Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Brigmanis pārdomu pilns par iepriekš pausto atbalstu Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Brigmanis ir visspilgtākais piemērs ; runā vienu, domā otru,dara trešu.Jāvirza uz nomināciju "visglumākais"
i
i
Divkosīga partija. Te pauž atbalstu, te ne. Te atturās balsojumā, te atkal pārdomā... Žēl, ka atkal atradīsies kaut kādi cilvēki, kasd par šitādiem nobalsos.
Koļa
K
Gusts nogaidīs, uz kuru pusi pūtīs vējš, tad vairs nebūs jadoma.
smuki gan
s
Jūs, kungs, personīgi esat politisks līķis.
Vai?
V
Un vai tad tiešām zemnieku partija balsos par Eiropas naudas lauku atbalstam nelietigo izkrāpēju Andri Bērzinu???!!! Par cilveku ,kuram latviešu tautas acīs nav ne godīga un atklāta cilveka reputācija ne prezidenta izskats un stāja !!!!? .
rob
r
smieklīgais komunists, tavs laiks ir pagājis, korumpantu pakalpiņ!
tas nu gan ir fakts
t
Neviens ,kurš balsos par to Andri Bē..bē..bē , kurš nu jau ļoti plaši izpelnijies tautas nicinājumu un izsmieklu , noteikti netiks nakošajā saeimā rudenī !!!
KLM
K
riko to AAA ZZS - zaglis zagli sargā .............................................. zaglis zagli sargā bet Brigmanis vēl piedevām Kalpaka pieminekli dienu un nakti pat ziemas salā bargā
=)
=
Brigmanis nezina, kas ir oligarhi. Brigmanis nezina, kas ir ofšors. Brigmanis nezina, vai piedalīsies vēlēšanās un vai pieņems lēmumu trešdien vai ceturtdien :)) Ka tevi hūte, noslīpēts kā briljants.
Arnis
A
Hūte,nekad negaidija,tādu Z.pagrizienu ,līdz ar to ,savu pakalpiņu iegrūda mēslos.Mīļie ļaudis padomāsim,pirms iesim vēlēt.
Edvarts
E
Kalpaka piemiņas apgānītājiem vispār nevajadzētu spriedelēt par morāles un ētikas kategorijām.
nu, nu ...
n
Nemelojiet Brigmaņa k-gs! Neizrādieties un neizliecieties !
lux
l
Es esmu kategoriski pret Bērziņu kā prezidentu. Nekāda salīdzinājuma ar Zatleru ne stājā, ne inteligēncē. Turklāt ir viena detaļa, kas kāda citam var šķist maznozīmīga, bet man tā izsaka ļoti daudz par šo cilvēku. Saprotams, ja kāds pensionārs, kurš saņem minimālo pensiju, vai pat drusku lielāku, nevar atļauties ielikt trūkstošos zobus,tā ir viena situācija. Bet, ja to nedara miljonārs, tad tas jau ir tikai un vienīgi attieksmes jautājums. Necieņa pret sevi, bet arī ļoti lielā mērā necieņa pret cilvēkiem, kuriem jāklausās svepstēšanā. Un tāds tagad pārstāvēs valsti??!!
hihi
h
tu neesi moraali tiesiigs baloteeties veeleesanaas, taa taa probleema. Tev nav ko mekleet likumdeveejaa, ja vieniigais likums, ko tu ieveero, ir huutes veelmes.
Roberts
R
Viltīgais Augusts Brigmanis šoreiz, lai grautu latviešu tautas nacionālo nostāju un izdabātu Latvijas okupācijas noliedzējiem, pamudināja savus partijas biedrus par prezidenta kandudātu izvirzīt, naudas raušanas speciālistu savā kabatā, miljonāru Andri Bērziņu, tādejādi apdraudot, latviešu tautas interešu aizstāvošā, patreizējā prezidenta Valda Zatlera pārvēlēšanu uz otro termiņu. A. Bērziņam kļūstot par Valsts prezidentu, veidotos labvēlīgi apstākļi SC aktīvistiem uzvarēt cīņā par krievu valodas ieviešanu kā otro valsts valodu un vieglāku Latvijas pilsonības iegūšanu. Latvijas iedzīvotāji, būsim vienoti - balsosim par mūsu Valsts prezidentu Valdi Zatleru un no Saeima izmēzīsim latviskas Latvijas valsts ienaidniekus un izlaupītājus. Lai Dievs mums palīdz !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas