Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Busulis: Tautai partiju reklāmas nevajag, tā ir lieka naudas izšķiešana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reo
R
Vou! Par šādu lietu nemaz nebiju aizdomājies! Paldies, Busuli! Nopietni - var taču katra paartija uztaisīt programmu un LTV uztaisīt pāris diskusijas pirms vēlēšanām. Super!
lāpītāja
l
Busulis spriež pēc izplatīta paņēmiena-visu mēra pēc sevis-pārāk droši runā tautas vārdā-bet daļai tautas, kuri neseko politikai-tieši reklāmās samelotie politiķu pašlielīgie labo darbu un solījumu kalni iedarbojas kā mušām medus-tāpēc jau arī partijas tik daudz tērē uz reklāmu-nebūtu iedarbības-netērētu......tā lūk Busuli ir tevis piesauktajā realitātē.
Nu
N
pilnīgi piekrītu,jo pati lielākā reklāma jebkuram cilvēkam , šai gadījumā partijai ir darītie darbi , be ne tukša salmu kulšana un vējā palaista nauda. Ja partijās būtu atbildīgi un saprātīgi cilvēki ,tad vajadzēja izveidot Latvijas atdzimšanas fondu un šo naudu izlietot saprātīgā veidā, ne bezjēdzīgā muldēšanā, kas tautas lielākajai daļai ir līdz kaklam.
Ieva
I
Pareizi Tu saki Intar! :) Es Tev piekrītu! :)
cony
c
Bet ir arī tāda patiesība,ja kurš tā ļoti saka ka viņš ir normāls un reklāmas viņu neiespaido,tad psiholoģi atzītu,ka tādus tieši reklāmas,emocijas ietekmē visvairāk
Tizlā
T
Šīm partijām,kas pašreiz ir Saeimā,reklāma nav vajadzīga.Balsot gribu par patiesi kreisajiem,un uzzināt ,vai tādi pie mums ir.
Arturs M.
A
Vieni saka,ka nekā labāka par Jauno Vilni nav redzējusi,citi,ka mēsls pilnīgs,tāpat redz Busuli ar reklāmām, vieniem neinteresē,bet citi uzķerās :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas