Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Brands - Kehre: tiesībsargs varētu būt arī politologs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
opa
o
Vecākām kundzēm nav ieteicams krāsot apakšējās skropstas, jo tas izceļ krunkas zem acīm
Mana vecmama
M
Mana vecmama but labs tiesibssargs.viņa intelģente UN viņa nav korumpēta kā visa pārejā latvijas valdība
rob
r
Tiesībsargs varētu arī nebūt, jo tam nav nekādas varas, bezjēdzīga institūcija. Šo naudu ko tērē šī bezjēdzīgā iestāde varētu lietderīgāk izmantot, piešķirot to policijai, tiesai, prokuratūrai un juridiskās palīdzības centram.
Andris
A
Pat 'loti nepatīkama sieviete,reti tādu kur nākās redzēt ,nu ne mazāka gaišuma stariņa viņas ģīmī.Ko tāda maita varētu līdzēt eiropiešiem ,kur ir drausmīgs musuļmaņu pieplūdums.
jumors
j
Bet kas viņa ir, izņemot kabineta sievieti un varbūt kādam sievu? Kāpēc man uz viņu jāskatās un jādomā, ka tas, ko runā ir pareizi?
Lux
L
Ieskatieties bildē: sakosti zobi - tāpat kā Muižniekam un Ždanokai, kad runā. Viena suga! Sakosti zobi - tā ir nelietības pazīme. Suns zina, ko ēdis.
sabo
s
lai viņa vienreiz sāk strādāt nopietnu darbu, tas pats attiecas uz muižnieku. Viņu pamācības mums tikpat kā pīlei lietus.
Dido
D
Sis damas problema ir, ka vina tikai pliki skandina samacitos likumus, neiedzilinoties Latvijas kopbilde un neizvertejot, ka kadreiz citi jautajumi var but prioritaraki par cilvektiesibu jautajumiem. Man neamz nebutu zel kadu krievu, kas nemak laviki izmest ara no Saeima, ja tas demonstretu visiem tamlidzigiem, ka nevares te nirgaties par mums svarigam lietam. Un tas patiesam musu valstij ir svarigak. Galu gala nevienujau netaisas nogalinat vai ielikt cietuma, tikai izmest no darba, kas vinam nav piemerots. Bet , protam, tikldz ka kada laba doma sak veidoties, ta tur uzreiz ir klat Brants-Kahre ar saviem smuki iemacitiem likumiem. Likumi ir jasakta kopsakaribas un katra unikalaja situacija atseviski. Mes ar saviem nelojalo krievu baru esam unikali un apdraudeti. Kadel mums vienmer ir vinu intereses svarigas, bet ne pamatnacijas intereses?
Dr.xy
D
Latvija noteikti ir vajadzigs Tiesibsargs,kurs iesniegtu pieprasijumus ieverot starptautiskos likumus: aizsardzibu izmirstosai valodai,izdzit no EP tiesatas personas ( Rubiks),pieprasit kompensaciju no Launuma Imperijas par okupacijas laika noslepkavotajiem Latvijas pilsoniem,pieprasit kompensaciju par to,ka okupetas valsts iedzivotaji tika,ar varu,iesaukti okupantu( PSRS) armija.Tas viss ir pec Cilvektiesibu pamata likumiem.Atliek tikai izpildit likumus. Ta ka Kehre likumus neievero,tad ...........
ja
j
Tā Kehre tiek algota par mūsu nodokļu maksātāju naudu - ar kādām tiesībām viņa apēd naudu, kas noderēt pensijām vai medmāsām !!!!!
J.Biotops
J
Politologs? Tad jau derēs arī ufologs vai astrologs. Hei, bezdarbnieki, sanāk na haļavu!
Sēlis
S
Divi āmuri bez kātiem velk komandā trešo-Muižnieku,ĀMEN LATVIJA.
Juris
J
Brandam Kehrim ir attiecības ar Muižnieku. To vairs nevar noslēpt. Piedāvāju abiem iznākt priekšā un atklāties tautai.
jābūt juristam !
j
Ar juridisko izglītību un ļoti labu reputāciju.
rieksts
r
Eiropas stulbos cilvektiesibu aizstavjus ir izkodusi cauri musulmani kopienas biedri un vini zin, kad uzpiest uz cilvektiesibam, lai viss kaa smerets darbotos vinu labaa. Bet rezultats bus Eiropas bojaa eja. Un tikai del tadiem cilvektiesibu blauriem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas