Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Bičkovičs ieturēs pauzi, neizslēdz atkārtotu Maizīša virzīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spoki
s
Mēs darīsim mazāk nekā solīsim, bet vairāk neka citi!
bērzakoka gulta
b
Vakar Saeimas kukluāros pēc baldojuma par J.Maizīti jau tika pieļauts.... Gramatika, mļā....
lasītāja
l
Izskataas, ka B. gaidiis kameer kungi vienojaas par kandidaatu un vinjam pasaka, ko virziit. Ar Maiziiti, viena puse negaidiiti uzmeta (izpirka) otru. Paies laicinjsh kameer vienosies!
Kaspars Gasūns
K
ļoti labs... :D
Buba
B
Raudāt par to visu gribas. Faktiski, ja paklausās Lembergu, viņš zaudējis vislabāko savu draugu prokuratūrā. Tai pašā laikā NRA iedur dunci mugurā mazajam vīrelim un līksmo par šādu dižā venspilnieka kreņķi.
Kaspars Gasūns
K
Turklāt es neticu "brīvdomīgā balsojuma" versijai, vismaz tik lielu balsu skaitu es tā nevaru izskaidrot. Līdz šim mums deputāti gan ar tādu brīvdomību nav izcēlušies.
Kaspars Gasūns
K
Pret Zatlera virzīšanas veidu gan viņi neprotestēja. Vismazāk ar balsojumu... Nu tā tāda nekonsekvence.
V.A
V
Klau,lops tu Pelēkais Vilks,balsojums bija slēgts un kāpēc man visiem jāstāsta kā es balsoju.Kāpēc tu pats slēpies aiz izdomāta nika?Raksti vārdu ,uzvārdu un adresi,tad redzēsi kādas sekas būs.Deputāts ir tāds pats cilvēks kā tu,kurš baidās no atriebības.Šoreiz vairākums ignorēja politbiroja lēmumu un balsoja pēc savas pārliecības.Tev laikam patīk vadāmi deputāti ,ja vēlies atklātus balsojumus kā rāda īkšķis.Ja politbiroja lēmums bija balsot par,tad neviens deputāts neriskēs nostāties pret vadību un tikt nozākātam un atstumtam,sodītam.
Kaspars Gasūns
K
Un tādā gadījumā mēs atgriežamies pie argumenta, kuru izteicu jau krietni iepriekš. Tas zināmē mērā nozīmē, ka šis balsojums ir pārpratums vai kādu iracionālu mirkļa vājību konstellācija. Attiecīgi Maizītis būtu virzāms atkārtoti, jo pārpratumi ir jālabo. Jebkurā gadījumā absolūti nekas, izņemot gļēvumu, neizskaidro to deputātu rīcību, kas meloja arī pēc balsojuma. Tas ir ļoti ļoti nožēlojami! Un tas ir reāls infantīlisma rādītājs. Dosim puišiem un meitenēm laiku saņemties, lai sarod ar viedu, kādā veidā Maizītis tika virzīts. Un tad lai nobalso par vai pret kandidātu, nevis viedu. Estēti atradušies...
anny
a
cik muļķīgi piesaukt nelietību vai vēl ko citu šajā sakarā. tāpēc deputātiem algas maksājam, lai viņi paši domātu un izvēlētos, un pārdomāt var kaut piecreiz līdz pogas spiešanai. nez kurš bija iedomājies, ka viduvējam prokuratūras šefam krēsls tā pie dibena pieaudzis, ka trešo termiņu nedabūt ir lielais posts. ja nu kādam vienotības shēmotājam sanācis aplauziens, bet par to kam te jāuztraucas. bičkins gan muti palaidis nevietā, mums ir parlamentāra, nevis bičkovičāla republika.
Kaspars Gasūns
K
Lai protestē pret veidu verbāli, kaut vai badastreiku piesaka, bet ne ar mistisku balsojumu. Nav mazi bērni, lai šitā rotaļātos ar valsts svarīgākajiem amatiem.
Pelēkais Vilks
P
Tie 14 nožēlojamie meļi iz deputātu vidus droši vien sava iedzīmtā stulbuma un slinkuma pēc paat nesaprot, ko viņi nodarījuši Latvijai ar šito izgājienu. Ja nav viedokļa var tak nebalsot - kas liedz? Bet melot acīs! Kādam gan lopam jābūt!
Pelēkais Vilks
P
Aizklāti var viņi var balsot par likumu, kurš liek masturbēt tikai ar kreiso roku. Vai vienu lietu, tikai vienu lietu tie maitas nevar izdarīt? Izmaiņas Satversmē, ka balsošana Saeimā ir atklāta. Tikai vienu mazu lietu! Pietiek vienreiz! Organizēt tautas nobalsošanu par šadām izmaiņām. Nebalsot ne par vienu partiju, kas to neatbalsta. Nebalsot par demokrātijas un tiesikuma kapračiem - Latvijas Saeimu!
Pelēkais Vilks
P
Bet neviens negaidīja,ka kādam,tanī 100 cilvēku namā ir savs viedoklis! ================= Visi gaida, kad beidzot tiem cilvēkiem būs pietiekoši godaprāta savu viedokli atklāti paust atklāti balsojot, nevis sldiem ģimjiem publikas priekšā gvelzt vienu, bet pa kluso nodarīt pavisam citu. Lupatlelles,
Andris
A
Kaspars Gasūns » Andris 15:51 ...Kamēr nav strukturētu argumentu pret Maizīti šim apgalvojumam nav pamata... ------------------------ Es gan pieļauju, ka tieši tikai par Maizīti kā amatā ieceļamu amatpersonu pret balsu nemaz nebija 47. Puse no šīm balsīm bija pret veidu, kā viņu uzspieda. Bija pavisam normāla un izprotama reakcijā uz situāciju, kad pavisam pieņemamu šniceli centās iebāzt ēdājam rīklē ar nemazgātu dzemdību stangu palīdzību. Nu negribēja publika ēst dzemdību stangas un arī šnicele palika iebradāta dubļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas