Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Cālītis: politikas un reliģijas saplūšana ir kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ayasofya
A
Jānim Vanagam, iespējams, pēdējā cerība nav vairs Kristus, bet koķetēšana ar Latvijas politiķiem... neviens jau nemirst uz pasūtījumu (Debesu Valstības cerības) un te pat jau būs vēl jāšiverē... Tāpēc Jāņa gadījumā jāsēk domāt par "saplūšanu" ar politiķiem.
Ieva
I
Pilsoņi nodarbojas ar ļoti daudz ko, piemēram, zemledus makšķerēšanu, marihuānas audzēšanu, palīdzēšanu vardarbībā cietušām sievietēm, dzīvnieku mocīšanu, adīšanu, sabiedriskā transporta pieturvietu demolēšanu.....Vienkārši tie ir vairāk vai mazāk ienesīgi vaļasprieki, kam, ja ir sakars ar valsts pārbaldi, tad stipri netiešs. Un tas pats ir ar ticību- ateists, kas kuļas kā māk, lai tikai palīdzētu tiem, kam palīdzība ir visvairāk nepieciešama, ir pelnījis cieņu, kristietis, kas bāž savu kristietību acīs un pļurkst, ka sievietei vajag stāvēt pie ratiem, homoseksuāļus vajag vispār...nekristieši visi ir netikumīgi....palīgā, musulmaņi nāk!....
Ieva
I
Tātad KDS var atbildēt labi ja par savējiem (šaubos), bet visām pārējām organizācijām jāatbild ne tikai par savējiem, bet par visiem, ieskaitot ne gluži kristālskaidros kristīgos, tos, kas nevienā partijā vispār nesastāv un tos, kam vispār viss ir pie vienas vietas?
Puks
P
Reliģ. neliek domāt,bet ticēt , un pār tādu aitu baru vieglāk valdīt. Nekrājiet mantu šai ,bet domājiet par dvēseli....un tamlīdz.
hors
h
KDpartijai nav nekāda sakara ar baznīcas atdalītību no valsti, jo tā ir partija, kas vēlas realizēt savas vērtibas un intereses Latvijas sabiedrībā, kas ir tuvas tās biedriem. Bez tam partijā var sastāvēt pat atkritēji, bet viņiem ir pieņemama KDP partijas programma. Demakova šo projektu spētu pacel. lai veicas!!!
helf
h
Ja arī pastāv tāda KDS (Brūveram), tad viņi neko nedara un par tādu organizāciju pat dzirdēts nav. Tāpat arī luterāņu mācītāji plītē un uzdzīvo, kamēr baznīcas drūp un svētdienās tik tukšas, ka mušas vien lido. Viņi rūpējas par savām ģimenēm, bet ne par draudzēm. Nodzīvojušies tā, ka algu nevar sev samaksāt. Ieteikums visiem luterāņiem kļūt katoļiem. Pareizi Demakova dara, sen bija jāizveido spēcīga KDP kāda ir vakareiropā - Vācijā un citur. Polija plauksts un zeļ, jo politiķu domāšanas pamatā ir kristīgās vērtības, bet ne uzdzīve un ģimeņu jaukšana. Arī bībeles stundas jānorošina skolēniem 11.-12. klasēs, jo pēc PSRS sabrukuma daudzu ģimeņu galvās nmājo tikai tukšums par vērtībām, sirdsapziņu, godīgumu.
no Briseles
n
Un kā tu saproti to "Baznīcas atdalīšanu no valsts"? Te komentāros tas ir jau daudzreiz skaidrots, bet tev, vienalga, nepielec? Baznīca kā institūcija ir atdalīta no valsts, jo pretējā variantā mums būtu vai nu teokrātiska valsts (piemērs tam ir Apvienotie Arābu Emirāti, Sauda Arābija un Irāna), vai arī Skandināvijas valstu un Lielbritānijas demokrātijas variants, kur arī ir "valsts Baznīca". Taču Baznīcas locekļi - garīdznieki un laji - ir reizē arī šīs valsts pilsoņi, kuriem ir tās pašas tiesības un pienākumi, kā visiem pārējiem pilsoņiem. Ja nav aizliegums vai ierobežojums no pašas Baznīcas puses, tad arī Baznīcas locekļi var darboties valsts politikā, vēlēt un paši tikt ievēlēti valsts `parlamentā un valdībā, utt. Vai saprati?
hmm
h
Satversme 99. Baznīca ir atdalīta no valsts.
Kārlis
K
Protams, ka neviena partija NERAKSTA savā programmā, ka zags, taču priekš kam rakstīt, ja var to vienkārši darīt, bez rakstīšanas. Vaine? Kristietis, protams, vēl nav garants godīgumam. Ar Kristus vārdu mutē, iespējams, ir pastrādātas daudzas sliktas lietas. Taču KDS nevar būt atbildīga par visas pasaules kristiešiem, bet gan par tiem, kas ir apvienojušies zem Latvijas KDS karoga.
svg
s
Kristietība uzsver sirdsapziņu. Tur tā sāls. Cālītis negrib saprast, ka cilvēks nevar sadalīties 0,5 politiķis un 0,5 ticīgais vai ateists. Cilvēks politiku veido tādu, kāda ir viņa reliģiskā pārliecība.
Atbilde
A
Sadarbībai starp kristīgas pārliecības cilvēkiem un politiku ir ĻOTI LABI rezultāti VĀCIJĀ> Un Cālītis to labi zina! bet tā kā viņš nav kristietis , bet mūnists, jo pieņēma mūnistu euharistiju - Mūna asinis, kas izšķidinātas ūdeni (par to viņu izlsēdza no luterāņu baznīcas) tad arī gānās un MELO par kristietību. protams, ne jau Baznīcai ir jāsaplūst ar varu, bet gan VALSTS VARAI jābalstās uz kristīgām vērtībām un kristiešiem!! Un to dara kristīgā demokrātija visā pasaulē!
A tā nu gan ir
A
Ja Vienotībai nebūtu tās sorosiešu ĒLERTES un āboltiņas, tad būtu vēl labāki rezultāti - vismaz kādi 51 %. bet neko nevar darīt (negribēja VL, Sociāldemokrātus un Kristīgos demokrātus - tai vietā geju atbalstītājus - tad neko): būs jāstrādā ar saskaņiešiem, jo uz to liberāļi un ASV vēstniecība uzstāj. Jāīsteno taču Ēlertes plāns par trīsvalodību Latvijā: angļu, krievu un latviešu...
vv
v
Neaizmirsīšu archibīskapa Vanaga foto un parakstu PLL 8. saraksta priekšvēlēšanu reklāmas avīzē. Luterāņiem no tādiem vajadzētu beidzot tikt vaļā.
CIO
C
Helēna nav lietas kursā, ka viens no baušļiem ir "Tev nebūs zagt" :) Tā ka nāksies vien dibināt Gandrīz Kristīgu Partiju = GKP.
Ieva
I
Nē, protams, nevajag jaukt ideoloģiju ar cilvēkiem, kas to īsteno. Tikai tev atkal sanāk: kristieši- visi bez izņēmuma labi, pārējie - visi bez izņēmuma slikti. Un man atkal nāk prātā jau daudzas reizes pieminētais stāsts par Ignācu Zemmelvaisu: viņš bija kristietis, tie, kas viņam (un līdz ar to visām dzemdētājām, kas nonāca viņu ķetnās) arī bija kristieši, un tie, kuru nevērības dēļ viņš galu galā nomira psihenē no sepses, tie arī diez vai bija ebreji/musulmaņi (tomēr tā laika Austroungārijā...). Taču vecais zēns Ignācs izglāba lielu skaitu dzemdētāju un jaundzimušo, "kolēgas" sekmēja tagad jau ļoti grūti saskaitāmus nāves gadījumus un Zemmelvaisa kunga nervu sabrukumu, un tie trešie -viņa nāvi....Ar ko Zemmelvaisa kungs atšķīrās no pārējiem? Vienkārši viņš nevis lūgšanas skaitīja un bārstījās ar teicieniem "Kā Dievs būs lēmis...", "Ja Dievs gribēs...", bet lika lietā smadzenes! Un lai to darītu, nevajag būt kristietim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Kristīgie demokrāti Demakovai pārmet politisku plaģiātismu
* Demakova vēlas uz PLL bāzes dibināt jaunu kristīgi demokrātisku partiju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas