Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

CSDD divos mēnešos jaunajiem autovadītājiem izsniedz par 24% mazāk vadītāju apliecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurzeme
k
Mans piemērs-autobraukšanas stāžs 30 gadu.Tiesības nodzēru gadu atpakaļ.Lieku atkal eksāmenus.Teorija kārtībā tur nevar piečakāties.Sākas braukāšanas eksāmens,šeit esmu bezspēcīgs ar savām iemaņām -lieku jau 4 reizi un CSDD krāj naudiņu.Eksaminators tev vienmēr atradīs kļūdas.Besis.
Murgi
M
CSDD ir uztaisījusi labu biznesa industriju, kur valsts uzdoto funkciju ietvaros uzceļot nesammērīgas pakalpojumu cenas, daudzām personām ir nodrošināti ļoti labi ienākumi. Tai skaitā arī no tumšās puses
Murgi
M
CSDD ir uztaisījusi labu biznesa industriju, kur valsts uzdoto funkciju ietvaros uzceļot nesammērīgas pakalpojumu cenas, daudzām personām ir nodrošināti ļoti labi ienākumi. Tai skaitā arī no otras puses
trusis nejaukais
t
vecīt, stulbi kā reizi ir tēlot pārgudro un saskatīt tikai melnu vai baltu. dzīvē gadās visādi. novēlu tev sastapties ar tādu pašu izpratni no policijas puses, kad tevi noķers, piemēram, par izdegušu lampiņu 5 sekundes pēc tam kad tā izdega. tomēr arī apdraudējums, galvenokārt, apkārtējo drošībai, nav taču svarīgi, vai samērojams ar alkohola lietošanu pie stūres - apdraudējums paliek apdraudējums! (atceries - viss ir melnbalts) lai veicas..
no malas
n
kas ir SCDD? :) ja domāji CSDD tad nu derētu tomēr iemācīties rakstīt ja gribi kādu kritizēt. Otra lieta, ja jau viņam atņēma tiesības uz visu mūžu, tad nu tā nebija pirmā reize, ka pieķerts dzērumā. Uz jautājumu, vai sods bija samērīgs. Atbilde, jā!!! Un manis pēc kaut vēl 10 reizes lielāku. No viena ugusnkura līdz otram var aiziet arī ar kājām, nevis apdraudod savu un galvenokārt apkārtējo drošību, un to kā soferim kā saki ar mūža stāžu, jau vajadzēja zināt. Un vēl viena lieta, nejauc CSDD ar CP! Kāds sakars CSDD ar Ceļu policiju? Ir reizes vecīt, kad saprotot savu un paziņu stulbumu, labāk ir paklusēt un šī man šķiet arī ir tā reize. Vienkārši nav ko blamēt sevi un savu čomu.
ligotajs
l
Ta ir SCDD ir mafija, kura izkrapj lielu naudu no Latvijas iedzivotajiem. Autovaditaja aplieciba ir ikdienas dokuments, nepieciesamiba, lielakajai dala Latvijas iedzivotaju, tapec si nekauniga organizacija apzog Latvijas iedzivotajus,izmantojot savu monopolstavokli. Gribu izstastit vienu notikumu iz dzives. Bija ligo naksts, kads virietis (varda Janka) ar automasinu parvietojas no ligo ugunskura, protams, vins bija iereibis, lidz dzivojamai maja, (1.km, ataluma (un vinam nacas skersot lauku celu, bet, peksni uzradas policija, jo nekauniga, alkatiga Freiberga bija izdomajusi apmeklet Latvijas nomali. Janka tika apturets un vins atzinas ka ir lietojis alu, Latvijas policisti vinam uzlika Ls,400 sodu un nonema autovaditaja tiesibas. janka bija autovaditajs visu muzu. Ka jums skiet, vai sis soda mers ir samerigs ar to notikumu un reala faktu? Es saprastu un butu logiski, ja jankamtiktu uzlikts sods par brauksanu reibuma stavokli, nu kaut vai Ls, 200, un tiktu nonemtas autovaditaja tiesibas uz 3, 6 menesiem, bet ne pa visam. Tas tikai pierada,ka Latvijas policija ir mafioza struktura un tada ir ari SCDD.
Juhans
J
Cilvju ta mazāk. Īrijā.
Sniper'sEye
S
Naudas atlikumi beidzas! CSDD šogad ir viens no tiem reketieru valstiskuma pakalpiņiem, caur kura labi sakārtoto sistēmu iecerēts savākt pārspīlēti paaugstināto auto nodokli. Pērn no manis, Lukstiņ, dabūji ap Ls 200, šogad bija iecerēts ap Ls 300, pērn Ls 200 arī dabūji, bet šogad, ļoti iespējams, dabūsi Ls 000, ļaunā priekā par RePšika alkatību ceru, ka tādu būs pietiekami daudz.
Latweets
L
Ja es pareizi sapratu virsrakstu: ja agrāk CSDD 100 autovadītājiem izsniedza 100 autovadītāja apliecības, tad tagad tā šadam pašam skaitam autovadītāju izsniedz 76 apliecības? Ko dara tie 24 kas apliecības nedabon?
Kareivis
K
Gribēju kārtot uz D.kategoriju ,bet apgrieza algu ,un kursi par dārgiem un tiesības un pārējās formalitātes ir par dārgu priekš patreizējās aldziņas.
fiksais
f
Tā laba ziņa. Tāpat jau ielas pilnas ar miegainajiem, kuriem labāk gulēt sabiedriskajā transportā..un nenobriedušiem kamikadzēm..
lauku vecis
l
Neapzinīga gan mums tauta, tā jau CSDD šefam nesanāca naudiņas uz Dakāras ralliju aizbraukt....
filozofs
f
mums visur pie ekonomiskiem kritumiem tiek vainota kontrabanda , šoreiz beidzot jaaatziist ka pie vainas nabadziiba , kura vainojama arii paareejaas neražaas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas