Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Dālderis: kultūras insitūciju vadītājiem nevajadzētu politizēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dīvaini
D
ka kultūrvidē tik ļoti tiek izcelta G.Poļiščuka. Vai pārējie būtu vieni vienīgi lūzeri iepretī šai režisorei? Bija laiks, kad, kultūrā jo sevišķi bieži šis vārdiņš lūzeris tika ļoti piekopts. Tas bija tas lielais izredzēto uzvaras gājiens kultūrā, kad finansējumu saņēma tie, kas paši sevi, kā arī viņu draugi, bija iecēluši izredzēto statusā. Pēc H.Demakovas aiziešanas no ministres amata pazuda tā saucamie Glinkas sindromi, bet, vai tikai G.Poliščukas personā tie atkal nenāk atpakaļ. Jāizsaka atzinība tagadējam ministram I.Dālderim par tām labajām izmaiņām, ko ieviesis viņa inteliģentais vadības stils.
hehe
h
patīk, ka paši sevi kultūrdarbinieki aplej ar dubļiem
Laila
L
Diemžēl talants neizslēdz maucību! Tādu piemēru Latvijā ir daudz un spilgtākie ir Pauls, Klaniņš, Peters, Rēzija ...
ha ha hāāā
h
Vajag pielīst pie varenājiem kā savulaik dambis pielīda pie kargina ļaujot Vecrīgu piečakarēt ar kargina klučiem un būriem, tad gan visi vēji pūtīs pāri, pat ordeni iedos par nodevību. Tā inspekcija sen bija jālikvidē, kaut kāds privātkantoris ar vadoņa radiem un draugiem un algām tūkstošos uz laukos atlaisto inspektoru rēķina.Nevis kultūra, bet marasms totāls.
Oga
O
Labāk par Alvi Hermani nepateiks neviens! Viņš "uzlika naglai uz galvas"! Poļiščuka NEVAR konkurēt ar tiem talantiem, kas te ir, tāpēc vienīgais arguments ir saglabāt darbu savai trupai, dēļ kā tiešām dara to, ko dara, bet PLL kārtējo reizi atbalsta nevis savējos, bet dāmu, kas VISPĀR nerunā latviski, bet, ja runā, tad tas jau ir CIRKS pats par sevi, tā ir izrāde, par ko var smieties bez gala...
ha
h
Ministram ir pilnīga taisnība. Kultūras sfērai naudas vienmēr trūcis un trūks, tikai vienmēr atradīsies kāds, kuru var noķert ar mušpapīru. Kā tad Poliščuka nestāsies solītāju partijā? Šlesers tik daudz sasola, protams, no pašvaldības kabatas. Var redzēt tur slēptu rezervju netrūkst.
cony
c
Nav salīdzināmi fakti,jo Dālderis nav orķestra mākslinieciskais vadītājs,kā Poļisčuka, teātra mākslinieciskā režisore,bet Dālderis iesaistījās un kļuva par visas kultūras nozares politisko vadītāju un viņa politiskās vadības stilu atbalsta vairākums kultūras nozares un citu nozaru cilvēki,tādēl arī viņš tika palūgts kandidēt kā politiķim uz mūsu Latvijas valsts pārvaldi un ļoti ceru,ka viņš gūs tautas atbalstu.
Kirsbaums
K
un kā tad stāstiņš par Poļiščuku unTeātra observatoriju, Dāldera kungs? Tikmēr taisīja Vienotības bosiem nevēlamas izrādes, kamēr šai nogrieza finansējumu. Nebūs vis gluži taisnība, ka kultūras finansējumam nav nekādas saistības ar piederību partijām.
senči Vitebskā
s
Nepiekrītu,jo taisni Dalderis nebija nopērkams ar Tautas partijas piedāvājumiem un pamatīgi iepazinies ar TP ideoloģiju noraidīja to pilnībā un ne jau viņš ieķēpājās lielajās celtniecības afērās,to izdarīja TP Demakova un tad pamuka no atbildības.Patreiz Dālderis,kā kultūras ministrs un politiķis ,ļoti kompetenti strādā un gūst labus panākumus Latvijas kultūras attīstībā un nostiprināšanā. Es pielieku krustu viņam arī balsojot par mūsu Latviju par īstu mūsu Vienotību.
Senais
S
Faktiski, ja dzērājs saka, ka pārmērīgi dzert alkoholu ir slikti, tad tā ir patiesība, kaut to saka tas , kas pats dara slikti. Tāpēc Intam ir pilnīga patiesība , ka nevajadzētu politizēties, bet, neko darīt, ka pašam nācies tā darīt. Mēs taču nezinām kāpēc tā , bet skaidrs, ka ar smalku pūšamo instrumentu pūšanu nav varējis tā nopelnīt kā tagad. Pīlītes pūst ir vieglāk, un ienesīgāk.
kultdarbinieks
k
Kamēr ministriju vadīs tik pērkami un merkantīli ministri kā dālderis, tikmēr mums būs jāmeklē palīdzība kur nu vien to var atrast. Vai tiešām arī nākošā valdība pieļaus, ka tiek iznīcināta mūsu tradicionālā kultūra Latvijas laukos? Vai beidzot šī ministrija no būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas kantora ar milzīgu, uzpūstu štatu nesāks darīt to, kas tiešām kultūras ministrijai pienākas? Kad tiks izstrādāta vienota kultūrpolitikas programma valstij? Kad regģioni tiks ieraudzīti un uzklausīti? Kam Latvijā vajag bezjēdzīgi dārgās kultūras infrastruktūras būves galvaspilsētā? Ministriem, būvniekiem un Rīgai? Bet kas paliek laukiem?
patiesība
p
Pilnīgi piekrītu,ka teātra mākslas cilvēkiem,teātru direktoriem nevajadzētu iesaistīties politiskajās cīņās un organizācijās.Kultūras,mākslas,izglītības.sporta iestādēm,organizācijām jau varas groži ir viņu rokās caur emocijām,patiesības,gudrības un skaistuma meklējumiem .Atbalstu Dāldera kunga kompetenci,organizatoriskās spējas un uzticos,atbalstu viņu kā savu pārstāvi valsts pārvaldes veidošanas procesā jeb balsošanā.
Человек
Ч
да, полищучке лучше не надо было заниматься политической проституцией. как никак она принадлежит к русской нации. а нам важно быть примером для латышей.
dzeris
d
Ko nu mauldi Vienotības meli! Bez maizes kartiņas, t.i., Vienotības člena biedra kartes nevienu amatu nedod Vienotība!
Jā!
J
Piekrītu Dālderim. Uz poliščukas gara darbiem neiešu pat tad, ja man piemaksās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas