Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Budžeta izdevumi jāmazina vēl par 400 - 500 miljoniem latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R.Valdis
R
Mans viedoklis kad tos kropļus vajaga pirmkārt apsēdinat uz 140.Ls mēnesi. Vel ja nemāk vai negrib strādāt , atlaist bez visādiem pabalstiem. Ja noziedzas pret valsti un netur solijumus cietuma uz nenoteiktu laiku. Vagru viņiem ar sudainu mietu, ja kutko netā dara pa sprandu ar mietu. Nicinoši un vulgari mūsu parazīti savādak nenosaukt ministrus & saimu isturejas pret tiem kas cinijas un krita par Latvijas brīvibu, neatkarību. Būtu man vara isūtītu Šleseri,Šķēli,Godmani,Gaili,Repši un citus liekēžus uz Sibirijas lageriem lai isciš visu dubultā ko dabuja isciest mūsu senči.
meitene
m
Kāpēc ministri un deputāti sev nesamazina algas? Kā saukt viņus pie atbildības par negodprātīgu saimniekošanu ar tautas līdzekļiem? Piemēram, es strādāju, godīgi maksāju nodokļus un kas tagad? Nekas? Nav naudas ko maksāt skolotājiem un pensionāriem un citiem. Izskatās ka ilgi vēl nebūs, dzīvosim nabadzībā.
Zigis
Z
Jalikvide dienesta automasinu izmantosana pilniba,nav jaatmaksa deputatu un amatpersonu mobilo telefonu rekini u.t.t.nevis atkal jakeras pie maznodrosinatajiem.RDz nezin,kue teret naudu-vai mebeles pirkt vai citu....Drosi vien tas pats ir Lattelekom brivosta,Latvenergo u.c.Vai tiesam valsts nevar izmantot sos lidzeklus?
jautrais
j
Man tā liekas ,ka pinponga spēlētāji ir pilnīgi analfabēti visās jomās.
Piekrītu.
P
Ir jāiet ielās pie MK un Saimas un jāprasa algas griesti valsts iestādēs 500ls, un jāpanāk, ka tas tiek ar likumdošanā noteikts līdz laikam, kamēr krīze pāri (atbilstoši IKP izmaiņmām). Un kamēr nepieņem steidzamības kārtā šādu likumu, mājās neejam!!!!!
elfs
e
Man ir lielisks ieteikums - aizliegt priekslaicigo pensionesanos policijaa un armijaa. Vairumaa gadijumu ne ar kaadu dzivibu vai veselibu vinji tur neriskee, galu galaa taa ir vinju izvele, un visi citi ikdienaa neriskee mazaak. Visbiezak tie "risketaji" ir atsedejusi gadus apsardzees vai birojos. Toties, ja padomaa, cik miljonus mes izmetam, gadus trisdesmit pec vinju pensioneesanaas uzturot viriesus un sievietes speka gados!!! Luk, reaals celjs ietaupiit ljoti daudz naudas!!!
vai ne !
v
MARSIETIS VAKAR NO MARSA ATLIDOJA UN UZZINĀJA !!!
reality
r
E.Veidenbaums : ''Virs zemes nav laimes, tik zvēru pulks bļauj, Viens otram iz mutes tie kumosu rauj, Un priecīgs ikkatris, kad vēders tam pilns, Kad bērni ir veseli, dzīvoklis silts. Un glaimojot salkušie rakstnieki sauc: “Cik praktiska tauta, tai cerību daudz!”
reality
r
Griezt, atņemt, samazināt - 'tikai tā spēj rīkoties īsteni ''reformātori'' !
skeptiķis
s
Domāju, ka nepieciešamība samazināt valsts budžeta izdevumus, neizbēgami novedīs arī pie Valsts sociālās apdrošināšanas pensiju speciālā budžeta „apcirpšanas”. Būs jāsamazina pensijas. Manuprāt, vistaisnīgāk būtu samazināšanu veikt atgriezeniskā kārtībā pensiju pieaugumam. Vispirms būtu jāatsakās no grozījumiem likumā „ Par valsts pensijām”, kas tika pieņemti 2008.g. 19. jūnijā un paredzēja piemaksas par darba stāžu 70 santīmu apmērā visiem pensionāriem / izmaiņas atstāt tikai invaliditātes pensijām/. Ja ar šiem ietaupījumiem nepietiek, jāķeras klāt likuma grozījumiem, kas pieņemti 10.04.08. Ja arī tad nepietiek – jāatsakās no 2006.g. 2. novembrī pieņemtajiem grozījumiem. Un tā tālāk – atkāpjoties pagātnē un atsakoties no piemaksām, kuras nav paredzētas likuma „Par valsts pensijām” pamatvariantā. Šāda atkāpšanās neskārtu likumā paredzēto pensiju ikgadējo indeksāciju un atbilstu darba algām un līdz ar to – sociālajām iemaksām 2006. vai pat 2005. gadā. Ja jau algas atgriežas šo gadu līmeni, tad arī pensijām ir jākrītas. No „trekno” gadu piemaksām būs jāatsakās. Pats esmu pensionārs un, ja realizēsies piedāvātais variants, pamatīgi cietīšu.
skuķis
s
Varbūt beidzot likvidēs dažnedažādas komisijas..ar to patiesībā sākt vajadzēja ''resnajam galam'', kā te izsakās
E.Virza
E
LAIKS ŠOVASAR VAIRS NEIES VECĀS SLIEDĒS, BŪS PUĶES SKUMJAS, BIŠU MEDUS RŪGTS. UZ TĀLIEM CIEMIEM KUMEĻŠ NETIKS JŪGTS, UN JASMĪNS ZARAINS MAIJĀ NEUZZIEDĒS. PAR VELTI SAULE DIENU TUMSU KLIEDĒS, PRIEKS JĀŅU NAKTĪ NEATNĀKS PAT LŪGTS, UN ROKĀ SAVĪTĪS ZIEDS TIKKO PLŪKTS, BŪS KLAJUMS BAIGS, AIZ KATRA KRŪMA BIEDĒS. (tālākais teksts būtu jāpārveido šai situācijai,bet citētais-der tāpat)
tara to forshi
t
Tikai nevajag aizmirst, ar ko shii finansu kriize saakaas... Ar Wallstreet mahinaacijaam... Un tiem naudmiiljiem taada Latvija pie vienas vietas. Budzets ir jaamazina un lats jaatur, punkts.
ucs
u
samazināc,vajag...beg vaiad os 700 ,iljonus,kurus icix goodmnn egruda,slepus no valdības,daudas,...kādreiz darbaļaudis šos miljonus dabs apakaļ
robchiks79
r
kad beidzot kadsrunaas par budzjeta ienjeemumu palielinaashanu nevis samazinaashanu, kas tik un taa ies progresijaa!??!?!?!? eeeeeermu bars!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas