Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Čigāne: Mūrniece rada ļoti sliktu precedentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaskaiša
k
Večiem dikti žēl, ka sieviete tādu darbiņu dara,tāpēc arī cepas.Kad paši uz medībām laiž un pa maukām ar dienesta autiņiem laiž,tad nekas,bet kad māte par bērniem rūpējas tādu atbildīgu darbu darot,tad ārprāc.Viņa to ir nopelnījusi,lai brauc.
ss
s
Mūrnieces kundze ir izgliitota, profesionāla, talantīga...Skatieties paši sevi, beidziet bērnus aiztikt..
fātrers
f
Bērnus laikus jāapmāca ņemt no valsts visu, ko var paņemt, citādi izaugs lieli un nezinās, ko lidostas vai kuģniecības padomē darīt.
Čiko
Č
Nēsājas,kā ar jēlām olām.Beigās izaug vanckari,kuri bez mammas-ministres nevarēs neko.Tos 50 metrus,Mūrnieces bērni var aiziet kājām.Un no ministres puses ļoti neglīti aizbildināties ar bērniem.Arī pērējiem ir savi bērni,tikai ne visiem mammas ir mūrnieces.
e
e
Protams, jāatkāpjas. Lielā mērā "Lindas Mūrnieces neizpratnes par to kā uz šo lietu varētu skatīties nodokļumaksātāji" dēļ. Viņas padomju varas piesātināto domāšanu pat ar mietu neizsitīsi, ja nu vienīgi viņa kādus 20 gadus nodzīvotu un nostrādātu kādā demokrātiskā valstī.
Nekā personīga
N
Tev nav taisnība, jo: mums nav jāmaksā par lindas bērniem (te domāju nodokļumaksātājus, kas samaksājuši par valsts auto, šoferi un benzīnu) Tāpēc Linadai ir varianti: a/ algot aukli b/ uzticēt bērnu uzraudzību bērnu tēvam,? c/ vest bērnus ar sab transp. vai personisko mašīnu, kā to dara tie pilsoņi, kas starpcitu maksā šos nodokļus par kuriem pirkta Lindas mašīna. d/ neuzņemties darbus, ar kuriem pati netiek galā. Pēc šī skandāla un acīmredzamas Lindas Mūrnieces neizpratnes par to kā uz šo lietu varētu skatīties nodokļumaksātāji, es ieteiktu pēdējo variantu. Tas, ka Linda esot sieviete, manās acīs nemaina pilnīgi neko. Drīzāk pretēji - vīņa nav padomājusi par citām sievietēm, jo pati taču sēž minkabineta sēdēs un likumus pieņem...
mamma
m
Iespējams, ka Čigānei ir taisnība, bet es tomēr Lindu gribu aizstāvēt kā sievieti! Tieši sievietes vairāk domā un uztraucas par saviem bērniem, bet šis darbs viņai ļoti daudz atņem! Apziņa, ka ar bērniem viss kārtībā, dod spēku labāk pildīt savus ikdienas pienākumus, kas iespējams nepatīk kādam skauģim, kurš savu vājumu apliecina riebeklībās, un ne ar "aci pret aci", bet - aiz stūra! Nožēlojami!
Dollija
D
Ja ir bailes par "liela" cilvēka bērnu drošību, var noalgot kādu, kas aizved un sagaida bērnus. Daudzi ar krietni mazākām algām tā dara, jo laiki ir nedroši, cilvēki ļauni. Jo - kur tad sākas robeža, līdz kurai var vest ar valsts mašīnu? 50m? varbūt 100m? Varbūt 5 km?
Kursa darbam info luudzu
K
Vai kads var pateikt cik Latvija ir valsts auto (, departamentiem, padomem, arii SIA ar valsts dalam)? Kadi ir kriteeriji pec kuriem tiek iepirkti auto?
kāpēc tik ļauni?
k
Pārspīlēts stāsts. Cik saprotu jautājumu tagad atrisina nodoklis. Pareizi jau būt ka mūsu bērnus vadātu uz skolu skolas auto.Viennozīmīgi, drošāk BĒRNUS ir aizvest uz skolu. Beļģijā ir arī tāds pašvaldības apmaksāts pakalpojums- soc.aprūpes darbinieki nogādā ar mašīnu bērnus skolā. Domāsim par mūsu nākotni- bērniem.
Holms
H
Mūrniece jau neko labu nava arī radījusi, jo neko labu radīt nemāk! Tiklīdz kas apdraud viņas sēdekli vai varu, tā uzreiz "spalvas pa gaisu". Demagogs un ietiepīga kā auns, kura tālāk par savu degunu neredz.
Nečigāne
N
Turpmāk Mūrnieces bērnus uz skolu vedīs Čigāne. Tas ir likumīgi un valsts interesēs.
pamela
p
Atkārtoju N-to reizi, MŪRNIECE ir TP un pat citu partiju KURMIS JL !Un viņa tāda JL nav viena! Par to mašīnu izmantošanu,kompensācijām par telefonu,pildspalvām,komisiju sēdēm plenārsēžu STARPLAIKOS,dzīvokļu īri par supercenām,PREZENTĀCIJU ???!!!.To VISU ir jānoņem un jānosaka viena alga,ne dubultpiemaksas.Visi tie 100 deputāti PARAZITĒ uz tautas miesas.Ja tas tā nebūtu,mēs nebūtu tur kur esam.Uzprasiet kaut 1/3 no Saeimas par KO viņi balsojuši iepriekšejā plenārsēdē,kas ir pieņemts 9,Saeimas laikā par likumiem.CIK reižu ir tikušies un ko izdarījuši vēlētāju labā?Viss atkal sāksies vasarā pirms vēlēšanām. Piekrītu intervijā Belokloņa paustajam par deputātu skaitu un visu pārejo.Tie liekēži nobarojušies kā exportējami bekoni,BET labuma valstij -- KAŠĶI 20 gadu garumā p[ar AMATIEM .
ieredne
i
Bet Veismane gan ir azbesta vecene! Stāv un krīt valsts pārvaldes labumiem. Turklāt - pārdzīvojot nez cik valdības!
je
j
Vai tad tā Čigāne dzīvo uz citas planētas jeb ir tikai tikpat divkosīga meitenīte kā pasaules birokrāti? Vai tad kaut vienā valsts uzņēmumā kaut vienu dienu no komunistu laikiem netiek izmantotas nesavas automašīnas un braukts par nesavu benzīnu? Ja atcels visas ierēdņu privilēģijas, kas tad tos papīrus drukās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas