Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Biedē ar Ušakovu un Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA from Zanii
W
Ušakovs izraisa cieņu...?? Nevajag pārspīlēt...Viņš ir galvenais demonstrācijas organizētājs 9.maijā. Viņš taisās dalīt Ls 40 prēmijas visiem krievu armijas ģenerāļiem, kas šeit dzīvo, un tie ir savi 15000 cilvēku...Viņš neciena šo valsti, ja sniedz dāvanas komunistikās varas pārstāvjiem, it kā aiz aizsega par Latvijas atbrīvošanu no fašisma...bet patiesais iemesls jau mums visiem ir zināms - okupācijas fakts...!!
WALA
W
Es nesaskatu problēmu tajā ka "krievi" nāktu RD pie varas. N. Ušakovs vēl jo vairāk izraisa cienu - latviski spēj runāt. Un principā ir nebūtiski kurš tieši būs pie varas RD, bet svarīgākais lai tas nav Šlesers. Kamēr nav skaidri zināms cik sabiedrībai noderīgi ir bijuši viņa strīdīgie darbi Sat. Min. tikmēr šo cilveku negribetos laist pie "grožiem" atkārtoti. Ja protams viņa Sat.Min. projekti izrādīsies veiksmīgi, tad cepuri nost, un var padomāt par to lai iedotu kādu ekonomiski aktīvu posteni Latvijā, bet nu patreiz - kategoriski NĒ.
Es izvēlos 2as partijas
E
Edgars Jaunups (Jaunais laiks), Ģirts Valdis Kristovskis (Pilsoniskā savienība) Es izvēlos divas partijas, ceru, ka pārējās paliks zem 5% robežas...:)) Lai veicas !
nu, jaaa
n
un nebūtu ne vainas arī tad, ja Loskutovs+Štokenbergs tik vien kā opozīcijā ar savu citpolitiku ietiktu - tīrāks gaiss tur tomēr būtu.
Vella kalpi
V
Paliec sveika, Rīga! Nu beidsot, pēc vairak nekā 800 gadiem, nogrimsi......
Dace
D
Šlesers būs ok
Aikāsāp
A
Es balsošu par SC! Labējo koalīcijas zēnus redzēt vairs negribas. Zagļi!
nebūs
n
Slesers būs tas kas vēdinās???
riņķī apkārt
r
Ja vēlēšanas notiktu rīt :)) es nobalsotu par Loskutovu un domāju, ka nebūtu vienīgais, kurš tā rīkotos. Balsojot par Loskutovu, man šķiet, nav jābaidās, ka atdotā balss būs izšķiesta veltīgi. Viņš ir vienīgais kandidāts, kurš spētu atņemt arī Šleseram balsis, jo par viņu balsos gan krievi, gan latvieši un pats galvenais - Loskutovam tiktu dota iespēja pabeigt to, ko viņš iesāka "knābī" . Ir jāizmanto krīzes laiks un, "gaidot skaisto un laimīgo dzīvi", kura mūs noteikti gaida nākotnē :) ir jātīra māja, jāvēdina telpas no nelabas smakas, tā kā darba viņam pietiks :)
abc
a
Nu ir jau gan bail, izliekas tikai par buldozeru, patiesībā karlisons ar raķeti uz muguras, kas ātri sabīda lietas:-)
Produkts
P
Būdu jau labi, ja Buldozers valdītu Rīgā, jo visi sakarīgi domājošie tad šo pilsētu pamestu un Latvijā attīstos reģioni.
Jupis
J
Biedē gluži kā no mētelīšu virinātājiem!
ciniķis
c
Vai ta Baķķam atņems dzīvokli, ja TB/LLNK nebūs RD?
alberts
a
Riga jau pusgadsimtu nav latviska un iedomaties,ka ta varetu but ir naivi.Vienīga iespeja to internacionlizet ir iepludinat ķīniešus,arābus un citus kuri varbut nepakļausies krieviskajam tendencem ka "baltrievi,ukraini u.c. postpadomju cilvēcini.
Andrievs
A
Viņu pašu darbi biedē, kas gan cits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas