Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Brigmanis: Turkmenistānā celsim pieminekli Ulmanim un nenodosim Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
harijs
h
Esmu Lavijaa dzimis.Nevaru ticeet Latviesi atlaus pieminekli celt Krievijaa. Apkaunojaties,apkauinojaties tautiesi! Karlis Ulmanis pieder Lavijai - vina atpuutas vieta jabuut vispiemeerotakaa vietaa - Rigas centraa!
Aksels.
A
Vot, ķebe, zdravstvuj ! Brigmanis u.c !!! Daudziem Latvijas divkošiem ,pašu bāleliņiem, nav tiesības K. Ulmaņa vārdu pat pieminēt. Redz, kā palēnām paši virspusē uzpeld afēristi un 'Tartifi". Nekas nav aizmirsts, neko nenoslēpsi. Tauta nesnauž, tauta atceras visu ! Tauta zin, kas kalpoja KP un komsomoļšķinai un, kur lien tagad.
Mārtiņš
M
KĀDI ĻAUDIS MUMS VAJADZĪGI Ļaudis nenopērkami. Ļaudis stingri pret bagātības kārdinājumiem. Ļaudis godīgi kā mazās, tā lielās lietās. Ļaudis, kuru centieni sniedzas pāri pašlabuma meklēšanas robežām. Ļaudis vīrišķīgi darbā, nepagurstoši nesekmēs. Ļaudis ,kurus nevada divējādas tikumības- viena privātā dzīvē, otra atklātā dzīvē. Ļaudis- pilsoņi, kuriem sabiedrības labums augstāk par pašu interesēm stāv. Ļaudis atturīgi, tas ir ļaudis, kuri savus ceļus neloka šolaiku Baala - alkohola- priekšā. Īsiem vārdiem sakot-mums vairāk vajadzīgi ļaudis, nekā statūti un instrukcijas.(1914.g.Kārlis Ulmanis )
KLM
K
Nu ko jūs tur ņematies, tad vajag uzreiz uzbliest pieminekli Lembergam, blakus Ulmanim, efekts un lētāk ! .......................................................... ............................................................ .................................... Blakus Ulmanim nevajag - pretīm ! Pie tam ne tikai Lembergam - aŗī Brigmanim un Bresim ! Visi trīs biedri savulaik sludināja murgainās komunisma idejas, izbļaujot visādus saukļus, piemēram - nost ar Ulmani, latviešu tautas apspiedēju ! Lai dzīvo komunisms, mūsu gaišā nākotne!
to 14:22
t
bail- no šitā klauna āksta un ierausēja āferista,kurš sevi iedomājies par dievu tikai tāpēc ka viņam ķešā "sapelnītie " miljoni-tu laikam joko? viņš vienīgi manu kaķi varbūt varētu nobaidīt ja stipri piepūstu vaigus. Visi viņi vienādi šķēle šlesers lembergs,pats kalvītis to atzina,tikai atšķirība tā, ka katrs citā vietā un strādāt viņ var pielikt labākajā gadījumā sētniekus.
Vientulais vilks
V
KARLIS velreizi nomirtu ,ja zinatu ka pieminekli vinam cel par CUKURA razotnes,ZVEINIECIBAS unPIENSAIMNIECIBAS beru naudu.
to rex
t
Palasu komentārus un saprotu, ka daudziem ir bailes no L. Kāpēc? Varbūt apjauš, ka tad būs jāstrādā valsts, savas zemes labā un nevarēs ar tukšu filozofēšanu, prastu griešanu, atrunāšanos duļķot ūdeni.
info
i
domāju ka tas piemineklis būs ar ūūti un kaut cik līdzīgs lembergerim un vēl ierosinu blakus novietot šlesera šķēles kalvīša demakovas rubika ždanokas utt pieminekļus , plus visiem pieškīrt mūža atvaļinājumu lai viņi tos varētu tur turkmēnijā apkopt!
tā ir
t
un palmas oāzē arī podos ir. tikai apkārt par daudz ļaužveidīgu gnīdu.
to rex
t
Ventspils ķeizariņš? Jā, kas tad nezin, ka Ventspils ir L. mūža darbs - oāze mūsu valstī. Ja katrs valsts politiķis būtu savas zemes saimnieks un sakārtojis vienu pilsētu, ciematu vai pagastu, tad šodien Latvija būtu īsta pērle.
Sātans
S
Lemburgera pakaļas laizītājs ierunājās par sviestu
egle
e
Kā tuvojas vēlēšanas tā atceras Ulmani un Pikšas. ...sīkās,rijīgās gnīdas...
J.Biotops
J
Par ko cepamies? Pareizi zaļa un pareizi zemnieciska politika – publiski, par ko sašutumā patrokšņot, par bronzas bistēm, ieaugušām zaļās nezālēs, klusiņām...., jā, ko īsti klusiņām? Kādu tautisku biznesiņu? Kuš, kuš, smuki zaļi dolāriņi, daudzkrāsaini eiriki, tugriki, rubulīši.... ēdam visu.
ZZS pamodies
Z
z-dunaiskie z-as-ranci pamodušies
mja
m
nenodosiet, jo nodot var vienreiz, un tas jau sen izdarīts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas