Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bite: Aiziešana no prezidija bija frakcijas, nevis mana iniciatīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Erwibxdie
E
de la faimD'accord, je n'insiste pas.Ils continuent avec leurs prmieiras, leurs re9gionales, leur pre9sidentielle.Ils ne pensent qu'e0 cela.Le 14 juillet 1789 ne s'est pas passe9 avec des bulletins de vote. Si j'ai bonne me9moire
Waninha
W
1) Noteikti ieleic mājiņas iekšpuses foto. Ja grūti nofočēt, ieleic mājiņas iekšpuses plānojumu. Derētu arī paša kempinga plānojums.2) Esošajiem foto vajag uztaisīt pēcapstrādi (pataisīt gaišākas un krāsainākas) vai arī sabildēt tagad kad saulīte spīd- patreiz krāsas ir samērā neizteiksmīgas.3) Blogu labāk bija veidot vietā, kur ir aktīva atbilstošās publikas tusēšana- piemērotāks par blogger.com varēja būt klab.lv, kur ir ~ 3 tūkstoši aktīvo lv zonas lietotāju, blogerī varēji veidot angļu versiju (ja tas pavelk).4) Aizved uz turieni kādas grāmatas (kuras pats nelasīsi, lubu romānus utml.) un piedāvā bezmaksas bibliotēku )5) Zem navigācijas zonas tukšajā vietā vēlreiz ieleic telefonu un epastu (izdali četrstūri ar citu krāsu)- tā lai kontaktinfo būtu redzams gan lapas augšā gan apakšā.6) Galvenais- neaizmirsti regulāri čekot emailu un komentārus.
poļaks
p
ZRP ir viena riktīga partija. Netraucē ne slimības ne zīdaiņi.Sūds vien ir tā pašu saslavētā demogrāfija. Klaušu laikos sievas sēja bērnus uz muguras un gāja strādāt. Vai tad Saeimā neatradīsies lieks beņķītis uz kura nolikt autosēdeklīti ar bērnu. Pārtīt varētu uz prezidija galda.Izaugtu jauns politiķis jau no bērna autiņiem.
neizskatījās labi no paša sākuma
n
Bija no paša sākuma skadirs, ka Vjačeslavs melo, jo Inga pēc dzemdībām 1) masu medījiem stāstījusi, ka turpinās darbu prezīdijā; 2) bija jau nostrādājusi kādu laiku un nevienam nebija iebildumu un sūdzību par darba kvalitāti; 3) vasaras laikā darbu Saeimā un prezīdijā vēl jo vairāk viņa varētu savienot ar bērna kopšanu; 4) ja viņa gribētu aiziet, viņa noteikti "neaizmirstu" uzrakstīt iesniegumu; 5) viņa būtu sasniedzama pa telefonu. Paša galvenā problēma ar RP ir tāda, ka: 1) viņi atklāti meloja; 2) uzskatīja visus par muļķiem (tik acīm redzami melojot); 3) izmantoja Ingas bērnus, lai attaisnotu savu rīcību, kas ir vēl zemiskāk; 4) meloja bez jebkādas nepieciešamības, jo atsaukt deputāti no prezīdija varēja uz cita pamata,nevis uz neeksistējoša iesnieguma pamata; 5) jau jau RP sāka "močīt" tādus cilvēkus, ka Inga un tādā veidā, tad kaut kas šaja partijā noteikti nav vairs kārtībā, nekādas morāles un ētisku apsvērumu. Man ir kauns, ka es par viņiem balsoju jebkurā gadījumā
Maijaa
M
Man arī tiešām žēl par Vjačeslavu Dombrovski, arī tu...................................
Atklājas patiesība
A
Varu tikai solidarizēties ar Ingu Biti un izteikt viņai pateicību par godprātīgo darbu!!!! Viens godīgs un taisnīgs cilvēks, nevis kā liela daļa RP karjeristu un meļu. Esmu pārsteigts par patiesību,, kura tika ne tikai slēpta, bet par falsificēta. Tad tādas ir tās reformas -iebīdām liberālākus cilvēkus, jo Bite aizstāvēja tradicionālu ģimeni, tur arī tas suns aprakts.
tā gan
t
Visa nelaime ir savas superdižās personības pārvērtēšana. Ja reiz partija tā nosprieda, tad tā jābūt. Nekādas privātbodītes.
DD1
D
Mani nepārsteidz, ka ZRP=RP žurkas sāk grauzt cita citu. Vienīgā kopīgā platforma,- izsisties uz citu rēķina.
vēl ir laiks...
v
Labi ka tā. Nav taču normāli, ka no dzemdību nama tūlīt uz prezidiju, ir taču jāpadomā arī par bērnu, ja nedomā par saeimas prestižu.
...Latvijā, Latvijā, Latvijā!
.
Mēs visi teorētiski gribam redzēt nesavtīgus, pilnībā valstij sevi atdodošus, aktīvus, pašailiedzīgus deputātus, bet... kad viens (viena) tāds atradies, tad viņš, protams, nav vajadzīgs vinā mīļajai partijai un, kāds brīnums, kristāldzidrajiem komentētājiem. Bērns jāaudzina un viņš ir vienīgais ieguvējs no šī pārmetiena.
  • 10
  • 2
Shadow
S
Prieks par Bites aizbīdīšanu malā. Nesaprotu, kas vispār par viņu balsoja. Lai sēž savā sektā par prezidija priekšnieci un pauž savus kristietes viedokļus citiem kristiešiem. Latvijā valsts par laimi ir atdalīta no baznīcas.
111
1
Nesmuki gan sanaca!!! Izskatas, ka Vjaceslavs Dombrovskis(RP) komande paradi. Ja jociga gan ir ta partija.
...
.
Arī Vjačeslavs Dombrovskis ir tāds pat melis kā visi jaunie taukmūļi.
Antiņš
A
Viņš jau aizpildot deputāta kandidāta anketu krita melos.Ailē kur vajadzēja uzrādit tautību atstāja tukšu.Ko vins slēpa?To ka viņs ir krievs, rakstīts viņa dzimšanas apliecībā.Varākums krievi,kurus ievēlēja no latviešu partijām,pirms vēlēšanām slēpa savu tautibu.Tā kā drīz būs vēl viena krievu orentēta partija(kuras šķirs tikai tanki).
  • 4
  • 2
Izsaku līdzjūtību!!!
I
Tas ir dūriens mugurā!!! Tagad tu labi redzi , kas šeit ir kas...kas ir tavs draugs, bet , kas nākamajā brīdī ar kāju iespers!!! Ceru, ka tagad acis esi atvērusi plaši vaļā!!! Turpmāk Tev ir iespēja balsot, kā sirdsapziņa liek, nevis pakļauties frakcijas vēlmei!!! Lai izdodas!!!
nu redz
n
Muļķīte šitā bitīte. Uzrūca tans un šī uzreiz spārniņus nolaida.... Tinusies nu labāk būtu no tās partijas dravas projām un palikusi par neatkarīgo deputāti!
!
!
Bite, tā jocīgā kompānija. Bite: tā jocīgā frakcija. Dialektika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas