Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Circene kritizē Pujatu par baznīcas iejaukšanos izglītības programmās par seksuālo veselību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sempene
s
Baznīca ir viena liela muļķošana! Mazāk klausiet to ākstu un vairāk māciet, jo ne visi cilvēki ir tik stulbi, lai pēkšņi pēc filmas sāktu nodarboties ar seksu. Man pamatskolā, veselības mācības stundās arī rādija šīs filmas un vismaz es esmu izaudzis par normālu cilvēku, nevis kā te daži atpalikušie, ka vēl tic baznīcas muļķībām!
astra
a
Ko tie katoli var macit bernus???Pasu gods jau sen ir zem jautajuma zimes.Vakar tika tiesa iesudzeti vairak pa 40 katolu priesteriem(vai ka tur vinus sauc) Dublina par nezelibu,nirgasanos,seksualu izmantosanu tt katolu skolas! Lai vini kartibu saved savas katolu baznicas,nevis lien berniem virsu! Piekritu Lapsas komentam 26.11.pl 11:34
Pax Tibi
P
Protams, neviens nevar garantēt , kāda veidosies bērna nākotne, ja sabiedrības , vienaudžu un pat Izgl. ministrijas vadlīnija būs- sekss par katru cenu !- ja par NORMU kļūst kopošanās kā trušiem. TĀDĀ gadījumā pusaudzim nostāties VIENAM un nepiemēroties visiem citiem- nozīmētu automātiski kļūt par autseideru. Tā notiek jau tagad. Un kā būs tālāk ? Vai kāds vispār vēl PATSTĀVĪGI ir spējīgs domāt un izdarīt kādus loģiskus secinājumus? Visur rupjie bļāvēji pārkliedz jebkuru saprāta balsi, tiem pievienojas citi tukšgalvji- un tad domā , ka ar savas kliegšanas skaļumu pierādījuši SAVU patiesību. Taču reizēm viena klusa balss Dieva spēkā dara brīnumus. Tāpēc- vispirms KLUSI pie sevis pārdomāsim, KO gribam teikt, kādas tam var būt sekas, un tikai tad klikšķināsim taustiņus, lai nerakstītu pilnīgas aplamības- tā, ka pašam pēc tam kauns.
ome
o
Pujāts nav vienīgais, kurš runā par šīm vērtībām. Nevajag pārspīlēt viņa svētumu. Aiz baznīcas mūriem arī notiek interesantas lietiņas. Cilvēki var būt ticīgi, bet nevajag būt akliem. Tu bērniņ nezini, kāda var būt būs Tava meita, kad tāda būs.
klusais
k
Cik te visi pareizi!!!! Taisni vai raudiens nāk!
RARZI studente
R
...NAV neviena, kas runā par morālām vērtībām, tad jārunā god. Pujātam. Viņš vienīgais vēl palicis. Vabūt vēl varētu runāt šo meitu vecāki, kurām meitas taisa vienu abortu pēc otra. Vai viņi arī uzskata, ka vainīgs prezervatīvu trūkums vajadzīgajā brīdī, vai svarīgāka tomēr būtu bijusi dzimumaudzināšana? Dievas lietas jāprot atšķirt - vai nu sekss no 13-14 gadu vecuma kā pārprasta goda lieta par katru cenu - rezultātā "prostitūcija" - t.i. savas seksuālās vērtības izpārdošana vai īstas mīlestības gaidīšana un atdošanās vienīgajam/ai un īstajam/ai - varbūt 17, 18 - 20, 21gada vecumā, nebūtu svarīgi kad, bet kādā veidā, kāda mērķa vadītam, bet mērķis ir mīlestība, lai mīlestībā radīti dzimtu bērni. Skolās varētu rādīt filmas par abortem tuvplānā, tad tiešām redzētu pāragro attiecību sekas.Tik tiešām Parrdes zieds nav valsts programma, bet, kur ir valsts programmas? Varbūt Zatlera kungs varētu padomāt par jauniešu seksuālo izglītību un valsts programmu šajā jomā.
Džovanni Bokačo
D
Mācītāji un jūrnieki maļ ar uzkrātu ūdeni.
dabasdraugs
d
Un vispār - ko visi tā ieciklējušies uz to katoļu pedofiliju... :) Reiz lasīju, ka procentuāli daudz vairāk katoļu un arī citu konfesiju mācītāji visā pasaulē izmanto un paved sievietes, bet tas fakts jau nevienam neliekas interesants; tur tiek uzskatīts, ka viss OK...
fille
f
Nez kas ta par "Baznicu ka instituciju" kurai tik agresiivi sekotaaji?
Pax Tibi
P
Cik RUPJI viedokļi ! Žēl. Izskatās, ka cilvēks aizmirsis, KĀ ar otru sarunāties. Vai veselīgs DIALOGS nebūtu tas, kas palīdzētu saprast- KO vislabāk un KĀ vislabāk mācīt Latvijas jauniešiem par attiecībām. No pieredzes zinu, ka NE VISS DER, kas nāk no rietumiem. Mēs redzam, KUR šobrīd atrodas rietumu jauniešu morāle...mēs gribam kā kusli mērkaķīši sekot citu kļūdām? Protams, nav nekas vienkāršāk, kā pārkopēt un iztulkot kādus materiālus, turklāt par to vēl saņemot naudu. Bet kas domās par SEKĀM , ko izraisīs bērnu vienkārša PAGRŪŠANA uz priekšlaicīgām dzimumattiecībām? Protams, ir nepieciešams bērnus apmācīt higiēnas jautājumos, bet VIENLAICĪGI un noteikti paust arī MORĀLO ASPEKTU, - pienākumu pret otru jaunieti. Un nevar būt tā, ka pusaudzis sāk domāt, ka dzimumattiecības ir tikai vienkārša spēlīte. JŪTU NOTRULINĀŠANA, svētuma jūtu izdzēšana jaunajā paaudzē- tas ir MORĀLS KAITĒJUMS- un par to jānes atbildība tiem, kuriem ir atbildība par audzināšanas programmām. Ja kardināls Pujats nebūtu iekustinājis šo jautājumu- tad kurš vēl ? Kuram tad vēl interesē tas, kas notiek ar mūsu bērniem?
klusais
k
Paturpinot domu - es domāju , ka tā pati Circene te padsmitniecēm ieliktu kloķi tā ,ka nograb. Man ir bijusi zināma pieredze ar kādu pazīstamu ginekoloģi - tās to lietu pieprot.
ululiņš
u
Par pirmo reizi tev piekrītu. Cik daudzi nelaimīgie kāzu naktī saprot, ka vīlušies! Tā gadās, ja nevīžo noņemt provi. Pērkot Matīsa tirgū skābētus kāpostus, ta jebkurš nogaršo! Bet Pujāts karo par šķīstību tik briesmīgi, ka sāk likties, vai tikai pats jaunībā nav saķēris to pašu klasisko triperi...
anonīmais šakālis
a
Providus, papardes zieds un tamlīdzīgas organizācijas arī ir šķirtas no valsts, bet neatturas paust savu viedokli. Nesaprotu, kāpēc tad baznīca nevarētu paust savu viedokli? Komjaunietei Circenei pagrūti saprast, kas tā tāda demokrātija!
who cares
w
"aiz Kardināla Pujata muguras stāv ļoti daudz cilvēki" === Precīzāk - aitas, vai, kā pieņemts teikt, "avis"..., bet, lai nu būtu. Dažos jautājumos "cilvēkiem" gan labāk būtu balstīties nevis uz "uzskatiem", bet gan uz jēdzīgiem pētījumiem par vienu vai otru lietu reālo ietekmi uz situāciju.
Lapsa
L
Tas labi, ka nerakstīsi, jo šermuļi iet pa kauliem, ja cilvēks aizstāv pedofilus tādā apjomā, kādā tie ir svētajā katoļu baznīcā. Un ja jau dievs ir tavā pusē un tevi sargā, tad kur viņš ir tad, kad katoļu priesteris izmanto bērnu? Varbūt tas jums kāds rituāls? Nav tik daudz runa par to, kādam dievam kāds tic, bet par to, kā izpaužas viņa reliģija gluži parastajā ikdienas dzīvē. Turklāt neviens cits ticīgais nav tik agresīvs kā visādi konservatīvie, nav svarīgi kādā konfesijā vai reliģijā. Ja cilvēka reliģija piesedz viņa seksuālās perversijas, tad kaut kas nav kārtībā ar to visu. Celibāts jau kā ideja ir idiotisms. Kādam nestāvēja un viņš to pasludināja par normu visiem citiem. Tagad tai sistēmā ir salīduši visādi mēsli, kam jāslēpjas no sabiedrības, bet kuriem patiesībā vajadzēja būt uz mūžu iespundētiem cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas