Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Brigmanis: Ja nesaplēsīsimies, strādāsim kopā arī nākamajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Prot lieliski izlocīties! Agrāk par tādiem teica: "Glumš kā zutis!"
Kā tad !
K
Ka tik pie govjupapa bērniem razbainieki neatnāk ar pletīzeriem un naudas neatņem - tad gan var iznākt, ka bez "aistais žaun!" var tas vilciens aiziet ...,.
Kā tad !
K
Ja KOPĀ BALSIS SKAITĪSIET, tad kopā arī strādāSIET-kUNGS, ATPESTī !
zelma
z
vecajam vēzim iepaticies kulītē
Lelle
L
Un kā tad būs ar to Lemberga tiesāšanu?
patriots
p
Latviajs valsti plaosa unizlaupa TP, LC/LPP, ZZS . 20.gadu laika latvijas valsts ir izlaupita, latviesu tauta ir apzagta un piesmieta, iegrusta nepiedzivota nabadziba, bezceriba un tas viss ir noticis tikai pedejos 20.gados. K.Ulmanis Latvijas valsti izrava no purva un tas ekanomiku atdzivinaja 5 gadu laika un deva latviesu tautai ceribu,ka pasi latviesi var vadit savu valsti un but taja saiknieki, sodien viss notiek preteji, latvisi iznicina Latvijas valsti, latviesu prieksinieki iznicina latviesu tautu un veic vietejo genocidu, ipasi lieps meistars latviesu genocida izveidosana ir Godmanis, Skele, sleseris, Lembergs,,,,,,Rumpitis, Freiberga....
lauksaimnieks
l
Līdz turienei tas ir saeimai vēl jātiek tie reitingi viņiem nemaz tik lieli nav tā kā nomierinieties.
jelinex
j
Viņi jau sen kā sakašķējušies. Tikai uz āru rāda, ka viss ir kārtībā.
?!
?
ZZS Brigmanis - tēlojot saticīgu un brīžiem pat vientiesīgu tautas kalpu, sasniedzis augstāko pilotāžu sabiedrības muļķošanā. Daudzmaz ar galvu domājošajiem cilvēkiem ir skaidrs, ka visu parādi ZZS komandē tiesājamais un smagos noziegumos vainojamais viņu vadonis.
NPPIP Viesturs
N
Šitā var pateikt tikai Briganis. Pakaļa svilst, bet neviens negrib attiekties no izdevīgām piespiedu laulībām. Tātad attiecības nav tik rožainas kā sākotnēji varētu šķist?
Aurēlijs
A
nevar kuru katru muuli laist pie ruļļiem , zinot ka nekas jeedziigs no daraamaa nesanaaks , var tikai salauzt dauda malkas ( drov nalomaķ) liidz veeleešanaam tik daudz populisma nepieciešams , skaidrs , ka partiju trubaduuri nepanaaks tik daudz kaa pastulbs ministrelis...veel ir arii daži akuuti jautaajumi partiju iipašnieku interesees...
alberts
a
Jocīgi.Palikusi dazi menesi ko pasēdet ministru kresla un NAV kandidatu.Šķiet,ka speciali nelaiz nevienu pasēdet,vai nu skauz.
...
.
Es gan tā nedomāju.
wista
w
pašam, Brigmaņa kungs, smiek;is nenāk? Skaidrs, ka Aivara uzstādījums-tas pat no malas redzams. Arī par Maizīti tā bija. Mans pieņēmums. Tur vēl nav īstas skaidrības , bet te-īlens lien ārā no maisa! Būtu kaunējušies un labāk sākuši strādāt!
Aurēlijs
A
Brigmans vecais komuņaga , maak runaat , pie reizes neaizmirstot ari par veeleešanaam un izmet pa populistiskam sauklim , ko tu samazinaasi taas pensisjas vai ne , viegli ļurinaat , veel jau neesi ticis saeimaa , taadeeļ arii vaalee viiši nevīši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas