Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dāboliņš sāk ar vēstuli premjeram, galējā rīcība - demisija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pigman
p
naudu iztērejam pārtikā iepērkoties RIMI utt un tā nauda atkal atgriežas pie skandināviem,nezude neko ,šie dzīvo zaļi ,bet mēs esam dimbā
pigman
p
kāpēc krievu tanki,briesmīgāks par šiem tankiem ir ārvalstu bankas kas tautiešus ar bērniem izdzīs no mājām ,bet kā zinām papīra naudu var sakopēt cik uziet un par to sapirkt zemes ,bet zemi nesakopēs...
Oskars
O
Un krievu TANKI ienāk Rīgā , bez KAUJĀM,jo TP Latviju PĀRDEVUSI.
LPSR
L
Skaidrs uz ko viss virzaas. Liidz 1918 g.Krievijas gubernja,LR I ,40-90gadi.soc.republika,"neatkariiga " valsts lRII,kas nakotnee-apgabals? Nav nekaads paarsteigums,pashi pelniijushi.
tas
t
pēdējais latvieti - nodzēs latvijā gaismu un aizslēdz durvis
Zvans
Z
Pareiza vēstule. Vēl vajag no policistiem, ugunsdzēsējiem, armijas. Vajag dot saprast valdībai, ka nu jau viņus neatbalsta neviens. Lai nākamajos mītiņos visi būtu kopā. Lai nebūtu tā, ka piesola 5 latus par savas tautas piekaušanu un ir tādi, kas piekrīt.
average
a
vidējā atalgojuma apmērs valsts sektorā februārī (pēc dzeltenās preses datiem). - Valsts policija - 292 Ls - Pažarnieku un glābšanas dienests - 331 Ls - Valodas centrs - 509 Ls - Ieņēmumu dienests - 530 Ls - Satiksmes ministrija - 804 Ls - Aģentūra Jaunie trīs brāļi - 969 Ls - Zemkopības ministrija - 1044 Ls - Aizsardzības ministrija - 1068 Ls Pieņemsim, ka vidēji statistiskais darba meklētājs neko darīt neprot, tāpēc pievērsisimies konkrētāk amatiem, kuros viņi varētu nodarīt vismazāko kaitējumu. Un tie, protams, ir sabiedrisko attiecību speciālisti: - Vides ministrija - 562 LS - Tieslietu ministrija - 1728 Ls - Finansu ministrija - 2017 Ls - Zemkopības ministrija - 2609 Ls
Paltraku Vilis
P
Vai Jums zināms,ka nedrīkst izpaust valsts noslēpumu, ka par to draud cietumsods un pat nošaušana? Ka Godman idiots zinām tikai mēs, bet to nedrīkst zināt mūsu ienaidnieki. Tapēc gaidiet SAB vīrus, kuri Jūs aizvedīs uz čoku!
Paltraku Vilis
P
Neaiztiec Gunču, viņš ir virsnieks ar augtāko politisko (zampoļits) izgītību. Labāk paņem suni un dodies uz austrumu robežu.
F
GODMANIS IR IDIOTS! GODMANIS IR IDIOTS! GODMANIS IR IDIOTS! GODMANIS IR IDIOTS! GODMANIS IR IDIOTS! GODMANIS IR IDIOTS!
Karogs
K
Bezatbildīgi rīkojas robežsargu šefs, mēģinot izdīkt naudu! Vai var salīdzināt šīs sīkās problēmas ar Parexs glābšanu - tās nodrošināšanu ar vajadzīgajiem naudas resursiem un ātru pārdošanu. Lai sūta vēstuli ES, ja tiem vajag ārējo robežu, lai paši arī brauc un sargā. Un par imigrantiem - attopies, drīz būs vajadzīga SVF organizēta starptautiska robežu apsardze, lai nepieļautu potenciālo starptautisko kredītu atmaksātāju bēgšanu. Tā kā abas problēmas var atrisināt bez naudas atņemšanas Latvijas finanšu stabilitātei :))
Paltraku Vilis
P
No ko Gunča trako? Godman taču labāk zina, kā apsargāt robežu. Nav tādas nozares kur Godman nebūtu spečuks. Lai dzīvo Godman, visgudrākais cilvēks Latvijā un Eiropa! Godman ir Latvijas Ļeņins! Godmana vadībā mēs uzcelsim komunismu! Uz lata vajag uzzīmēt Godmana pļešku!
a
a
IeM iestādēm naudu apgriež dramatiski. Nesaprotu, kādēļ nevarētu atlaist daļu no pašas ministrijas ierēdņiem - tur algas lielākas, uz galviņu varētu ietaupīt vairāk.
Aleksandrs
A
Vēstulē nebija šim cilvēkam tik raksturīgo bļ*, nah* utt.?
robežsargs
r
Šis cilvēks spējīgs uz visu lai noturētos savā amatā ,pie jeb kuras valdības

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Dāboliņa vēstule Godmanim

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas