Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Dālderis priecīgs, ka Gaismaspils izmaksās mazāk

Precīzus skaitļus pagaidām nevar noteikti pateikt, taču tā ir ļoti iepriecinoša ziņa mums visiem, ka šis un citi infrastruktūras objekti, ko valsts turpina būvēt, izmaksās lētāk, tā otrdienas vēsti, ka Gaismaspils būvniecība varētu izmaksāt par 30 miljoniem lētāk, šorīt LNT “900 sekundēs” komentēja kultūras ministrs Ints Dālderis (TP). Bibliotēkas celtniecības izmaksu galējais skaitlis būšot zināms pēc četriem gadiem, kad celtniecība būs pabeigta.

Aģentūra “Jaunie trīs brāļi”, kas savulaik izveidota lielo kultūras būvju celtniecības īstenošanai, tiks likvidēta 1.augustā, taču ministram tas liekas pārāk garš termiņš, tāpēc viņš lūgšot ministrijas ierēdņus pasteidzināt procesu. Turpmāk aģentūras pienākumus uzņemsies daži ierēdņi ministrijā. I.Dālderis neņēmās prognozēt, kas notiks nākotnē ar citām lielajām kultūras būvēm.

Kā jau ziņots, Gaismaspils būvniecības izmaksas deflācijas dēļ varētu samazināties aptuveni par 30 miljoniem latu. Aģentūras “Jaunie trīs brāļi” vadītājs Zigurds Magone norādīja, ka pēc neoficiālas informācijas deflācija būvniecības izmaksām šā gada pirmajā ceturksnī varētu būt 5,8%.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas