Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Dālderis neapturēs Gaismas pils maketa būvniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jobčiks
J
Krievi laikam vainīgi arī pie tā, ka pašam šķība strūkla
Dille
D
Dienvidu tiltam jau krievi bija uztaisījuši projektu, tikai sliktu, tāpēc tagad šķībs :)))
vecais ventišš
v
bet vai tad pirms īstā maketa būvniecības nevajadzētu tam maketam vēlvienu maketu, tomēram būtu drošāk,kaut gan ja nu atkal kas,nu tad vēlvienu maketu bet tad gan vairs nē.
Maketnieks
M
Kāpēc Dienvidu tiltam netaisīja maketu??????????????
Bilde
B
... un pakasīja vietu, kur jābūt smadzenēm...
Datoriķis
D
To maketu var būvēt arī digitāli par daudz mazākām izmaksām!
naiva meitene
n
Kāpēc mēs nebļaustāmies par žurnālistu neprofesionalitāti un demagoģiju, kuri izvēlas un pasniedz faktus tā, lai tauta momentā apreibst no oranžā astoņkāja kārtējām riebeklībām šajā valstī un visi draudzīgi metas lamāt un izsvilpt to, ko paši vispār nesaprot. Tas, kurš runā pirmais, tam vienmēr taisnība, bet tie, kuri ver muti pēc tam, vienmēr spiesti taisnoties. Nu teicami realizēts mehānisms, ko žurnālistiņi ( ne visi, protams) piekopj, lai pamestu tautai noriešanai kādu vai kādus, kas pašiem nepatīk. Un mēs visi uzķeramies prefekti! Un pildām tādu pasūtījumu scenārijus, par kuriem pašiem nav ne jausmas.
Šampēteris
Š
Cik daudz cilvēkstundu zaudēts šajā žurnālistu muļķības un sensācijkāres izraisītajā ažiotāžā. Kriminālkodeksu vajadzētu papildināt ar pantu "par krīzes padziļināšanas informatīvo nodrošinājumu". Sods viens - nosviest no pamestā preses nama jumta. Tas būtu saimnieciski un pietiekami efektīvi, lai citus duraciņus rosinātu būt atbildīgākiem.
zoste
z
tālteri...nespēlejis ar tautas pacietību,izmisumu.... vēl daži,dumji,nepārdomāti,dumji gājieni... tevi sagaida...demākovas,liktenis...
Dikļu pils
D
Domāju, ka tā bija Demakovas mīluļa taktika: izlikties, ka uzreiz neko neakceptē un kaut ko tur pārbauda, lai tikai tauta domātu, ka viņš visu izvērtē. Bet īstenībā jau sen bija skaidrs, ka viņš taču negriezīs būvniekiem naudas reni! Tautas partijai būvnnieki jāatbalsta! - Tā paredz noslēgtais līgums. Muļķīgā TP. :(
lauķe
l
Re kā! Izskatās ,ka Intiņš ir Helēnītes megaprojektu cienīgs turpinātājs!Ka tikai neesam kazas vietā dabūjuši āzīti par dārznieku.....
par tāmēm
p
Takš ir tas modelis jau tajos miljonos iekšā, vienkārši žurnalisti laikam uzskata, ka tagad katram idiotam (lasi, žurnālistam no "n.p."), kurš no būvniecības neko nejēdz, būtu jāmeklē "izšķērdības".
izbijis valsts patriots
i
Ja smadzenēs rievu skaits ir minimāls,tad jūs varat palikt pi savām domām. Tikai ja jums ir kaut mazākā sajēga no tehnikas ,celtniecības---tad ļoti daudz kur ir jāizgatavo maketi,lai vispār saprastu kas pie kā turas. Man 30 darba gados ir bijuši tādi brīnumi ka jums sapņos tas nevar rādīties. Gan kļūdas un neprecizitātes ,gan materiālu nepiemērotība. Neaizmirstiet tikai to ,ka projektā ir izmaiņas. Šis nav teiksim kā auto OSCRAM--kur detaļas var izgatavot un likt kopā kamēr viss štimmē reizes trīs -četras. Neaimistiet ka daudz kas tiek izgatavots un pielāgots. Ceru ka kaut vienu vārdu jūs spējat saprast. Par to -oscram-saskāros ar to brīnumbērnu.
Meitenei
M
paldies Dievam, ja tā notiks!
dators
d
Bez maketa to būvi nu nekā! Akmens laikmets pirms ledus laikmeta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Gaismas pils būvnieki: makets nepieciešams ēkas sarežģītības dēļ

Raidījums: LNB būvlaukumā par 25 tūkstošiem latu top ēkas makets

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas