Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Cita diena" pārtaps žurnālā "Ir"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elle
E
Nožēlojams izdevums! Biju pat pārsteigta - tik daudz pazīstamu vārdu - un tik zema satura kvalitāte! Laikam taisnība, ka "Dienā" viss uz S.Ēlertes vien balstījies. Bez viņas - čušššššššš....
annce
a
nja, par to koncepciju bišķi smieklīgi :)
no malas
n
AS "Cits medijs" padomes priekšsēdētājs - Klāvs Filips Kļaviņš, padomes locekļi - Jānis Egons Piķelis un Leons Raimonds Slaidiņš. ----------------------------------------------- ----------------------- Ārzemju latvieši Latvijā kārtējo makulatūru, kas noguļ preses apvienības kioskos gatavi fin.atbalstīt, bet ĀRVALSTU tautiešiem plašajā pasaulē domāto sen iznākušo nedēļas avīzi "Brīvā Latvija" gan nē /// Padīvaini kaut kā!
Malači!!!
M
cik forši! Gaidu! Veiksmi N.Ločmelei un visai komandai!
dalia
d
nezin kads gan viniem tas zurnaalis iznaaks, ja pat maajaslapa nav jeedziiga.
cony
c
Jā,arī man nepatīk tas,ka ar cūkmena palīdzību cilvēki visādi savās neizdarībās vaino tīru,nevainīgu un noderīgu dzīvnieciņu /cūku.Cilvēki pat nevīžo ar cieņu un kultūru aprakt vai kremēt cūku līķus,bet vēl nelietīgi Diena izplata līķu fotogrāfijas apnirgšanai.
targash
t
:)))))))))+100
daarta
d
Lai veicas!!!:) .. jo es vismaz patiesi izjūtu to, ka Dienā vairs nav Rodins, Ozoliņš, Raudseps un Pakalniete.... Tas ir arī šī brīža dienas.lv lielākais mīnus, jo tie žurnālistiņi, kas kaut ko mēģina komentēt par politiku ir , ... :) maigi izsakoties, diezgan netverami... Un P.S. Dzimtenē dzimušajam bērnam - arī es esmu dzimusi, augusi un skolojusies Latvijā. Un mani priecē, ka labās lietās tiek ieguldīta nauda. Protams, lieliskāk būtu, ja to darītu Dzimtenē dzimušie bērni..... Bet viņi, vai,nu, ir izputināti vai arī lielākie kretīni kā Nasing Spešal, Buldozers, Kampējs, Cūkmens utt.....
Dzimtenē dzimušais bērns
D
Pie mūsu švakajiem demogrāfiskajiem rādītājiem, vismaz ir "trimdā dzimuši advokāti".Bezgala jauks formulējums.
^
^
Vārdam koncepcija ir arī tāda nozīme: Olšūnas apaugļošana.
Šampēteris
Š
Krīzes situācijā tā nedrīkst šķiesties ar krāsu, turklāt vajadzības gadījumā no "ir" dizainers var izveidot cilvēciņu.
Pikselis
P
Man ir ar konceptu saistīts konceptuāls priekšlikums: Žurnāla nosaukumā uz I uzlikt garumzīmi. Būtu plašāks tirgus un varētu palielināt tirāžu.
zvirbulēns
z
Ja izdevumu izdos latviešu uzņēmēji, tas priecē, latvieši ir pelnījuši latviešu mediju. Ja latviešu medijs pūtīs sorosiešu dziesmu,nu tad, lai ātrāk bankrotē, un miers mājās ! :)
Hik
H
Vai tu esi ... ? Tie slikti dvakojošie tev dos spirgtumu? Pēc pusgada beigs pastāvēt Komiski, kā raksta armands, ka ambiciozi nosaaukuši sevi par mediju grupu. Skolas klašu sienasavīzes arī ir mediju grupa, vai nē?
armans
a
nellija atkal parvaldis mediju grupu? nevareja tik ilgi 1 zhurnali uztaisit bet bus jau grupa? tas smiekligi izklausas. un tas nosaukums pakriminals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas