Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

CVK pieņem ZRP sarakstus tikai divos vēlēšanu apgabalos, pārējie jālabo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nezinu
n
Man jau šķiet,ka viņa lielākais purvā vilcējs ir neviens cits kā LIlis,kuru dikti klausa.Par ārstu vairs nav spējīgs,iemaņas zudušas un kas tad paliek-ampelēties ar partijām. Būtu labāk atkal gājis un operējis.
liela brēka, nekādas vilnas!
l
mani interesē visai nopietns jautājums, cik no zrp kandidātiem būs bijušie lpp, pll vai tp biedri vai atbalstītāji? par diviem vienotības pārbēdzējiem arī skaidrs - karjeristi, priņesi-podai, kupi-prodai arī par juristu - kukules un egner-lībiņas, "kompetencēm" šaubu nav, neko vairāk kā 4 gadus vecu likumprojektu sakasījumus politiskajā programmā piedāvāt nespēja, te redzam, ka nespēj pat elementāras lietas sagatavot kā sarakstus (pat mazpartijas, kurām nekādu līdzekļu un juristu - to izdara bez kļūdam) atklāti sakot, kauns skatīties kā zrp darbojas, nenopietna bērnudārza komanda, blablabla programma un, ja vēl sprūdža tviter stulbības palasa ... nu, pilns komplekts ar pajoliņiem, eh, zatlers, švaki :( bet tauta cerēja! a te kukuļveidīgs pakaļas "novietošanas siltā vietā" projekts izskatās, ka uz īstam reformām varam necerēt, tāpat sapnis par demokrātiju un tiesiskumu paliek tikai sapnis atkal jamokās 3 gadi, lai uz mēnesi iegūtu cerību un tūlīt atkal to zaudētu zrp savus kurzemes/zemgales/latgales sarakstus var arī neiesniegt, iespējams, ka viņi tos nemaz negrib iesniegt, jo kontrolēt šos cilvēkus tāpat nespēs starp citu, nebūtu nemaz slikti, ja zrp vēlēšanās neuzvar, lai sc veido valdību, pamatīgi un uz ilgu apsmērēsies, jo krīze būs!
minna
m
Tas labi ka nepieņēma ar pirmo reizi, mani sarakstā neiekļāva, tas ZRP par sodu...
kriminālais tango
k
Vai sarakstā iekļauts arī bijušais Kampara rokaspuisis Olšteins? Būtu noderīgi līdz vēlēšanām tikt skaidrībā par viņa līdzdalību Kampara kriminālajās darbībās Ekonomikas ministrijas rīkotajos valsts amatpersonu konkursos.
beta > bezvārdim, bezsejai
b
1/ Zatlers dibinot SAVU partiju, nezināja, ka būs ārkārtas temps? Zināja. Tad nesūdzies, ka kule velk pie zemes... :) 2/ Zatlers tomēr bija prezidents, lai arī nekāds cēlais šī titula nesējs. Varēja atlaist Saeimu un līdz mūža galam baudīt NEDILSTOŠU cieņu, jo par to, ko ievēlēs pēc lēmuma NR. 2 būtu atbildīgi mēs paši, ikviens. 3/ tam, ka Zatlers dibina partiju nav nekāda sakara ar to, ka viņš atlaida Saeimu. Paldies Zatleram par 10. Saeimas atlaišanu, bet liels FUI! par NEVARĪGAS partijas NEVARĪGU dibināšanu ... To vajadzētu spēt atšķirt!!!
L.Grantiņš LRTT
L
Pēc aptaujas redzam, ka tauta uzspļauj tādiem zatleriem,šleseriem,ēlertēm.... . Kangari jūt savu galu ! Ēlerte sakusi "palikt" pat nacionālāka pat Dzintaru ! Cik gan pretīgi ir tādi kr-opļi, kuri ir ar mieru pat savu māti pagrūst zem tramvaja, ka tikai varētu palikt pie siles... .Lai veicas VL! !!!
bimbam
b
Grantiņa kungs, kāpēc Jūs neejat politikā, ja jau v i s i ir tik slikti!?
  • 2
  • 0
Normunds Grostiņš
N
Aplūkosim pāris svaigus piemērus. Vai ZRP nevarēja prognozēt, ka Sarkanajam Krustam būs iebildumi pret tās simbolu? Sarkanā Krusta vadītājs ir kandidējis no LPP saraksta. Izskatās, ZRP zaļknābji to nezināja, citādi būtu kontaktējušies ar SK un mēģinājuši savlaicīgi novērst skandālu. Tagad nācās mainīt simbola krāsu un viss bazars presē izskatījās nenopietni. Tāpat kā dibināšanas kongresa darba sākuma nokavēšana par pāris (!!!) stundām. Kurš ZRP gudrītis ieplānoja, ka VIENS notārs var savākt 290 parakstus 120 minūtēs? Esmu pārliecināts, ka šis ZRP valdes gudrītis jau ir ZRP deputātu kandidāts un, piedurknes atlocījis, gatavojas Latvijas valsti aplaimot ar savu pienesumu likumdošanā. Šā pienesuma kvalitāte ir viegli prognozējama. Pēc tam Saeimas slogus atkal būs jāsargā ar ložmetējiem bruņotām armijas specvienībām. Un šajā vietā joki beidzas, turklāt maksā dārgi. Ņemot vērā ZRP nemākulīgos manevrus, ārkārtas vēlēšanas pārdalīs Saeimas spēku samēru sekojoši: samazinās „Vienotību” (kura uzvarēja „Saskaņas Centru”), gandrīz neietekmēs SC, ZZS pozīcijas. Nacionālajiem spēkiem ir izredzes palielināt savu ietekmi. Rezultātā mēs iegūstam Saeimu, kurā ap 15 vietu var būt VL, Vienotībai, ZRP, ZZS un ap 30 vietu SC. Pat, ja dažas vietas no SC pīrāga atraus Šlesera Reformu Partija un PCTVL, „Saskaņa”, ļoti iespējams, būs galvas tiesu priekšā visām latviskā elektorāta partijām. ZRP bija izredzes, neatkāpjoties no principiem, iegūt arī krievu vēlētāju balsis, būtiski samazināt SC vietu skaitu. Bet ZRP cīnīties ar SC nespēj. Vai puišeļi, kuri pirmoreiz startē, un kuri kopā ar eksprezidenta kancelejas dāmītēm pat nespēj labi noorganizēt dibināšanas kongresu, var pat teorētiski stāties pretī Kremļa apmācītiem un labi finansētiem polittehnologiem? Politiķiem ar vairāku gadu desmitu pieredzi? Nu jā, ZRP sastāvā pirmais starts vēlēšanās nebūs no „Vienotības” pārbēgušiem, tai skaitā no Kampara komandas („pieredze” ir - darbs ekonomikas ministrijas struktūrās un sēdēšana ienesīgā valdē). Vienīgi nav noskaidrots, ar ko ķamparieši vai jaunupieši Latvijas ekonomikai labāki par, piemēram, oranžajiem oligarhistiem. Manuprāt, abas kategorijas jātur no politikas vismaz lielgabala šāviena attālumā. Žēl, ka Zatlers domā un dara citādi. Atbildi uz jautājumu par ZRP spēju cīnīties ar SC formāli uzzināsim 17. septembrī, bet reāli tā ir redzama jau tagad. Tā vietā lai izmantotu SC pozīciju vājās vietas (to ir daudz), Zatlers burtiski uzdāvina „Saskaņas Centram” uzvaru. Iespējams, kopā ar ministru portfeļiem.
Interesanti gan,
I
kā rīkotos Ricības partija, ja tai tiešām butu iespēja rīkoties? :)) Noteikti viss būtu perfekti...
  • 2
  • 3
beta
b
Skumjākais ir tas, ka līdz šim Zatlera + kontā ir tikai Saeimas atlaišana. Tur nevajadzēja ne resursus, ne darbu, ne akurātumu. Pietika ar aizvainotu patmīlību. Viss pārējais pagaidām ir vieni vienīgi mīnusi. Tiesa nesalīdzināmi ar lielo PLUSU, bet mīnusiņu ir ļoti daudz, un nu jau LIELAIS PLUSS ir krietni padilis... Štrunts ar plusiem un mīnusiem, bet CERĪBU zatlerblice atkal būs nolikusi muļķītes lomā...
DD1
D
Kad Zatlers pazudīs no politiskās skatuves tad Satversmes aizsardzības birojam beidzot jāpasaka, ka Saeimas atlaišana bija pret Satversmes garu, tādēļ nelikumīga. Jātiesā būtu kā minimums Zatlera juridiskais padomnieks (kas grib ielīst Saeimā - Kukule).
  • 0
  • 0
DD1
D
Es gan Saeimas atlaishanu nosauktu par vislielāko mīnusu, kuru, jā iniciējusi aizvainota patmīlība vai kas vēl netīkamāks. Ja arī mēs, tauta, iepriekšējās vēlēšanās kaut ko nebijām pareizi izdarījuši tad uz Zatlera populisma viļņa daudzi var maldīties vēl gaužāk. 4 mil. par kļūdu labojumu, kas var izvērsties par kļūdu virkni.
  • 0
  • 0
Tā kā lielākā
T
komentētāju daļa profesionāli izsakās par sarakstu iesniegšanas procedūras niansēm, tad jādomā, ka pamatmasu šajos komentāros sastāda nule alaistās Saeimas partiju pārstāvji.. :))) Nu protams, cilvēkiem ar 20 gadigu parlamenta pieredzi tas ir tāpat kā apčurāt savus kurpju purngalus - ras, un darits! Cita starpā, nekur NAV teikts, ka saraksti ir nepareizi - minēts ka papīra vesija neatbilst elektroniskajai, bet tas, kurš jel reizi ir saskāries ar jelkādu datu bāzi un to izpildīšanas dīvainībām, šeit velti muti nedzesētu.. Bet Dienai ka tik padod kaut ko par Zatleru - ienaidnieks Nr 1 !! Nez, šis ar nāk no Stendzenieka konsultācijām..?
ha
h
slosera un jenotības provokācija, apollo pat ir ziņa ka rītdien pēdējā diena sarakstu iesniegšanai
leģionārs
l
Izlasot ziņu gribās teikt latviešu valodā - pat sarakstu iesniegt nejēdz. Izskatās ka paši "savām rociņām sevi čakarē". Lozungi par reformām un pašreklāma par korektiem un "kristālskaidriem" partijas biedriem ir daudz par daudz pārspīlēta... Amatierisms lien laukā par visām spraugām.
ha
h
Diletanti, lai neteiktu klauni. Prezidenta juridiskā padomniece Kukule un bars ZRP juristu nemāk uzrakstīt kandidātu sarakstu pat ar CVK datorprogrammas palīdzību. Dies sargi Latviju no tādas publikas valsts pārvaldes sistēmā...
DD1
D
Ceru, ka līdz vēlēšanām gandrīz visi to sapratīs. Lai Dievs atpestī, ja tie tiek pie varas. Pat Kalvītis man tagad liekas labāks par pašpasludināto Saulvedi ar visu diletantu un klaunu varzu.
  • 0
  • 0
ej uz skolu, 1. sept. nav tālu
e
Vajadzēja gan to Zatleru atstāt uz otru sroku , atkartotā apmācībā tas būtu apguvis to lietu vismaz uz "'3'',tagad-tikai štoks par 1. darbu.
Šejienes
Š
rējējiem, galvenais, ka tik pasmieties par Zatleru - ja kļūdas taisa jebkura no "stabilitātes un garantu" partijām, kuras jau nogarantējušas visu līdz kliņķim, tad gan zobgaļi, gan dzeltenā dienas lapa dziļdomīgi klusē... Kļūdās tas kurš dara, nekļūdīgi ir tikai sparīgie komentāru virtuozi! :))
>> Alfai, Betai un citiem gri
&
Alfa, beta, gamma, omega... neteiksim ka tie ir ļoti īpaši un kādu interneta personu raksturojoši vārdi.. :)) Bet ja ne par personisko: 1. Zatlers dibinot SAVU partiju zināja, ka būs ārkārtas temps un lieliski šajā tempā spēj arī strādāt. Un vai vinš sūdzas? Šķiet ka "šokā", par jebkuru viņa darbību ir tikai viņa nelabvēļi, neviens cits. Un tie ari neklūdās.:)) 2. Zatlers bija prezidents, un AUGA visā savas prezidentatūras laikā. Alfa, Beta, ..., Tev taču vajadzētu zināt, ka par prezidentu nedzimst. Un Tavuprāt, ja viņš šobrid veido savu partiju, vai tas noņem no mums visiem jebkuru atbildību? Un vai NEDILSTOŠĀ cieņa būtu saistīta ar mūsu pašu spēju izlemt, ko darit pēc rīkojuma(cita starpā) Nr.2? Lōģika bez loģikas.. :) 3. Tas , ka Zatlers dibina savu partiju ir tikai likumsakarigs un lōģisks nākošais solis pēc Saeimas atlaišanas. Vai esi bijusi visos procesos tieši klāt, jeb tikai atreferē tendētu un atlasītu inforāmciju, kuru tiražē pakļautībā esošie mediji? :))
  • 1
  • 1
beta > bezvārdim, bezsejai
b
1/ Zatlers dibinot SAVU partiju, nezināja, ka būs ārkārtas temps? Zināja. Tad nesūdzies, ka kule velk pie zemes... :) 2/ Zatlers tomēr bija prezidents, lai arī nekāds cēlais šī titula nesējs. Varēja atlaist Saeimu un līdz mūža galam baudīt NEDILSTOŠU cieņu, jo par to, ko ievēlēs pēc lēmuma NR. 2 būtu atbildīgi mēs paši, ikviens. 3/ tam, ka Zatlers dibina partiju nav nekāda sakara ar to, ka viņš atlaida Saeimu. Paldies Zatleram par 10. Saeimas atlaišanu, bet liels FUI! par NEVARĪGAS partijas NEVARĪGU dibināšanu ... To vajadzētu spēt atšķirt!!!
  • 4
  • 5
>> betai
&
Klūdies, nolaisties līdz tadam pašapziņas trūkumam, lai visur vainotu vienu , otru vai trešo cilvēku vai partiju, tas lai paliek šejienes "profiņu" ziņā. Atbildot uz to, kas notiks, kad būs jāstrādā pie nopietniem projektiem - nez kapēc lielumlielais vairums iedomajas, ka tas darbs notiek kā pie ugunsgrēka dzēšanas - jo ātrāk , jo labāk. Attiecība uz Zatlera partijas situāciju, ir skaidrs ka uz sitiena nekas nerodas, bet vai esi iedomajusies, ka ja Zatlers bútu darijis jebko citu, nevis dibinājis savu partiju, kā tad vinu lamātu? Tagad šlesers viņam parmet pilņigi jebko, kas izzists no pirksta, bet ja Zatlers butu palicis kopā ar Vienotību - tad lamātu tāpat - par to, ka redz, nav mugurkaula, jo pieslejies jau gatavai partija (ar visiem secinajumiem). Par pamatskolas kursu - šobrid nav svarigi, ko viņi IR izdarijuši (ka lai viņi kaut ko varētu bút izdarijuši, ja partija pabvisam nesen dibināta), bet svarigi ir tas, ka tieši Zatlers ir devis iespēju jebkuram, tai skaitā Tev, Beta, mainīt to, ko uzskati par nepareizu. Cita starpā, arī nobalsot PRET viņa partiju.
  • 2
  • 4
beta
b
Kļūdās tas kurš dara, -------- Ir jau pareizi. Tikai ko līdz šim darījusi un veikusi Zatlera partija? Zamākā līmeņa organizatorisko darbus, tos, kurus dara jebkura jauna partija. Un tos pašus ar nemitīgām kļūdām. Kaut kā citiem tādu klupšu krišu virzību neatceros (ja neskaita PLL ar zagtajiem klipiem un mūziku). Kas notiks , ja būs jāstrādā pie nopietniem likumprojektiem, kas skar visus valsts iedzīvotājus, ne zatlerblici vien? Toties Vienotību, kas tiešām cenšas strādāt Latvijas labā, par to pašu darīšanu un kļūdām Tu noteikti lamā līdz kauls mēlē... Zatlers ar internetā savākto komandu kļūdās pamatskolas kursā (ja tā var teikt) , bet pretendē uz doktora grādu...
  • 4
  • 3
skola
s
Sēdies,Zatler, divi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas