Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Brigmanis: Premjeram jābūt Sprūdžam, Dombrovskis varētu būt Saeimas spīkers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dalia
d
ja, strateegi brigmani, gribi lai zatleristi un v apdi.... pa visaam liinijaaam doma it kaa laba, bet kas domaas par valsti.
dase
d
brigmanis griob, lai valdiba atri sabruk, tadel tadu ieteikumu izspele. labs padoms, neapsaubami.....
Briseles kāposts
B
Nesaprotu, ko te daži zatleriešu/vienotības aktīvisti atkal lamā veco komuņagu. Vai tad jūs nebalsojāt lai būtu tā, kā Augustonkuls saka? sprūdzš par premjeru, dombrovskis saeimas spicē, tad gan sāksim dzīvot zaļi un laime pienāks nekavējoties.
......
.
Brigmanis liels jokpēters.....
liekulis
l
Ja tā, tad jau Dombrovskis dabūs augstāku amatu nekā Sprūdžs, jo Spīkers ir valsts otrā augstākā amatpreosna, Premjerministrs - tikai trešā!
Unikums
U
Tā jau bija PSRS laikos, kad slaucēja ar četru klašu izglītību bija deputāte un traktorists tiesas piesēdētājs! Tagad valsti vadīs vidusskolas absolvents kuram vēl milzīgas kredītsaistības un paša bizness iet pa burbuli!!! Nu beidziet ņirgāties par valsti un cilvēkiem!
K-K
K
... Patiesi gudrs politikis !!! J ... Ja abi ar Lambergi nozelotu savu pagatni, atmaksatu VID zaudejumus, esot patriotiem, Jums un ZZS vajadzetu pieslieties Nacionalai apvienibai un iet OPOZICIJA - butu garantets MP, Saeimes Priekssedetaja un parejo ministriju sedekli - garantets !!!
Barons
B
Kā nesen izteicās viens no bijušajiem : Liekam tos stulbākos, lai būtu vieglāk ar viņiem manipulēt !!! Bērnudārza audzinātājām ir OBLIGĀTI jābūt augstākajai izglītībai. Premjers Sprūdžs var iztikt ar vidējo... Secinājumus izdariet paši. Ja tas nebūtu tik nopietni, es labprāt paskatītos uz šo eksperimentu.
waffenSS
w
Lai Dievs nogrābstās!!!
mjā...
m
Brigmanis bruģē ceļu ZZS...
spunde
s
slīpēts un gļumš politiķis bet ne gudrs.
sets
s
veco komunistu brigmani vajadzetu aizliegt citet. zzs vienmer ir bijusi pilna ar planpratiniem un pilnigiem mulķiem. butu labak ar emsi skaitijusi cik proteini ir zurkas.......
bažas matā
b
psiholoģiski-filozofiska interese ... vai dāma un galminieks, spriežot par Damokla zobenu apjēdz - perfect, kādēļ tam vēsturiski ir divas griezējšķautnes ?
zelta kārts
z
" Ne vienmēr īstā spēle ir tā, ko spēlē ar atklātām kārtīm " --- autors ?? ha-ha -jumorists
nazis
n
Brigmans nemaak zaudeet un nodarbojas ar destruktiiviem komentiem. Taapat kaa Lembergs. Urbanovichs arii faktiski taa dara. To laikam maaciija vinjiem komunistu skolaas, tipa, ja nevar uzvareet, tad paardod sevi, nodod visu, kas sveets, bet nolej uzvareetaaju ar dubljiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas