Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Čigāne: Štokenberga iecelšana PV valdē netika koordinēta ar Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PV
P
Esot datubāze, kurā tiekot meklēti piemērotākie kandidāti, ======= Interesanti, interesanti... Kas tā tāda par bāzi? Reģistrēta Valsts datu inspekcijā, vai kaut kāds kārtēji "kreisais" variants?
nesaskaņoja ar čigāni
n
tāpēc ka esam VIENOTĪBA!!!
vilis
v
Pareizāk būtu teikusi:ar mani tas netika saskaņots!
Lakatine
L
Lakatine, lakatine, lakatine:)
zanE
z
...o-ho-ho!....zatlerieši kratās vaļā no sava kandidāta Roņa un pārspēlē to Vienotībai?....kad neizdevās Sprūdžu iebīdīt SM amatā, izvilka Roni un solidāri atbildību uzņēmās ZRP un Vienotība....nu vairs Ronis neģeld, jo nevienu no zatleriešu rindām nevarēja piemeklēt?....
to>zanEi
t
Pirms komentee, paarliecinies, ka nedezinformee! Ronis ir Vienotiibas, NEVIS RP kandidaats!!! Nebriinos, ka tavi "gudrie" atbalstiitaaji arii to nezina!
  • 1
  • 0
Piekrītu ZanEi
P
To, ka sakari štokijam ir, to var redzēt.
  • 1
  • 0
zanE
z
...Štokijs no tās trijotnes ir vissakarīgākais....
  • 3
  • 2
A kas
A
SHtokijam CV salikts?
  • 0
  • 1
čigāne
č
Čigāne mīl lakatiņus, veda tos Latvijā, taisīja biznesu, noķēra, un tagad šī jau pie vilcieniem?
eksis
e
Čigāne sevi pielīdzinājusi Vienotībai.... Citādi, pat Dombrovskis un Vilks ir sapratuši, ka vilcienu pasākuma būtība ir, kurš no EK izkāsīs vairākus simtu mio. Latvijai izdevīgus vilcienus netaisīs neviens. Lūk, šādās situācijās arī uzrodas Štokijs u.c. vielgas peļņas zinātāji
Francis
F
Tikai nevajag pūst pīlītes,kurš jums čigānes kundze tic?Vai traks,ja bez Vienotības piekrišanas saliktu visādus svešos šādos amatos?Kas tad notiktu,domāju,ka sāktos karš.
Zigrida
Z
Zagli zaglus atbalsta un iecel amatos ka jau tas sakas kad tika atjaunota Latvijas valsts neatkariba... Jacer ka sie tiks patriekti no sis valdes un amatos tiks iecelti jauni, izglitoti, godigi nesasmucejusies cilveki kads ir Stokenbergs, Dreimane....
aktivists
a
Kurs Latvija vairs tic siem meligajiem, bledigajiem, zagligajiem politkiem. Pielauju tadu iespeju, ka A.Pabriks, kurs stradajot Arlietu ministrija Arlietu ministris ka ministris pec partiju vadonu pavelem darba, Diplomatiskaja dienesta iekartoja daudzus partijam nederigus cilvekus. Visai plasu popularitati bija ieguvis A.pabrika dabr stils, piemers bija kad AM kadru dalas vaditaja darba nepienema Skeles kalpu Airvaru Grozu, tacu Pabriks, apejot AM kadru dalu un Putninas kundzi so Skeles sulaini iecela par vestnieku kada eirpopas valsti..... Ir iespejams ka ari soreiz A.Pabriks ir izradijis kadas aktivitates, lai savu partijas biedru, abi tacu kalpoja uzticigi Skelm un pie sa izgaja partijas skolu, , Aizsardzibas ministris, kuram ir labas attiecibas ar A.Roni, jo kopa tacu stradaja Arlietu ministrija, piemeram, paludza A.Stokenbergu iekartot darba... Jacer, ka Vienotiba nevis attaisnosies par so divu cilveku netaisnigo, amoralo iekartosanu darba, bet no sis padomes izmetis Stokenbergu un Freimani, kuri ir, izskatas un ta var saprast, caur pazisanos un pa baltu iekartoti saja padome. Pietiek cukaties par latvieu tautu un nirgaties par Latvijas valsti ka tas notiek visus pedejos 22. gadus Latvija.
Garām šoreiz...
G
....Pabriks vispār nav LV jau kādu nedēļu.
  • 1
  • 0
indulis
i
Cigāne -- lakatine zagle..lakatine kontrabandiste saka, ka Štokija iecelšana nav saskaņota ar kontrabandistiem
Tekla Krekla
T
Varēji paklusēt. Runa ir par vilcieniem.
  • 4
  • 1
Datubāze
D
Kas tā par mistisku datubāzi, no kuras izvēlējās tieši Štokenbergu Eiropas sarunu vešanai. Noteikti tur bija jaunāki un talantīgāki cilvēki, kuri zin vairākas valodas.
Tekla Krekla
T
Man grūti saprast. Pastāstiet kāds vecajai Teklai, kāda īsti ir normālā PV (vai kā cita) valdes taisīšanas procedūra, un par ko tieši ir debate. Iecēlēji tak ir cilvēki, un cilvēkiem ir nosaukumi. Kuri cilvēki tad tie šajā reizē ir?
interesanti
i
Un kāds sakars tur ar Vienotību? Bija jāsaskaņo? Dāma izpļāpājās?
neskaidrs raksts
n
Ja Vienotība un ZRP Štokenbergu neiecēla valdē, tad kurš viņu iecēla? Saskaņas Centrs?
Murgs
M
RP pati uzdod sho jautaajumu, nevajag celt neslavu, kur taas nav!
  • 1
  • 0
!!
!
BEZPARTEJISKS ministrs, kas nevienam un ne par ko neatbild.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas