Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Cita diena" pārtaps žurnālā "Ir"

Nākamnedēļ, 7.aprīlī, interneta portāla "Citadiena.lv" veidotāji iepazīstinās ar jaunu žurnālu "Ir" un interneta vietni "ir.lv", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Cita diena" pārstāve Nellija Ločmele.

Nekomentējot detaļas par jauno žurnālu un interneta vietni, Ločmele norāda, ka darbs pie medija satura joprojām rit un līdz 7.aprīlim esot jāpaspēj pilnveidot medija koncepciju.

"Pie koncepcijas strādā maz cilvēku, tāpēc darba līdz trešdienai ir daudz un sīkākus komentārus varēšu sniegt 7.aprīlī," sacīja Ločmele.

Žurnāla uzdevums būs informēt par notikumiem Latvijā un pasaulē, un tas iznāks reizi nedēļā 15 000 eksemplāru tirāžā, liecina informācija Masu informācijas līdzekļu reģistrā. Kā žurnāla "Ir" īpašnieks norādīta AS "Cits medijs", kas reģistrēts 22.februārī.

Kā ziņots, AS "Cits medijs" valdes priekšsēdētaja ir Kristīna Bērziņa, padomes priekšsēdētājs - Klāvs Filips Kļaviņš, padomes locekļi - Jānis Egons Piķelis un Leons Raimonds Slaidiņš.

Bērziņa ir kompānijas "Riga Capital" īpašniece un valdes priekšsēdētāja. Kļaviņš, Piķelis un Slaidiņš ir trimdā dzimuši advokāti, kuri patlaban darbojas advokātu birojā "Kļaviņš & Slaidiņš LAWIN".

Uzņēmumu reģistrā nav datu par AS "Cits medijs" akcionāriem. Akcionāru saraksta iesniegšana Uzņēmumu reģistrā nav obligāta, tādēļ precīzs saraksts par akciju sabiedrības akcionāriem pieejams tikai pašā akciju sabiedrībā, bet par publiskajām akciju sabiedrībām - Latvijas Centrālajā depozitārijā.

Kā iepriekš sacīja "Citadiena.lv" žurnāliste Anita Brauna, žurnāls iznāks nedēļas nogalēs, tā saturs būs tematiski plašs. "Žurnālā būs gan nopietnā daļa, gan arī izklaidējoša lasāmviela. Jomas, kuras uzskatām par savu prioritāti un par kurām rakstīsim, ir politika, ekonomika, sabiedrība un kultūra. Tā būs domāt rosinoša un izklaidējoša lasāmviela nedēļas nogalei," sacīja Brauna.

Brauna atklāja, ka izdevuma redaktori būs Māris Diņģelis un Dace Smildziņa, bet starp žurnāla rakstu autoriem būs Aivars Ozoliņš, Pauls Raudseps, Sanita Jemberga, Inga Spriņģe, Anda Burve. Savukārt Nellija Ločmele, kas patlaban ir "domubiedru grupas koordinatore un vadītāja", varētu būt izdevniecības jeb mediju uzņēmuma galvenā redaktore.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas