Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Brigmanis: Tā nebija kļūda virzīt Lembergu premjera amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldonis
A
ZZS vadībai ir jārunā ar cilvēkiem ,saviem vēlētājiem .Lemberga un arī Brigmaņa laiks aizlido agrāk neredzētā ātrumā.Partijai ir jāmodernizējas un jāstiprina sava niša .Zemniecība un jūrniecība ,darbs ar kokiem ir mūžīgas vērtības un tās pastāvēs ,tomēr katram laikam savi priekšraksti.Un arī izkoptā Ventspils nebūt nesākās un arī nebeigsies ar Tās varen nodzīto kleperi...
Torstens
T
Tā bija kļūda. Balsis jau ieguva, bet Lemberga dēļ sēdēsiet opozīcijā. Tikai attīroties no Lemberga un Brigmaņa ZZS ir cerības.
Oi,Oi
O
Atmosties ko tu pļurksti, pateicoties Lembergam jums ir jānoiet no skatuves. Kura normāla partija par ministru kandidātu izvirzītu smagos noziegumos apsūdzētu cilvēku.
QQ
Q
CEKIST BRIGMANI,TU UZMANI LEMBERGU ,JO VINS SEEZOT UZ ATEJAS MALAS.IEKRITIIS IEKSAA ,NEBUUS KO VEST UZ MATIISA IELU,ZEKI JAU NOILGOJUSIES PEEC SVAIGAS MIESAS.
Oi,Oi
O
Atmosties ko tu pļurksti, pateicoties Lembergam jums ir jānoiet no skatuves. Kura normāla partija par ministru kandidātu izvirzītu smagos noziegumos apsūdzētu cilvēku.
bb
b
Ļoti žēl, ka Brigmanis iekļuva saeimā, glumais tips...
Nothing personal
N
ZZS beidzot jasaprot, ka paliksana viena laiva ar Lembergu neko labu nesola. Bija laiks, ka Lemberga karts bija trumpis, tagad un tuvakaja laika noteikti ta vairs nebus. Kamer vinu vazas pa tiesam, nekadu labo telu un PR no ta nevar uztaisit. Ja zalie zemnieki vispar doma par nakotni, jadoma, ka pieklajigi distanceties no sava teva un maizes deveja.
Skaidri
S
redzam, ko dara NAUDA ar šo veco komunistu un VISU ZZS! Turpiniet vien tāpat, tad nākamreiz kļūsiet par aizgājējiem pa skuju taku...., kā buldozers...
Nika
N
ha-ha!Būtu mums premjers,kuru pirmās ārzemju vizītes laikā arestētu...
Valdis
V
Iztiksim bez bijušiem komunistiem un padomju okupantu pakalpiniem! Vēl jo vairak, ja tadus rekomende tāds pats darbonis.
Ha
H
Tā bija pamatīga kļūda virzīt Lembergu premjera amatam. Varēja taču Dūklavu virzīt, ZZS dabūtu daudz vietu. Šoreiz Brigmanis stipri kļūdījās.
Igors
I
Pilnīgi piekrītu , tā bija milzīga Brigmaņa kļūda. Droši vien viņa saprātu aizmigloja dažas eksaltētas Lemberga fanes , vai arī viņš neuzdrošinājās nostāties pretī Lemberga uzpūtīgajai pašpārliecinātībai. Katrā ziņā Lembergs bija ZZS " Titāniks ".
  • 1
  • 0
purveklis
p
ziedlicējām dikti patiktu, ka viens no bruņinieku nama vēsturiskajiem ķēžu turētājiem būtu min-prezis
purveklis
p
ar hūti
  • 2
  • 0
ha,
h
bija gan, Brigmani, kļūda! To pierāda arī balsojumi Ventspilī un Kurzemē kopumā! ZRP Kurzemē pirmā vietā! Tas nu būtu jāsaprot, ka Lemberga laiks ir pagātnē-vēlētāji jau nav akli! Man prieks, ka ZZS nebūs pie šprices un nevarēs saimniekot SA, Airbaltic, valdēs, padomēs... arī ceļi citviet Latvijā taps līdzenāki! Urrrra
Jā...
J
Nē, tā nebija kļūda. Kļūda bija brāļošanās ar SC un uzkrītoša Saeimas darba bremzēšana. Un tagad SC ir reālas iespējas tikt valdībā, bet ''ZEMNIEKI'' opozīcijā ar sabojātu reputāciju, jo kurš gan riskēs ar viņiem veidot koalīciju
erty
e
To jau augustiņš te var mums visiem stāstīt, par to cik visu rūpīgi izsver un ka tā nebija kļūda.... pa lielam cilvēki apkārt nav stulbi, ja aivars nebūtu tā ņēmies ar to sorosu un izmantojis augusta "zemāk par zāli "taktiku vienmēr,kad ir kādas nopietnas valstiskas lietas vai kādi tūdi gadījušies... vēlētājs ir sodijis par rozi, par auguli, par augustu, par aivaru, par ūdri, par jurševsku u.c. latvijas kangariem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas