Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Cer izdzīvot, būdami vienīgie liberāļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Libertārietis
L
Moderna rietrumu valsts? - uz liberalisma un demokratijas bāzes? - tā ir kroplība tas ir socialisma saindēts projekts , Vienlīdzības ķecerība ... Bismarka prūšu socialisms + Franču revolcijas giljotīna vienadošanai ( korumpētu padibeņu demokratija + liberastu vara) vergu VIENLĪDZĪBA un nabagu BRĀLĪBA vai arī BRĪVĪBA no galvas PS. dibiniet libertāriešu partiju - savaksiet to pašu nepilno 1% - ber jēgas būs vairāk sludiniet BRĪVĪBU no VIENLĪDZĪBAS un BRĀLĪBAS
treknie putni
t
Lidotāji atradušies pūce, repše.
cony
c
cer izdzīvot, būdami pēdējie dinozauri.
ER
E
Repše par sevi pateicis gandrīz 100% taisnību. Ja nu vienīgi sievai..
lubrakālis
l
J.Pūce vari nemaz nemēģināt, esmu pārliecināts, ka par demagoģiju neviens vairāk nebalsos. Tu esi liekams vienā plauktiņā gan ar Matīsu, gan ar Gerhardu. Nevajag te izmantot epitetus par valsts nākotnes veidošanu. Tāpat visiem ir skaidrs, ka atsēdinot malā vienus zagļus (šķēle, šlesers, repše u.c.) vietā nāk citi (matiss, gerhards un visa vienotība, SC rīgas domē, ZZS ar brigmani priekšgalā). Visi jūs esiet populisti!
jons
j
Jauni spēki ar vecajiem blēžiem raujas pie barotavas.Nekā jauna!!!
Jukums
J
Ko tie āksti tur muļķojas! Jau vairākas reizes esmu norādījis, ka, lai apsvērtu iespēju balsot par kādu no partijām, ir jāizpilldās,mimums, divem nosacījumiem: 1. Jaatbalsta pietiekami nacionālas vērtības. 2. Singri jaiestājas par sociālo tasnīgumu, progrsīvo IIN sistēmu utt. Ja kāds no šiem nosacījumiem neizpildās, šīs partijas vēlēšanu zīme pa taisno lido tieši miskaste! Saidā lokā!
Rasmuss
R
Jaunups - modernas Rietumu valsts veidotājs! Ha-ha-ha... Nedomāju, ka šai partijai tik lielas problēmas ar galvu!
demiurgs
d
liberālisms - kaut kā zili skan
RRR
R
Šie tipi ir tādi paši liberāļi kā Ušakova Saskaņa - sociāldemokrāti. Šitie ar izdomājuši, ka viņiem derētu randžeroveri. Viss stāsts. Pūce un Jaunups izdomāja, ka viņiem ir vairāk pautu kā Āboltiņai. Tiesa, to viņiem bišķi vairāk ir. To gan nevar teikt par smadzenēm un krampi.
Lulū
L
Nu tad sagatavojieties padzīvot pa pederastu pakaļām, bet tad gan varēsiet vēlēt paši par sevi,varbūt, vēl kāds varavīksnes bērns un, protams, pērkamie kretīni.
Liberālis
L
Ar Jaunupa anti-semītisko stanci - nu noteikti īsti liberāļi! Krāpnieki gan!
TYT
T
Te nav nekādas runas par kaut kādu liberālismu. Te ir izmisīga grābstīšanās pēc kāds politiskās nišas, kurā ielīst ar vai bez ziepēm. Es gan nesaprotu tos cilvēkus, kuri jau pašā sākumā vispār līda tuvumā šim jocīgajam veidojumam. (un vēl izgāza baisu naudu) Šim veidojumam kā nelaba smaka velkas līdzi visas tās Jaunupa “kasierīgās” ņemšanās ap valsts uzņēmumiem, Pūces “otkatīgie” fondi, Fromanes smsmkredītsmu šakalīskās lobisms. Par kādu gan elektorātu te var runāt? Nav jau tie vēlētāji tik dumji. Domāju, ka patiesiem liberāļiem šķērmi metas redzot kas mēģina pārstāvēt viņus …
Skumji..
S
Atkal caurkritušie ir klāt!
KIms Cainirs
K
Vajpratigais sizofrenikis Repse ir gana nirgajies par Latviajs pilsoniem, sis kankars, paslabuma mekletajs Puce vel cer ielist kada labi apmaksata amata.... Pietiek, Latviajs pilsoni nav pilnigi idioti, lai veletu par sos paslabuma mekletaju, nelgu partiju. Puce, beidzot sac stradat kadu nopietnu darbu ar kuru sev vari maizes riecienam un sviestam nopelnit un neceri parazitet uz tautas rekina, nekas nesanaks....
bite
b
Pirms nosauc otru par vājprātīgu, der pašam pakonsultēties ar ārstu! Es ne par Repši, ne Pūci, bet par kultūras līmeni, ja vien cilvēks ir vesels un spēj kontrolēt sevi. Slimam šo to var piedot.
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas