iedzīvotāji ietilpst kādas lielākas pilsētas rajonā. Tā ka nebūtu jābūt problēmām ar uzskaiti, vismaz ne 21 gadsimtā. Diez vai ir kāda, kas skries baudīties 10 reizes no vietas. Tātad ir iespējams vienkārši nodrošināt šo bezmaksas pakalpojumu darba kārtībā. Nudien nevajadzētu aizmirst, ka dakteri domāti ārstēšanai, nevis cilvēki domāti, lai dakterus nodrošinātu ar darbu. Precīzāk - ierēdņi iz medicīnas paredzēti, lai vienkāršotu dakteru un pacientu dzīvi nevis ik dienas pierādītu savas eksistences ārkārtumu, radot nevajadzīgus papīru un rīkojumu plūdus.
Ieva
I
Esmu rakstījusi un neko vairāk par atrakstīšanos, ka tā nav mana darīšana, neesmu saņēmusi.
Marija
M
Palašot šos komentus, es gan būšu tā, kas piekritīs Ievai, jo ir bardaks... Un tas, ka taisa šitādus profilaktiskos skrīningus ir vienkārši izsmiekls, jo skaļī jārunā par lielas daļas ārstu godprātīgu pienākumu veikšanu. Kā jūs izskaidrosiet, ka sieviete regulāri apmeklējusi ginekologu, saslimst ar dzemdes kakla vēzi..un kad `teju vairāk neko nevar darīt????? Un ārste turklāt ar vārdu! daudziem ārstiem rūp alga, nevis pacientu veselība.. Un vēl ar reproduktīvo orgānu vēzi sievietes meslimos, ja pašā saknē izmainīs attieksmi pret vīriešiem un seksu!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Vairāk par vēža skrīningu 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas